Analize și opinii

Cristian Moisoiu: „De câte ori trebuie să își mai dovedească acest guvern incompetența pentru a putea fi schimbat?”

Un guvern incompetent, condus de liberalul Cîțu, nu reușește să producă un document programatic foarte important pentru dezvoltarea economică a României, care să fie fezabil și acceptabil pentru toate părțile implicate. De câte ori trebuie să își mai dovedească acest guvern incompetența pentru a putea fi schimbat? Este lamentabilă și prestația PSD în acest moment, moment în care acest guvern ar trebui pus pe butuci. Nu se mai poate. Vreți să enumăr eu câte eșecuri majore a avut acest guvern pentru care trebuie sa plece? Inflația galopantă, înrăutățirea puterii de cumpărare, a standardului de viață, lipsa de perspective de creștere, sugrumarea mediului de afaceri, supraindatorarea țării, bani împrumutați care nu se știe pe ce s-au dus. Chiar nu sunteți în stare ca opoziție să construiți un mesaj, o moțiune de cenzură, un program politic care să fie în linie cu ceea ce își dorește electoratul român în acest moment?
Apoi, băi, deștepții pământului, băi, rezistilor, ați râs de Dăncilă, mulți dintre voi. La capătul Președinției Consiliului European pe care guvernul Dăncilă a gestionat-o, au fost transmise aprecieri din partea tuturor instituțiilor europene pentru rezultatele acelei președinții și dosarele încheiate pe parcurs. Astăzi, guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu e în stare să construiască un document programatic acceptabil de către Comisie și bun pentru România. De ce? Pentru că pe aleșii voștri, ăia curați și puri, de pute in tot Bucureștiul după ei, nu îi interesează dezvoltarea României, nu ii interesează prioritățile de dezvoltare și alinierea cu obiectivele generale, totul pleacă de la cum să împartă fondurile (chiar și cele împrumutate) cu liderii locali, cu cumetriile și clientela de afaceri, astfel încât să câștige politic. De asta nu avem un document care să poată fi acceptat, pentru că nu are cap, coadă, viziune, priorități. Cum să dai bani pe așa ceva? Și era proastă Dăncilă. Vedeți, bă, de incompetenții pe care i-ați adus la guvernare, de Ghinea, Barna și Clotilde Armand.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce sa zic ? Ai dreptate, cu o singura exceptie.
    Un guvern nu se schimba cand isi dovedeste incompetenta ci cand exista forta sa il dai jos.
    Se pare ca acea forta nu exista.
    Poporul e impotent :)

  • De câte ori trebuie să își mai dovedească NU doar acest guvern incompetența CI de 31 de ani intreaga CLASA POLITICA mafiotizata pentru a putea fi schimbata? DACA SE MAI POATE……………………….