Analize și opinii

Dan Diaconu: Aţi uitat de COVID fix acum când începe balul?

Commuters wearing face masks as a preventive measure walk back home inside Shinagawa Station. The Japanese government has advised residents to avoid crowded places in the evenings due to the increasing numbers of Coronavirus Covid-19 infections after re-opening the economy. Daily life in Tokyo, Japan amid coronavirus crisis - 02 Jul 2020,Image: 539095451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

„Materialul genetic furnizat de vaccinurile ARNm nu intră niciodată în nucleul celulelor, acela fiind locul unde este păstrat ADN-ul.” Asta spune CDC-ul pe pagina „Myths and Facts about COVID-19 Vaccines”. Ştiţi cum sunt „miturile” acestea? Arată precum conspiraţiile, dar pe dos, în sensul în care în timp ce aşa-zisele teorii ale conspiraţiei se îndeplinesc de la o zi la alta, „miturile” combătute oficial se adeveresc. E şi logic, doar „miturile” sunt extrase din aşa-zisele teorii ale conspiraţiei.

De ce v-am spus asta? Pentru că timpul nu mai are răbdare. E momentul să înţelegeţi de ce a fost nevoie ca o altă retorică – războiul – să acopere fostul narativ care se scufundă întrucât „fundaţiile ştiinţifice” îi sunt dărâmate una după alta. Revenind la „mitul” cu celula vă anunţ că în Molecular Biology a apărut un studiu al unor cercetători sudezi de la Lund University în care se spune negru pe alb că particulele ARNm pătrund în nucleul celulei şi modifică ADN-ul. Iar asta se petrece în doar şase ore de la vaccin! Oups, din nou conspiraţioniştii au avut dreptate. Oare de ce?

De-ar fi doar asta. Într-un mesaj din dimineaţa aceasta de pe canalul meu de Telegram am dat lista efectelor adverse ale vaccinului Pfizer, evidenţiate abia acum, când au fost obligaţi de justiţia americană să facă publice documentele care au stat la baza autorizării. Este vorba de nouă pagini de efecte adverse, scrise mărunt. Mă uitam că prospectul vaccinului are mai puţine pagini decât acele efecte adverse care, practic, nu lasă niciun organ intact. Oare Ministerul Sănătăţii poate explica de ce a minţit în răspunul pe care mi l-a trimis?

„Da, dar se merită(sic!) riscul dacă te protejează!” – ar spune un prost imbecilizat de propagandă. Însă întrebarea fundamentală este: oare te protejează? Păi începe să cam pută. Spre exemplu, în raportul NHS „COVID-19 Vaccine Surveillance Report”, cu toate că la pagina 44 mermelesc mortalitatea astfel încât să nu se vadă realitatea, prin câteva calcule putem observa nişte cifre nu îngrijorătoare, ci atât de impresionante încât ai impresia că ai greşit calculele. Nu e vorba doar că mortalitatea este mai mare la vaccinaţi decât la nevaccinaţi. Asta, noi conspiraţioniştii o bănuiam. Nu bănuiam însă proporţia care-i de-a dreptul înfiorătoare. Între 40 şi 60 de ani, numărul de morţi vaccinaţi este cu 50% mai mare, între 60 şi 79 de ani numărul morţilor vaccinaţi este dublu, iar la peste 80 de ani numărul este triplu! Înfiorător. Asta însă nu e tot. Pentru a ne face o imagine exactă trebuie făcute câteva calcule statistice care să pună în valoare dimensiunea populaţiei şi numărul de morţi pe categoriile de vârstă, precum şi numărul de vaccinaţi pe aceleaşi categorii de vârstă. Astfel, raportul devine absolut îngrijorător deoarece rezultă că la absolut toate categoriile de vârstă riscul de a muri de COVID este mult mai mare la vaccinaţi decât la nevaccinaţi. Cât de mare? Ţineţi-vă bine! Între 18 şi 29 de ani cu 80% mai mare, între 30 şi 39 de ani cu 12% mai mare, între 40 şi 49 de ani cu 65%, între 50 şi 59 de ani cu 70%, între 60 şi 69 de ani de 2.4 ori mai mare, între 70 şi 79 de ani de 3.1 ori mai mare, iar la peste 80 de ani de 3.2 ori mai mare!!! Sunt cifre impresionante care arată limpede care e situaţia.

Bomba bombelor este însă în documentul confidenţial transmis de Pfizer către FDA, intitulat „CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021”. La pagina 11 aveţi tabelul 5 care prezintă cazurile de VAED şi VAERD. În ciuda faptului că acolo se evidenţiază existenţa problemelor, Pfizer, în documentele oficiale, spune că riscurile de VAED şi VAERD sunt teoretice, cu toate că datele arată altceva.

Tot în ceea ce priveşte „protecţia”, n-am mai stat să mai compilez datele de la noi, dar mi-a atras atenţia o postare de-a lui Lucian Sârbu de pe Facebook pe care v-o redau parţial mai jos:

Și încă o știre care sigur va trece neobservată: e a doua săptămână la rând în care numărul „imunizaților” covidați e mai mare decât numărul „neimunizaților” covidați, în condițiile în care în țara noastră nici măcar 42% din populație nu e sanchi-„imunizată”. Mă rog, în realitate nu e a doua, ci a opta săptămână (calculele sunt ceva mai complicate și cine m-a urmărit pe blog, știe cum se fac) dar chiar și așa, adevărul e implacabil: aceste pretinse vaccinuri de fapt răspândesc, cumva, boala, nicidecum nu o opresc, și cei care le-ați făcut, obligați sau de bună credință, ar trebui să dați în judecată guvernul pentru că v-a mărit șansele de a contracta boala, nicidecum nu vi le-a micșorat, cu alte cuvinte fiindcă v-a otrăvit cu bună știință făcându-vă parte a unui experiment dement.

Vedeţi, abia acum începem să înţelegem nişte lucruri. Pe măsură ce informaţiile vaccinurilor ieşite la iveală devin din ce în ce mai atomice, războiul din Ucraina capătă dimensiuni apocaliptice. Măi, ce sincronizare!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/