Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Am asistat la un asalt mizerabil asupra conștiințelor oamenilor normali. Trezirea!”

Suntem la finalul unei campanii desfășurate pe două coordonate absolut diferite: pe de o parte unii încearcă să vină cu un program cât de cât coerent în ceea ce privește acțiunea noastră în Uniunea Europeană, în timp ce ceilalți vin în proporție de 100% cu manipulări ordinare, minciuni și aberații care sfidează ridicolul.



Plăvanul a propus un referendum pentru justiție ale cărui întrebări – presupus propuse de el – nu le cunoaște. De ce nu le cunoaște? În primul rând pentru că este foarte prost. Însă, de asemenea, putem spune că nu le cunoaște deoarece în realitate nu referendumul era important. La momentul propunerii referendumului s-a spus că acesta e un cadou pe care-l face USR-ului. Fals! În fapt scopul referendumului a fost altul, anume acela de a determina PSD-ul și electoratul acestuia să-l boicoteze. În cazul în care PSD ar fi căutat răzbunarea și-ar fi transmis un mesaj de boicot, atunci se spera că electoratul PSD va boicota și europarlamentarele. Dacă ai spus boicot, atunci omul nu merge și gata. În realitate, PSD-ului îi e absolut egal dacă referendumul e sau nu e validat. E un referendum consultativ și-atât. Iar șansele de validare sunt aproape zero.

Lucrurile acestea sunt cunoscute și de către plăvan și de staff-ul său de la Cotroceni. Însă s-a preferat intrarea în această procedură inutilă, cheltuind o căruță de bani, din rațiuni strict electorale și în favoarea partidelor securiste care, în mod clar ar fi avantajate de neparticiparea electoratului proguvernamental. Avem de-a face cel puțin cu un grav abuz în serviciu.

Treaba este și mai limpede dacă ne uităm la campania partidelor din arcul securist care îndeamnă la participarea la vot. E din același registru: scot la lumină toți influencerii pentru a-și determina spălații pe creier să iasă la vot(oricum radicalizații ies la vot), dar, în același timp, mesajele sunt menite a le face scârbă celorlalți să participe la vot. Așa trebuie interpretat mesajul cu Iisus sau cel cu „femeia cu barbă” care îndeamnă la participarea la vot. Se vede de la o poștă că toată această campanie e menită a-i încuraja pe unii să participe și pe alții să stea acasă.

N-o luați în râs. E una dintre cele mai sofisticate campanii desfășurate până acum. Manipularea este dusă la extrem și, mai mult, este foarte bine targetată. În fapt această campanie ne va arăta dacă mai există suficienți oameni normali în această țară, oameni care să răstoarne calculele care se fac în acest mega-experiment.

V-am spus de mai multe ori că, din cauza slugărniciei autorităților noastre, pe România se desfășoară mega-experimente păguboase. Am avut experimentele legate de hiperinflație, cele legate de privatizările frauduloase, de prăbușirea băncilor s.a.m.d. Experimentul DNA – în fapt o reluare la scară a experimentului „Mani pulite” din Italia – a reușit să distrugă structural această țară. Mai mult, a reușit să strâmbe percepția despre modul în care trebuie să se facă justiția, inoculându-le spălaților pe creier iluzia că adevăratul sistem de justiție e cel stalinist, specific anilor 50. Nu știu dacă experimentul ar urma să se desfășoare la scară în întreaga Europă pentru a o goli definitiv de sens sau dacă doar anumite elemente ar urma să fie puse pe tapet. Pentru noi e deja târziu întrucât ne-au distrus din punct de vedere structural, iar reconstrucția va fi deosebit de anevoioasă.

Ceea ce se petrece la actualele alegeri este un alt mega-experiment, anume aplicația practică a „post-adevărului” statutat la ultima întâlnire Grupului Bilderberg. Am mai vorbit despre subiect și iată-l desfășurându-se în toată plenitudinea sa. Peste tot se vorbește despre corupția unora, ba, mai mult, dinspre zonele externe de putere mesajul e întărit. V-ați uitat însă în ce mod? Cu același limbaj general, manipulatoriu, fără a indica absolut nimic concret. Una e atunci când spui „PSD e partid corupt pentru că modifică legile justiției” și cu totul altceva ar fi dacă ai explica în mod concret ce nu e în regulă cu acele modificări. Și-ar fi imposibil de explicat întrucât modificările incriminate se referă strict la punerea în acord a legii cu hotărârile Curții Constituționale. Iată ce înseamnă post-adevărul: o minciună abil prezentată astfel încât să fie ușor absorbită de mințile simple.

Ideea e că, văzând toate acestea, ar trebui să dăm o lecție usturătoare tuturor sforarilor care au reușit o asemenea operațiune de spălare în masă a creierelor. Trebuie ieșit la vot astfel încât viermii să fie zdrobiți! Trebuie să înțelegeți că dacă ieșiți la vot și scorul va fi unul categoric, veți contribui la eșecul unui experiment nefast pentru România. Și, paralel cu acest eșec, le veți tăia sursele de finanțare ale viermilor care acum trăiesc exclusiv din spălarea creierlor celor mai neajutorați dintre noi.

Ați merge la vot dacă ați ști că prin asta jivine precum Cartianu, Borcan, Bot, Dide, Guran s.a.m.d. ar rămâne fără finanțare? Sunt convins că da. Ei bine, gândiți-vă că un eșec de proporții al ăstora, fix în asta se va traduce. Ați ieși la vot pentru a nu mai vedea manifestații violente și de prost gust puse la cale de niște analfabeți? Ați ieși la vot pentru ca imbecilii care-au ajuns să atace oamenii normali în stradă doar pentru opțiunile lor politice să fie judecați și condamnați? Ați ieși la vot pentru ca sistemul juridic să nu mai fie o cârpă pe care s-o folosească toți ordinarii din spate? Cu siguranță da!

Sunt milioane de argumente pentru care trebuie să înțelegeți că lehamitea care vă este indusă e una falsă. Lăsați lamentările și îndoielile care v-au fost sădite cu tehnici subtile și perverse de influențare a maselor și gândiți-vă că suntem în plin război. Dacă vor câștiga ei, e jale. Ei sunt puțini, dar bine susținuți financiar și organizați precum o oaste disciplinată. În ultima perioadă am asistat la un asalt mizerabil asupra conștiințelor oamenilor normali. E timpul ca toată această strategie imbecilă să fie dejucată, iar răul să fie tăiat din rădăcină! Știu, e greu să votezi „anti”, dar e esențial s-o faci pentru ca rezultatul final să fie unul care să reflecte realitatea obiectivă, nu pe cea manipulată. E timpul să ne trezim și să-i zdrobim!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice