Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Cine-i anchetează pe ticăloşii ăştia care au transformat România într-o colonie penitenciară?”

Întrebarea momentului: cine-i anchetează pe ticăloşii ăştia care au transformat România într-o colonie penitenciară? Cine-i condamnă la ani de ocnă pe toţi cei care au terfelit orice noţiune de justiţie, dreptate, adevăr, s.a.m.d.?



Achitarea lui Tăriceanu este un dezastru absolut pentru infernala maşina securistică de distrus oameni a cărei parte vizibilă e Koveşi. Pe moment el este ultimul dintr-un şir aproape incomensurabil de acuzaţi pe nedrept de „zeiţa cătuşelor”. Vă-ntrebaţi ce face ea? Mai nimic, se face că plouă în timp ce-şi încasează cu nesimţire solda. Şi, când se plictiseşte, mai comandă un material propagandistic pe la prietenii care-au medaliat-o pentru că s-a pus cu curul ăla mare pe dosarele care-ar fi putut genera un imens scandal de corupţie cu rezonanţe europene.

V-aţi întrebat vreodată ce-a făcut maşina securistică de omorât destine? Dacă vă imaginaţi că s-a luptat din greu cu corupţia suferiţi de naivitate, ca să nu-i spun prostie. Hai să vă dau exemple de dosare sforăitoare instrumentate de DNA. Aţi auzit de dosarul „naşilor” de tren care s-a lăsat cu trimiterea în judecată a unor controlori pentru uriaşe şpăgi de 3, 5, 7 sau 20 de lei? Sau despre cei doi ofiţeri de poliţie trimişi în judecată pentru c-ar fi favorizat doi fochişti, încălcând astfel legea privind funcţionarea în siguranţă a instalaţiilor sub presiune? Dar de proaspăt achitatul Diniţă, acuzat că ar fi luat o şpagă constând într-un miel, doi curcani şi-un păstrăv? Lista găinăriilor anchetate e imensă. O groază de găinării încadrate pompos în „abuz în serviciu”, „trafic de influenţă”, s.a.m.d. Poate c-ar fi de râs, dar e cel mai scump bilet de comedie pe care-l plătiţi: procuroraşii noştri care se joacă de-a clovnii şi actorii de comedie încasează lunar sute de milioane de lei vechi. Iar dacă vă gândiţi că asta e singura notă de plată, iar vă înşelaţi întrucât, după toate aceste achitări sforăitoare urmează sume cocoşătoare cu titlul de despăgubiri morale pentru cei care-au trecut prin malaxorul neo torţionarilor securisto-juridici.

E cineva suficient de curajos încât să toarne gaz peste aceşti păduchi? Are cineva puterea să se ridice împotriva acestei mafii? Aceastea-s întrebările pe care-ar trebui să ni le punem dac-am fi întregi la minte.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce arestati! Pt banditii astia, care au transformat Justitia intr-o arma in miinile progresistilor si a lui Soros, nu trebuie sa existe nici un pic de mila!!