Analize și opinii

Cum Rockefellerii au reproiectat femeia

Feminismul este un exemplu excelent al modului în care mega cartelul Rockefeller folosește puterea extraordinară a mass-mediei (adică propaganda) pentru a controla societatea. În 40 de ani, multe femei și-au pierdut legătura cu instinctele lor iubitoare naturale. În consecință, familia este în dezordine, depravarea sexuală este agravantă și ratele natalității au scăzut.Voi extinde rolul lui Rockefeller, dar mai întâi trebuie să ne amintim că pentru o femeie dragostea este un act instinctiv al sacrificiului de sine. Se dăruiește soțului și copiilor ei și se împlinesc împreună și devin prosperi, primind dragostea, respectul și recunoștința lor. O femeie face acest sacrificiu suprem numai unui singur om care o va prețui și se va îngriji de familia sa. Bărbații intenționează instinctiv să-și îndeplinească această responsabilitate.

Aceasta este esența contractului heterosexual (adică căsătoria): puterea conservatoare a femeii în schimbul puterii masculine expansive exprimată ca iubire. Sexul este simbolul acestei legături exclusive. Căsătoria și familia nu pot fi pentru toată lumea, dar este calea naturală pentru cei mai mulți. Feminismul a antrenat femeile să respingă acest model ca pe un stereotip “de modă veche, opresivă” chiar dacă reflectă instinctele lor naturale.

Care este logica bărbaților? Dacă femeile sunt mai puțin feminine, bărbații vor fi mai masculini? Bărbații nu sunt concepuți să lupte cu femeile. Ei trebuie să se afirme prin consimțământul, susținerea și credința femeii. Atunci când femeile îi provoacă constant, bărbații vor renunța la căsătorie și familie. Acum că dragostea și căsătoria au fost “discreditate”, femeile nu au nimic cu ce să schimbe iubirea, decât sexul. Astfel, multe sunt nenatural obsedate în aparență și își dau în mod patetic trupurile tuturor.

Iubirea permanentă nu se bazează pe sex appeal –ul femeii, pe personalitate sau pe realizări. În cele din urmă, se bazează pe sacrificiul de sine. Îi iubim pe cei care ne iubesc, dar mai întâi trebuie să dai (necondiționat) pentru ca apoi să primești.

Imaginea de ansamblu – Bancherii centrali

Oamenii nu-și dau seama că feminismul este o îndoctrinare în masă, deoarece nu poate identifica făptuitorul, mijloacele sau motivul.

Aaron Russo, producătorul filmelor lui Bette Middler și “America: De la Libertate la fascism“, a identificat toate cele trei puncte care au confirmat ceea ce am spus. În timp ce încerca să-l recruteze pe Russo pentru CFR (Consiliul Relațiilor Externe), Nicholas Rockefeller i-a spus că fundația familiei sale a creat eliberarea femeilor folosind controlul mass-media ca parte a unui plan pe termen lung de a înrobi omenirea. El a recunoscut că vor să ne “cipeze”. Google “Fundația Rockefeller” și “Studiile femeilor” vor primi o jumătate de milion de citări.

Scopul ascuns al feminismului este de a distruge familia, care interferează cu spălarea creierului tinerilor de către statul neoliberal. Beneficiile secundare includ depopularea și lărgirea bazei de impozitare. Deplasarea bărbaților în rolul de furnizori de mână de lucru destabilizează și familia. Este necesară o schimbare drastică de paradigmă pentru a înțelege lumea. Rockefellerii fac parte din cartelul privat, care controlează de asemenea, cartelurile mass-media, de apărare, farmaceutice și alte tipuri de carteluri. Pentru a-și proteja monopolul pe credit și avere, instituie un stat polițienesc mondial (“guvern mondial”) folosind atacul fals 9-11 și războiul antiterorist fără sfârșit ca pretext. Rockefeller i-a spus lui Russo despre acest plan cu un an înainte de 9-11.

Cartelul bancar are nevoie de o filosofie pentru a justifica înrobirea omenirii. Această filozofie este Satanismul. Cartelul controlează lumea printr-o rețea de societăți oculte legate de francmasonerie, comunism, Vatican și evreii organizați (Bnai Brith, ADL, AJC, sionism). Cel mai înalt rang ocult este cunoscut sub numele de Illuminati.

