Analize și opinii

CU COMPLICITATEA BRUXELLES-ULUI, FLOTILA OENGEURILOR ALIMENTEAZĂ EUROPA CU REFUGIAȚI CLANDESTINI

In decembrie, Frontex (Agentia pentru paza frontierelor europene) trimitea Bruxelles-ului un raport in care acuza ONG-urile umanitare care opereaza in Mediterana, de colaborare cu traficantii libieni de imigranti clandestini! Frontex specifica in raport ca “imigrantii primesc indicatii clare de la traficanti, inainte de plecare, asupra directiei precise de urmat pentru a se intalni cu navele Oengeurilor”!

Frontex-ngo-people-trafficking-773109

Tot Frontex vorbea despre “primul caz raportat in care retelele criminale ii trec pe imigrantii clandestini direct pe una dintre navele Oengeurilor.”! Deasemenea, Frontex atragea atentia ca imigrantii salvati de vasele Oengeurilor “nu se arata dispusi sa coopereze cu expertii anchetatori, fiindca au fost avertizati de catre salvatori sa nu colaboreze cu politia italiana si Frontex.”!

In ianuarie, seful Frontex revenea, aducand noi acuzatii organizatiilor umanitare Migrant OffShore Aid Station, Medecins Sans Frontieres, Save the Children, Pro Activa Open Armas, Jugend Rettet, Sea Watch Organization, Sea Eye si Life Boat, care coordoneaza in Mediterana o flotila formata din 15 vase. Aceasta flotila a transportat numai anul trecut anul trecut peste 140000 de imigranti clandestini, de pe tarmurile Libiei pe cele ale Italiei.

Da,  de pe “tarmurile Libiei”, pentru ca imaginile furnizate de satelitii care monitorizeaza traficul naval din Mediterana arata clar ca “flotila umanista” ii imbarca pe clandestini la distante de numai cateva sute de metri de tarmul libian.

Justitia italiana a deschis si ea o ancheta asupra finantarii si activitatii navelor Oengeurilor.

Sebastian Kurz, ministrul de externe al Austriei, aflat intr-o vizita in Malta, a declarat la sediul misiunii Frontex: “Trebuie sa terminam cu nebunia ONG-urilor…Sunt ONG-uri care fac o treaba buna, dar sunt deasemenea multe care sunt parteneri ai traficantilor.”

Sebastian Kurz a cerut ca refugiatii salvati in Mediterana sa nu mai fie adusi in Italia, ci sa fie arestati, dupa modelul australian, si trimisi in centre de refugiati exterioare Uniunii Europene.

Cu toate acestea, flotila isi continua nestanjenita activitatea, la capacitate maxima, indiferent de anotimp. In ianuarie si februarie, oengistii no borders “au salvat” si au adus in Italia, 22000 de imigranti clandestini. Ultimul transport l-a efectuat nava Aquarius, care apartine Medecins Sans Frontiers, care a adus in Italia, zilele trecute, 645 de “refugiati”, culesi din “zona de salvare si ajutor”, cum este denumita eufemistic zona de imbarcare din apropierea tarmului libian.

“Refugiatii” pleaca de pe tarm in niste simple barci penumatice, sau de lemn, si asteapta sa fie culesi de navele flotilei. Asta a facut “Aquarius” de-a lungul a 6 ore cat a durat “operatiunea de salvare” , dupa care si-a descarcat “incarcatura” intr-un port italian si s-a intors la treaba. Simplu!

Si in timp ce Greenpeace si Medecins Sans Frontiers ii aduce pe clandestini cu zecile si sutele de mii in Europa, Bruxelles-ul si Berlinul anunta ca cererile de azil ale solicitantilor vor fi procesate in timp ce acestia se afla pe teritoriul tarilor de origine! Iar Parlamentul European nu se lasa mai prejos si anunta triumfator votarea noul Regulament Schengen, care prevede noi masuri de intarire a granitelor externe ale Uniunii Europene si un control strict al celor care intra si ies din Uniune!

Si Comisia Europeana, si Parlamentul european si Berlinul stiu foarte bine ca nu declaratiile retorice si bucatile de hartie vor opri fluxul neintrerupt al imigratiei clandestine si nici activitatea radicalilor de stanga, care, sub acoperirea actiunilor umanitare, colaboreaza cu traficantii islamisti pentru a mentine acest flux. Cu toate acestea nu iau nicio masura concreta, nu pentru ca le-ar lipsi parghiile necesare, ci pentru ca realitatea din Mediterana se potriveste perfect adevaratelor lor intentii.

http://actu.orange.fr/monde/mediterranee-un-millier-de-migrants-sauves-une-femme-declaree-morte-CNT000000FobD7.html

http://diepresse.com/home/ausland/eu/5189256/Kurz_Der-NGOWahnsinn-muss-beendet-werden

Autor: Bogdan Calehari

Sursa: Bogdan Calehari

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu