Analize și opinii

Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?

AFACEREA SRI – DNA, CEA MAI BĂNOASĂ ESCROCHERIE DIN TOATE TIMPURILE. HOŢII STRIGAU HOŢII



Pornind de la o serie de date cu privire la costurile legate de interceptări şi supravegheri în dosarele „corupţilor”, ajungem la concluzia că aşa-zisa luptă împotriva corupţiei a costat mai mult decât valoarea datoriei externe a României.

Se vorbeşte despre cheltuieli în 9 ani de aproximativ 134 miliarde de euro doar pentru filaj.
În această situaţie, afacerea SRI – DNA devine cea mai bănoasă escrocherie din toate timpurile.

Nici Dacia, nici Petrom, nici Arcelor Mittal nu au avut o cifră de afaceri mai mare.

La o asemenea sumă, rămâne să calculeze specialiştii câţi bani au putut fi sifonaţi, luaţi pe şpagă, pe comisioane.

Când Curtea de Conturi a încercat să verifice situația, în urmă cu 10 ani, procurorii au descins a doua zi la sediul ei și de atunci, nimeni nu a mai îndrăznit să o facă.

Raiul corupției este să ai pe mână miliarde de euro și să nu te verifice nimeni.

Hoții au strigat hoții.

Autor: Gheorghe Smeoreanu

Notă „Justițiarul”: Bugetul SRI pentru anul 2018: 2,3 miliarde lei, cu o majorare de 13,2% faţă de bugetul din 2017. Bani oferiți de guvern cu generozitate, ca să vă supravgheze pe toți ca pe niște posibili teroriști sau criminali, că de spioni nu se mai ocupă SRI, lucrează împreună cu ei împotriva României! Pentru anul 2018 Guvernul a alocat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un buget de 182.981.000 de lei, cel mai mare din istoria instituţiei. SRI și DNA fac poliție politică, scopul lor este să închidă gura celor care se împotrivesc sistemului, așa-numitului stat paralel, din care ambele instituții fac parte.

Sursa: Justitiarul.ro, preluare dupa  CRITERII NAȚIONALE

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • in institutii de forta, oameni de forta, s-a investit, forta avem. ce semeni aia culegi. forta. apendicita se trateaza cirurgical. cu bisturiul. lama taioasa, fina. bisturiu – arma … alba. netratata chirurgical apendicita, suprainfectata, genereaza septicimia, decesul. “te vazu-iii la lumanare necajita tare!”

  • 2.5miliarde lei buget(sri+dna)/2018=~550milioane euro×9ani=~4.9 miliarde euro=~3.65% din 134 miliarde euro care apar ca si costuri de “filaj” in articol.Nici daca presupunem ca autorul a gresit si a scris 134 miliarde euro in loc de 134 miliarde lei(ceea ce ar fi oricum o greseala impardonabila intr-un articol care tocmai asta face:subliniaza dimensiunea colosala a unui furt),nu ies calculele:2.5 miliarde lei/2018×9 ani=22.5 miliarde lei=16.79 % din suma care reprezinta esenta articolului(134 miliarde de lei).Nu tin cu ursu’,vreau doar sa arat cam cat adevar este in general in afirmatiile ambelor tabere.

  • Eu prefer sa-i dau la SRI si DNa decat hotilor si excrocilor din politicaa si parlament. Macar srstia ii mai zgaltaie nitel,nu?
    sau sa-i lasam sa fure ca cum zic unii ne dau si npuacateceva?
    Nu inteleg de ce unii vad numai banii de la SRisi nu le e mil[ de banii ,cu giotura furati dealungul a 28 ani? Bani care be0ar fi adus prosperitate!
    Te legi de SRi dar il lasi pe Daddy cuvila pe 2 strazi? avem orbul gainilor?