Analize și opinii

Cristian Niculescu: VOR SĂ NE ÎNGROAPE DAR SUNTEM SEMINȚE!

Vă implor să fiți cu nervii tari!
O să vedeți din ce în ce mai mulți indivizi cu botniță, care anticipează Valul Coișpe pe care ni-l vor servi din septembrie, gradual, conform scenariului care a mers ca uns în 2020. Sunt indivizi care nu pot trăi fără o supunere sau o adicție la răul care li se face, crezând că e bine. Sper că ați înțeles asta, în ăștia peste 3 ani.
Nu-i mai urâți pe îmbotnițații care iar ne vor ărata cu degetul, ne vor turna și ne vor persecuta la tot pasul. Trebuie să înțelegeți că ei nu mai sunt oameni. Și dacă nu mai sunt nu-i mai judecați ca atare. Voi sunteți superiori în fața acestor unelte zombie, fiindcă v-ați păstrat 2 elemente vitale: sufletul și gândirea critică.
La asta se adaugă experiența din 2020 încoace.
Acum știți ce veți păți, nu puteți fi surprinși, nici contrariați. Trebuie să primiți cu calm umilința, presiunile și intimidările masive care urmează. Să găsiți mijloace noi de comunicare, de la om la om, prin telefon, prin teleconferințe, prin grupuri de email, prin orice în afara platformelor care vor cenzura. Ne întoarcem înainte de anii 2000 și mai înapoi, dacă e nevoie. Probabil vom ajunge și la manifeste tipărite sau foi volante xeroxate.
Cum am mai spus într-o postare anterioară, dacă nu-i putem bate, măcar le încurcăm planurile cum putem. E bun orice grăunte de nisip aruncat în angrenajul nemernicilor, chiar dacă ei au planurile A, B și C făcute dinainte. Trebuie să fim inventivi, să ne bazăm pe slăbiciunile pe care tot ei le-au creat, cum ar fi corupția sau minciuna. Nu e niciun păcat să minți un ticălos care vrea să te omoare.
Știu că nu vă e frică dar să nu disperați, în curajul vostru!
Disperarea e cel mai mare dușman în fața tăvălugului care vine, fiindcă acum nu va mai fi doar carcalacul nou: ne lovesc simultan cu CBDC, digitalizare, claimătceingi. Ne desființează orice procent de libertate.
Stați calmi în fața Valului Coișpe fiindcă e deja vu, la pătrat!
Repet, sunteți superiori în fața unei armate de zombies.
Unii dintre voi vor ceda la tura asta, unii dintre voi vor muri și ni se vor împuțina rândurile. Nu-i nimic! Cât timp rămâne unul de sămânță ticăloșii nu-și pot aplica planurile. Cum bine a zis cineva, regret că nu-mi amintesc, ca să-l citez: vor să ne îngroape dar uită că suntem semințe.
Noi suntem semințe, ei sunt frunză-n vânt. Fără rădăcină vor eșua. Ne pot chinui trupul, dar nu ne pot lua sufletul, care e rădăcina omului, de la naștere și după moarte.