Analize și opinii

Dan Diaconu: „Autoritățile sunt cele care au aruncat în sărăcie pensionarii și populația activă”

Vaccinurile sunt sigure, v-am spus. Iar cele produse de vaca de aur Pfizer sunt mai mult decât sigure. Încă de ieri v-am spus să aveți încredere în autorități. Așa cum ați avut întotdeauna. 

Să mă iau ca exemplu pe mine. Eu, dacă mă simt rău și nu-mi tund gazonul, sunt ferm convins că autoritățile vin, mă mângâie părintește pe cap și-mi spun: „Stai liniștit, știm că ți-e rău, o să trimitem pe cineva de la Parcuri să-ți tundă gazonul”. La fel și în cazul oricărui om: dacă, spre exemplu, omul nu mai are ce mânca și nici nu poate să se deplaseze, cu siguranță autoritățile statului vor trimite pe cineva să-l întrebe de sănătate, să-i cumpere alimente și chiar să-i gătească ceva. Hai să nu mai aberăm!

Autoritățile sunt cele care au aruncat în sărăcie pensionarii și populația activă, autoritățile sunt cele vinovate de exodul românilor din România, autoritățile sunt cele vinovate de vânzarea „pas cu pas” a țării! Autoritățile sunt vinovate pentru lipsa infrastructurii, tot ele sunt vinovate pentru mizeria din țară, pentru politicienii agramați și corupți până-n măduva oaselor. Autoritățile și nimeni altcineva au organizat dezastruosul sistem autohton de sănătate transformat în mașină de tocat oameni. Și tot ele sunt vinovate pentru fiecare aspect negativ de care ne lovim zi de zi.

Acestea fiind spuse, de unde vine ideea cretină că „autoritatea ne vrea binele”? De unde vine tembelismul unora care sunt în stare să te omoare pentru că tu nu pici la vrăjeala lor ieftină? Hai să ne uităm fiecare retrospectiv încercând să vedem ce-am făcut în ultimii treizeci de ani. Nu, nu vă chinuiți să vă amintiți detalii, vă voi spune eu ce-ați făcut: ați plătit impozite. Ați plătit cu duiumul taxe, impozite și tribut. Nu știți ce-i tributul? Vă voi spune eu: RCA-ul care-i obligatoriu e un tribut pe care-l plătiți ocupantului; taxa Bancorex a fost tot un tribut plătit ocupantului; prețurile la utilități sunt tot tributuri plătite ocupantului.

Nu știu ce faceți zi de zi, dar știu sigur că plătiți taxe, impozite și tributuri. Din ce în ce mai mari. Pentru servicii imaginare, pentru un „mai bine” care pur și simplu nu există.

Ce-s autoritățile și ce e autoritatea? O forță tiranică, un tâlhar la drumul mare, un jăpcar care violează când are chef fără să răspundă niciodată. Să ai încredere în autorități echivalează cu a-ți pune viața și averea pe mâna tâlharilor cu speranța că-ți va fi bine. Uitați-vă acum la un exemplu clasic. Ce fac acum autoritățile noastre? Cumpără vaccinuri la prețuri imense, într-un număr disproporționat de mare și apoi fac publicitate cumpărând la grămadă presă și tiriplici care-și zic comunicatori, făcând un zgomot enorm cum că „singura soluție e vaccinarea”. Am înțepenit când am auzit că un nimeni precum Radu Tudor a încasat, printr-un ONG fantomă, două milioane de euro pentru servicii de comunicare legat de pandemie. Păi dacă nulitatea asta a câștigat atâția bani, cât or fi câștigat grangurii mari ai presei? În afară de câțiva ziariști care au fost de-a dreptul oripilați, n-am văzut mare tam-tam în presă. E logic, doar mafioții se apără unii pe alții.

E limpede pentru oricine ce-i aia autoritatea și ce-s autoritățile: un grup de jaf instituit printr-o lege strâmbă menită a-i proteja deoarece ei, la rândul lor, servesc strict interesele jefuitorilor. Iar asta e la  fel peste tot în lume. Așadar, dacă-l mai auziți pe câte unul cum că are încredere în autorități, dați-i un șut în cur! E prea prost pentru a vă mai pierde timpul cu el. Și, mai devreme sau mai târziu va intra de bunăvoie în mașina de tocat a „autorităților”, mașină care permanent se hrănește cu idioții care-i ascultă cântecul de sirenă. Iar în zilele acestea, credeți-mă, se pregătește un carnagiu cum n-ați mai văzut în istorie. Stați de-o parte și vedeți-vă de viața proprie!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/