Cultura occidentală modernă se bazează pe francmasonerie, care învață că omul, și nu Dumnezeu determină realitatea (desigur, ei trebuie să depășească legile naturale și spirituale pentru a-și susține propriul control), iar Dumnezeu este înlocuit cu Marele Arhitect al Universului (care nu este altul decât Lucifer). Ei au observat că oamenii sunt creaturi timide și maleabile care preferă să creadă ceea ce li se spune, decât să se bazeze pe propria lor percepție. Astfel, mass-media promovează cu succes valorile homosexuale care sunt în conflict cu instinctele noastre naturale.

Mass-media a eradicat Iubirea

Fiecare aspect al mijloacelor de informare în masă (filme, TV, reviste, muzică, reclame, știri) este folosit pentru controlul social cu scopul final al înrobirii. Există o legătură directă între ceea ce s-a întâmplat în Rusia comunistă și ceea ce se întâmplă astăzi în America (comunismul a fost creat tot de către ei, liderii, precum V.I.Lenin erau finanțați din plin pentru a crea acel stat totalitar în Est). În ambele cazuri, cartelul central bancar afirmă controlul totalitar.

Funcția mass-mediei este aceea de a ne distrage atenția de la acest lucru și de la iminența unor războaie sau de la prăbușirea economică iminentă. În prezent, diversiunea este încălzirea globală. Pentru a distruge familia, mass-media a convins femeile că nu se pot baza pe contractul heterosexual.

   Illuminatii subminează instinctele iubitoare naturale ale femeilor folosind următoarele ,,mantre” :

 1. Nu mai pot avea încredere în bărbați

Myrna Blyth a fost redactorul șef al revistei “Ladies Home Journal” din 1981 până în 2002. Ea scria într-o carte a sa: toți bărbații sunt 1) șobolani necredincioși; 2) monștri abuzivi; 3) sucumbaci necinstiți sau 4) toate cele de mai sus. Femeile, pe de altă parte, erau … victime care au triumfat în ciuda oamenilor de peșteră care … vor să le țină la locul lor.

 1. Femeile sunt victime în virtutea sexului lor

Blyth spunea că mass-media trimite “…un mesaj tare și clar. Pentru că suntem femei, rămânem victime în viața noastră privată, la locul de muncă, în societate ca întreg“. Astfel, femeile trebuie să aibă un sentiment de nemulțumire, de nedreptate și de revoltă. Aceeași tactică a fost folosită pentru a manipula evrei, negri, muncitori și homosexuali.

 1. Femeile trebuie să fie egoiste

Eliberarea și narcizismul au fuzionat“, spunea Blyth. Îngrijirea acum înseamnă “timp pentru tine, petrecut singură sau poate cu prietenele tale, dar cu siguranță fără soț și copii …” Articole nesfârșite au predicat noua Evanghelie feministă, că ,,răsfățarea ta este o parte importantă a unei femei sănătoase, bine ajustate. ”

 1. Sexul nu este rezervat doar pentru iubire și căsnicie

Reviste precum Glamour și Cosmopolitan îndeamnă femeile tinere să “și-o pună de la prima lor întâlnire”, “să facă ochi dulci bărbaților”  și să fie o atletă în pat. Nu există discuții despre căsătorie sau familie. Astfel de femei nu vor avea încredere în nici un bărbat suficient, pentru a se preda.

 1. Împlinirea de sine se datorează succesului în carieră și nu soțului și familiei

Răsplata socială a menținerii unui loc de muncă este esențială pentru sentimentul de demnitate și valoare de sine“, declara Pontiful Betty. De fapt, “cea mai mare parte a muncii este profund obișnuită“, observa Blyth. Nu spun că femeile nu pot avea locuri de muncă, doar că nu ar trebui să fie înșelate cu iluzii egotice de a nu avea familii, dacă le doresc, în detrimentul carierei. Astfel, multe femei sunt schizofrenice pe măsură ce încearcă să-și reconcilieze instinctele naturale cu o îndemnare constantă de a face contrariul.

