Analize și opinii

Dan Diaconu: “Aşa-i că la 100 de ani de la Marea Unire suntem sub ocupaţie?”

L-a întrebat cineva pe Plăvan care vor fi paşii concreţi pe care-i va face în privinţe scandaloasei liste trimisă României în 2012 de către Comisia Europeană ?



L-a întrebat cineva pe boul de Lăzărică dacă Parchetul s-a autosesizat în legătură cu această problemă? Javra de Catherine Day, maimuţa de Viviane Reding, ticălosul de Barroso, toţi ar trebui investigaţi pentru acest episod sinistru.

I-a întrebat cineva pe penetraţii de la SRI & SIE dacă au întreprins ceva în vederea contracarării acestei acţiuni grosolane de amestec în treburile interne ale ţării?

Coldea-tremurici, cel care-a subordonat şi infiltrat SRI de acoperiţi CIA, spunea că a contribuit la formarea statului vertical. Atât de vertical încât, pentru trădarea iremediabilă a ţării, i se plătesc lunar 5000 EUR şi, mai mult, i se mai dau şi diverse colaborări pe la instituţii securistice ca să-şi mai rotunjească veniturile.

Vi se pare normal ca vizita unui plăvan prost în SUA să fie plătită cu 4.2 mld.$? Vi se pare normal ca liderul care aparent se opune plăvanului să propună nu anularea contractului, ci adăugarea unei halte prin Israel astfel încât să mai rămână un ban şi pe la „amărâţii” ăia? Ştiaţi că România a ajuns ţara NATO care alocă cel mai pare procent din PIB pentru înzestrarea armatei??? Şi se tot înzestrează cu fier vechi american, vândut la preţuri nesimţite şi fără pic de offset în condiţiile în care legea obligă asta. În China toţi imbecilii ăştia ar fi eliminaţi, iar familiile ar trebui să suporte costul glonţului.

Aşa-i că la 100 de ani de la Marea Unire suntem sub ocupaţie? N-ar fi oare necesară o mare eliberare? Şi-atunci, acea mare eliberare n-ar trebui începută cu concedierea ăstora? În grup, cu totul! Şi-apoi, ca un exemplu de viitor, înfundarea puşcăriilor până la refuz cu toţi trădătorii care-o huzuresc vânzându-ne zi de zi, din ce în ce mai mult. Oare, n-ar fi timpul să vină şi la noi eliberarea? Ce ziceţi, v-aţi gândit vreodată la asta?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • 5000 Euro/luna + X sume vs. 11 000 Euro/luna-consiliera sefei DNA;
    4,2 mld. $ vizita in SUA;
    5 mld. E avans echipamente militare neperformante, depasite in contextul pietei de echip militare; Bummm;
    Miliarde, miliarde, miliarde
    # MILIARDE DONATE PARTENERILOR STRATEGICI
    Un paradox!!!! Pai, nu cel bogat isi ajuta aproapele sarac, cu Duhul, caci a lor (bogati in Duh!) va fi Imparatia Cerurilor…?!

  • Starea de ocupatie = criteriul de performanta in baza caruia se ofera salarii de TOP. Ultima pozitie in clasamentul EURATLANTIC.
    Rusine maica, rusine!
    Suntem o catastrofa!