Analize și opinii

Cozmin Gușă a dat ordinul la UM ”Realitatea TV”: ”Șobolani, părăsiți corabia Statului Paralel!”

Cine credeți că, de ceva zile, se dau de ceasul morții împotriva statului paralel, a abuzurilor din justiție, a DNA și chiar a Codruței Kovesi, maica lor de pungași? Cozmin Gușă, Rareș Bogdan și unul Hoandră cu ochelari de gărgăune! ”Cum au fost posibile abuzurile? Trebuie să răspundă cei care au distrus vieți! etc., etc.”



Vă vine să credeți că acești bandiți, care i-au înfierat ani și ani pe toți cei care au îndrăznit să o conteste pe Kovesi și DNA și au otrăvit întreaga societate, care au linșat, au amenințat, creatorii monștrilor de Bot, Sandy, Angie și Dide, dar și a impostorilor care au pus pe cruce poporul român, de la Cristian Diaconescu la Bogdan Lefter sau mentorii lor, Liiceanu sau Macovei?

În urmă cu câteva luni, când am decis ca PNȚCD să se alăture protestului PSD-ALDE împotriva abuzurilor criminale ale sistemului, o acțiune riscantă, știută fiind istoria contondentă între PNȚCD și PSD, AM FOST LINȘAT CU O URĂ FĂRĂ MARGINI DE ”REALITATEA TV”! Deși am venit cu dovezi, am explicat că este vorba despre o poziționare împotriva abuzurilor, iar nu pro-PSD, niciun efect! Rareș Bogdan și întreaga haită au urlat și mai tare. Ca să mă denigreze, cu atât mai mult, i-au luat o declarație lui Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu – o persoană fără niciun merit personal care în urmă cu câteva săptămâni A MEDALIAT-O PE CAMELIA BOGDAN pentru merite deosebite și contribuții mari la democrație -, care să mă apostrofeze! Desigur, nu i-am luat în seamă și am mers mai departe, pe drumul dreptății, asumându-mi orice denigrare!

Acum, când a simțit că intră la apă corabia statului banditesc, stat la care și el a contribuit să fie, agent al acestuia, Cozmin Gușă, în stilul arhicunoscut, de om fără onoare și demnitate, a dat Ordinul: ”Întoarceți armele! Șobolani, părăsiți corabia statului paralel!”

Le dedic: ”Și această ciumă-n lume, și aceste creaturi,/ Nici rușine n-au să iee în smintitele lor guri/ Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,/ Îndrăznesc ca să rostească pân` și numele tău… țară!” (M. Eminescu)

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Operatiunea “Cernerea” in derulare ca la Cartea Sacra, dupa Voia Cea PreaInalta a Puterilor Ceresti. Haideti sa recunoastem in deplinatatea facultatilor mintale faptul ca Civilizatia umana de sec XXI, a facut-o de “oaie”. Ori NE REVENIM PE CALE, IN ADEVAR, LA VIATA, ori… Cu tot dragul, in stare de constienta… aproape maxima,

  • Se pare ca acesti securisti infecti isi dau seama(inaintea cetatenilor de rand, pacaliti de propaganda securist-progresista) ca corabia lor e pe cale sa se scufunde! Si cum toti au ADN de sobolan, fug care incotro, dupa principiul: scapa cine poate! Ceea ce a declansat spaima acestor potai este contextul geopolitic international care nu mai le este deloc favorabil, in care noul trend este nationalismul si suveranismul!

  • Privim in curtea Frantei: miscarea vestelor galbene, penetrata de provocatorii de serviciu, pe parcurs, in timp si spatiu, s-a redirectionat catre o miscare in alb cu fular rosu!!! caci atomul nu moare, se transforma in cf cu dispozitiile legii transformarii maselor – Lavoisier – … eiiii, voila….

  • imi vine-n minte faza cu “bai Bogdan, eu te stiu cine esti…”, judecatoare din completele constituite la ordin, adica ilegal, completurile fiind acelea constitite legal, corect din pdv gramatical. In context hibrid, potrivit – curat hibrid: COMPLEŢI. Apa trece, pietrele raman, respectiv faptele… savarsite in contextul mai sus mentionat, circumstanta in raport de care s-ar impune a fi rejudecate procesele de la A la Z, cu participarea poporului!!!!!!!! – Curtea cu juri, Tribunalul poporului, instanta alcatuita din reprezentanti cu expertiza in domeniu, apti din pdv psihologic, psihiatric, psihoafectiv, persoane constiente 100%.

  • Pai, constientizeaza spre ex. Angie, eforturile depuse de parintii si bunicii nostri la construirea Casei Poporului, Cladire impunatoare, renumita pe mapamond, in holul careia statea in sezut “manifestand” pasnic sub influenta marijuanei – circumstante dovedite siiii multe altele… suntem zdraveni la cap?!

  • in op pers, oug emise la infinit privind modificarile completelor de judecata, a cailor de atac extraordinare, etc. NU SOLUTIONEAZA PROBLEMA DE INTERES NATIONAL, motivat de caracterul hibrid, istoric, al contextului geo strategic dat. Rana din pieptul istoriei nu ne lasa. Restabilirea Ordinii de Drept incepe cu REJUDECAREA PROCESULUI LUI NICOLAE CEAUSESCU, impreuna cu toate celelalte aflate pe rolul instantelor de judecata, intr-un cadru corect, moral, legal, la care sa participe reprezentanti constienti din mijlocul poporului.