Analize și opinii

Dan Diaconu: „Ce s-a întâmplat? După trei zile pacientul a fost detubat”

Îmi trimite un prieten de peste Ocean o mărturie pe care-a primit-o. Iat-o mai jos:
„Eu și soțul meu nu credem în vaccinuri. De aceea, de când a început nebunia COVID am căutat să ne ferim cât mai bine de boală. Dar, din păcate la sfârșitul lui august am luat amândoi boala. Prima dată eu. Apoi soțul meu care are patru comorbidități. S-a testat acasă miercuri și a ieșit pozitiv. L-am sunat pe medicul personal(de familie) pentru a-l ruga să-i prescrie ivermectivă, dar ne-a refuzat. Atunci am apelat la o doctoriță din Florida. În final, vineri ne-a sosit rețeta. Farmacia ne-a refuzat eliberarea ivermectinei. Soțul meu are 1.93m și 140 kg de aceea are nevoie de o doză mai mare de ivermectină. De aceea a trebuit să așteptăm tot weekend-ul pentru a putea să o sunăm pe doctorița din Florida care a contactat farmacia și după o îndelungată muncă de convingere farmacistul a acceptat să ne elibereze ivermectina. Între timp soțul meu se simțea din ce în ce mai rău. I-a scăzut pulsul, începea să aibă perioade de pierdere a cunoștinței, nu putea respira și nu-și mai putea controla urinarea. Am mers la clinică pentru a-i face un test oficial astfel încât să poată primi anticorpi monoclonali. Medicul de-acolo i-a făcut radiografie și ne-a confirmat că a făcut pneumonie de la COVID. Asta se întâmpla luni seara. Am refuzat să-l internez în spital și l-am luat acasă unde am început tratamentul cu ivermectină. Marți dimineața se simțea mult mai bine. Miercuri am mers la spital pentru a-și face anticorpii monoclonali. La acel moment mi-aș fi dorit să nu-i facă anticorpii monoclonali, doar că nu știam despre ce e vorba. Cert este că a mers la spital pe picioarele lui, a fost conștient, iar de-acolo s-a întors și mai bine. Acum e în afara oricărui pericol, dar trebuie să mai utilizeze inhalatorul pentru două săptămâni.”
Dana White este un cunoscut om de afaceri și președintele celei mari asociații mixte de arte marțiale din lume, Ultimate Fighting Championship. Nu-i antivaccinist, ci, din contră, e vaccinat full. Iată mărturia sa:
„Fac zilnic dușuri scoțiene, alternând baia de aburi cu dușurile reci. După care inhalez eucalipt. Într-o dimineață, după ritualul zilnic, mi-am pulverizat eucalipt și n-am simțit niciun miros. Mi-am zis „ce naiba?”, după care am deschis sticla și-am încercat să miros direct. N-am simțit nimic! Atunci am înțeles exact că am luat COVID. L-am sunat imediat pe Joe Rogan care mi-a recomandat să merg urgent să-mi fac anticorpi monoclonali. Fix asta am făcut și gustul și mirosul mi-au revenit a doua zi pe la 11. Simțeam mirosul alcoolului în timp ce-mi curățam aparatul de ras. După am luat o doză de ivermectină. Mă simt mai bine ca oricând. Cât timp sunt în carantină fac antrenamente de două ori pe zi. Mă simt de milioane! ”
Sun Ng din Hong Kong, un bătrân de 71 de ani, a mers în Chicago pentru a participa la ziua nepoatei sale. S-a îmbolnăvit de COVID la câteva zile după ce a intrat în SUA. Sănătatea i s-a deteriorat rapid. I-a fost pusă masca de oxigen, după care a fost intubat. Doctorul i-a prescris Remdesivir, dar, așa cum știm, acesta n-a dat niciun rezultat. În acel moment, fata sa, Man Kwan Ng,a solicitat staff-ului din spital să-l trateze pe tatăl ei cu ivermectină. Așa cum bănuiți, spitalul a refuzat să-i administreze pacientului medicamentul din cauză că „CDC nu recomandă asta”. Atunci fiica s-a adresat tribunalului, iar un judecător normal la cap a ordonat spitalului să-i administreze pacientului ivermectină. Tărășenia nu s-a terminat întrucât spitalul a refuzat să se supună hotărârii judecătorești. Fata a reacționat și s-a adresat din nou instanței care, pe 5 noiembrie a ordonat spitalului să-i administreze imediat tratamentul dat fiind caracterul de urgență al cazului. În proces spitalul a afirmat că pacientul e deja pe „patul morții”. Culmea, în ciuda hotărârilor judecătorești spitalul a refuzat în continuare să-i administreze ivermectina deoarece medicul ales să-i administreze tratamentul „nu era vaccinat împotriva COVID”! Vă dați seama cât de stupid: doctorul care venea să administreze ivermectina l-ar fi putut infecta cu COVID pe pacientul care era bolnav de COVID!
În disperare de cauză, fata s-a adresat pentru a treia oară instanței pe 8 octombrie, obținând decizia ca spitalul să-i permită doctorului accesul timp de 15 zile pentru a-i face tratamentul cu ivermectină pacientului. Spitalul nu s-a lăsat și a depus o moțiune de suspendare a ordinului! În final n-au mai avut ce face și au trebuit să-i dea acces medicului pentru a-i administra ivermectina pacientului intubat.

Ce s-a întâmplat? După trei zile pacientul a fost detubat. Apoi a urmat recuperarea și pe 27 noiembrie s-a întors acasă unde mănâncă normal și se mișcă bine. Întrebarea care se pune e simplă: ce s-ar fi întâmplat dacă fata nu ar fi luptat? În mod sigur un mort în plus ar fi fost pus pe lista „decimaților” de COVID.

Acum știți bine cum stă treaba. Aveți încredere în știință! Ea vă spune că ivermectina e pentru cai și găini. Așa că alergați precum caii spre știința oficială și rămâneți cu creierul precum găina. Că asta a ajuns știința din ziua de azi.

P.S. Rahații din politică spun că nu e OK ca testele să fie gratis deoarece dacă nu te vaccinezi trebuie să plătești. Păi de ce, boilor, e OK ca vaccinurile și întreaga campanie dementă să fie suportate de mine? Dacă e să fim corecți, hai să plătească toată lumea, inclusiv ăia care se vaccinează!

Autor: Dan Diaconu

sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ati uitat sa spuneti a ivermectina l-a intinerit cu 20 de ani si a devenit campion kung-fu. Stiti, e o vorba la romani, unde s-a dus suta se duce usor si mia. Traiasca informatia corecta din surse sigure!

Abonează-te la newsletter