Oameni distruși – familii rupte și oameni disfuncționali, debusolați și deprimați – sunt împrăștiați peste tot. În același timp, revista Playboy etc. a vizat un mesaj similar către bărbați. Nu trebuie să te căsătorești ca să faci sex. Căsătoria și copiii sunt plictisitoare.

Concluzie

Mass-media este organizată pe drumul ei de spălare a creierelor. Societatea a fost complet subminată de cartelul bancar central, folosind un cult satanic, Francmasoneria, pentru a-și selecta lacheii, slogoii. Majoritatea masonilor nu cunosc acest adevăr, însă proprietarii mijloacelor de informare în masă, știu de la prima mână. Departe de a împuternici femeile, feminismul le-a dezavantajat cu multe. Le-a lipsit de un rol sigur și onorant și le-a redus la obiecte sexuale și lucrători replasabili.

Luciferienii promovează revolta pentru că sfidează ceea ce este natural și sănătos. Ca simbolul lor, Lucifer, doresc să joace rolul de Dumnezeu. Dragostea lui Dumnezeu poate fi văzută în dedicarea femeii, soțului și copiilor ei. Astfel bancherii trebuie să o distrugă pentru un mai mare control.

Dragi femei, redescoperiți-vă natura divină, reprezentați partea creatoare a lui Dumnezeu, fiți feminine, împliniți-vă spiritual și inclusiv sexual, nu este nimic murdar în asta, energia sexuală este forța creatoare a Creației. Iubiți-vă îndeajuns pe voi pentru a putea iubi un bărbat care vă respectă și împreună procreați viitorii oameni ce vor avea grijă de această planetă, fiți adevărate mame….

Pace și iubire!

Sursa: Adevarul ne va elibera

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • In principiu lumea se cam duce de rapa cu toate fenomenele care se produc actual. Mai ales cele de natura online si virtuala. Si spalarea pe creier exista inca din cele mai vechi timpuri.

 • M’da!
  Dragi femei,
  Dragi barbati,
  Dragi tineri,
  Dragi copiii,
  Dragi batrani,
  Dragi parinti,
  Dragi strabuni,
  Dragi demnitari de toate rangurile,
  Dragi semeni,
  Dragi oameni,
  Drag auditoriu,

  # INDRAGESTE!

 • In principiu ideea este urmatoarea: satanistii vor sa masculinizeze femeia pt ca aceasta sa piarda legatura cu energia iubirii, intelegerii si compasiunii, legaturi pe care femeile le-au pastrat de-a lungul mileniilor indiferent prin ce-au trecut. De ce vor sa faca asta? Pare greu de crezut dar satanistii se tem cel mai mult de aceasta energie a iubirii si compasiunii. Daca ceva in lumea asta le poate da planurile peste cap e tocmai aceasta energie a iubirii. Din cauza asta promoveaza sexul fara sentimente, feminismul(masculinizarea femeilor), homosexualitatea, depravarea in toate chipurile posibile. Cand iubesti pe cineva cu adevarat, nu te lasa inima sa-l chinui in fel si chip.
  Si nu, sacrificiul de sine nu este o forma a iubirii! Iubirea, respectul si compasiunea incep cu propria persoana.

 • Sa nu intelegeti gresit, ca barbatii nu ar manifesta aceste energii iubitoare si intelegatoare. Si ei le au dar prin educatie sunt imediat minimalizate sau reduse la tacere: “fii barbat!”, “barbatii nu plang”….cunoasteti.
  Poate acum intelegeti ce se intampla acum in lume cu hoardele invadatoare si violatoare. Se doreste tocmai perturbarea acestei energii feminine.
  Sau de ce femeia a fost oprimata, marginalizata si ridiculizata de-a lungul secolelor. Sau de ce e promovat insistent rationalismul si ridiculizata intuitia. Pentru ca intuitia e legatura noastra cu sinele superior, cu divinitate, cu fiintele de lumina din acest univers. Poate de aici a aparut si sloganul:”ce vor femeile?” pt ca femeile pot fi de neinteles pt o persoana extrem de rationala. De ce? Simplu: femeile iau decizii cu inima. Din cauza asta uneori ele par irationale, pt.ca manifesta energia inimii in loc de cea a mentalului.
  Exact aceasta manifestare a iubirii urasc (chiar ii sperie) satanistii si incearca din rasputeri s-o marginalizeze.