Analize și opinii

Dan Diaconu: „Chiar dacă urmează o furtună, un iad care va părea fără ieșire, apele se vor separa în doar patru ani.”

Media „corectă politic” răspândește o „informație științifică” falsă pentru a putea avea încă un motiv de blasfemiere cu ocazia Crăciunului.
Pe scurt, este vorba despre marea conjuncție a lui Jupiter cu Saturn care urmează să se petreacă în plin solstițiu de iarnă. E un fenomen astronomic rar și spectaculos. Speculația lansată de mediile progresiste este aceea că cerul de acum e similar celui de acum 2020 de ani, sugerând că Steaua Betleemului ar fi fost de fapt o conjuncție a lui Jupiter cu Saturn.
Informația este într-adevăr falsă de la cap la coadă. Pentru a verifica nu este necesar decât să introduceți datele într-un simulator(existent ca aplicație chiar și pe telefoanele mobile) pentru a vedea configurația cerului la acea dată. Evident, nici vorbă despre vreo conjuncție. Care-i totuși motivul unei asemenea intoxicări? De fapt sunt mai multe.
În primul rând este dorința de a „integra” un fenomen eminamente spiritual în mecanicismul științific, acțiune specifică modului de gândire materialist-rudimentar, ceva de genul „dacă a existat Iisus, atunci clar trebuie să aibă o explicație științifică”. Evident e o prostie care se încearcă de când lumea. Și, evident, e de fiecare dată sortită eșecului. Însă prostovanii nu se lasă niciodată.
În al doilea rând, informația vădit falsă e lansată pentru a înfierbânta mințile precare. În mod normal o astfel de „bombă” e rostogolită prin mediile online, de socializare, prin presa colorată s.a.m.d. Probabil se gândesc ca, după ce „informația” va fi fost suficient rostogolită, în preajma Crăciunului să iasă cu un „științificat” în față pentru a arăta cât de proști și rudimentari sunt creștinii care, iată, sunt contraziși de dovezi aflate la îndemâna oricui. Vă imaginați ce pledoarii ar putea susține un CTP sau te miri ce altă jivină zdruncinată, intens pregătită pentru așa ceva.
Cu alte cuvinte, nici vorbă! Există însă o altă interpretare a fenomenului din 21 decembrie. Data marchează începutul unei tranziții violente ale cărei prime efecte vor începe să se vadă încă de-acum. Vom continua într-o spirală de evenimente contradictorii, iar ruperea finală va fi în anul 2024. Acela e un an de cotitură absolută în care toți „eroii” care azi au parte de puteri nelimitate se vor vedea sleiți și neputincioși, chemați să dea să dea socoteală pentru toate nelegiuirile de care s-au făcut vinovați.
Așadar, chiar dacă urmează o furtună, un iad care va părea fără ieșire, apele se vor separa în doar patru ani. Și tot ceea ce va părea de nesuportat și de neevitat își va pierde puterea malefică brusc și inexplicabil. O să vedeți că așa va fi. Și, cu siguranță, vă veți aminti că ați citit pe undeva că așa va fi!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Sa speram ca va fi doar peste 4 ani, alla fine nimic nu e vesnic. In afara de Creator, evident. Multumim pt dramul de Speranta asternut aici, sub cristalinul comun.