Analize și opinii

Dan Diaconu: „Ce face acum Rusia nu este un atac la scară, ci unul mult mai pervers.”

După cum puteţi constata, politica de sancţiuni aplicate Rusiei a avut un succes nemaipomenit. Rusia e mai puternică decât oricând şi da, a ieşit din reflux. Sincer să fiu, nu mă aşteptam ca operaţiunea să se deschidă atât de rapid. Suntem puşi în faţa unei schimbări radicale a balanţei mondiale de putere.

În ciuda ştirilor alarmiste, ceea ce face acum Rusia nu este un atac la scară – aşa cum indică media occidentală – ci unul mult mai pervers. Pe de o parte Rusia îşi bate joc de întreaga „investiţie” în securitate făcută de Ucraina. Ţintele predilecte ale atacurilor punctuale au fost, culmea, echipamentele de „ultimă oră” cumpărate de ucrainieni de la americani. Pe de altă parte, ceea ce vedeţi acum este o destabilizare severă a ţării. Acum aţi văzut exploziile fizice, dar staţi să vedeţi exploziile informaţionale.

Ucraina este unanim considerată maşina de spălat bani a Americii. Nu mă îndoiesc că, în scurt timp, vor ieşi la suprafaţă informaţii fabuloase legate de afacerile făcute de americani în Ucraina. De asemenea, multe dintre secretele laptopurilor lui Biden junior vor vedea lumina zilei. Cel mai probabil, aşa cum estimam la începutul acestui an, Biden nu-şi va termina mandatul.

Ce facem noi? Cu o întreagă clasă politică trădătoare, nu avem altă şansă decât cea dată de noroc. În aprilie anul trecut trăgeam un semnal de alarmă asupra a ceea ce urmează. Aveţi articolul aici. Iată-ne acum, din păcate, în faţa evenimentelor. Reţineţi avertismentele de acolo.

P.S. 1. Plăvanul cică ar vrea să instaureze din nou starea de urgenţă pentru a putea cenzura informaţiile care circulă. Vai de noi!

2. Au reînceput atacurile informatice astfel încât nu am deloc un acces sigur la net. Elveţienii care-mi asigurau ieşirea pe net, brusc nu mai oferă serviciul, astfel încât mă limitez la strictul necesar.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/