Analize și opinii

Cornel Nistorescu: „Avem un premier care a fost arestat două zile în America.”

Carevasăzică avem un premier care a fost arestat două zile în America. Știe ce-i aia pușcărie, dar este idolul celor care vor eliminarea penalilor din politică. Arestat pentru alcool, pentru droguri, pentru port ilegal de creier, pentru bîlbe de gîndire, pentru dezacorduri, pentru dracu’, pentru lacu’, Cîțu este bun de premier în România. Dar nu consideră că este normal să demisioneze sau măcar să dea o explicație. Pentru asta, trimite la televiziuni un papagal.

Pușcăriașul bețiv/drogat Cîțu versus limbricul guvernamental Căcîțu

-Avem un europarlamentar (Rareș Bogdan) care a fost trimis la înaintare ca să-l apere pe Vasilică Cîțu Florin cu argumentația că și despre el ar putea să apară acuzații că s-a bătut în curtea școlii. Mai ticăloasă și golănească explicație nici că ar fi posibilă. Mă tem că s-ar putea să apară alte acuzații despre folosirea șantajului de presă cu Ziua de Cluj pe care a condus-o.

-Avem un premier despre care se spune că împreună cu Lucian Isar și cu Mihoc au încercat o lovitură financiară pe moneda națională. Povestea a fost îngropată inclusiv cu ajutorul celor de la Banca Națională a României care au evitat să o facă publică și să anunțe poliția. Lucian Isar a mai dat o lovitură la Banca Feroviară, a încasat 800.000 de euro pe o sentintă contestată și apoi a mutat toate bunurile de pe numele său, ca să nu existe nimic de confiscat. Se pare că încercarea de a scăpa de restituirea celor 800.000 de euro ar fi și cauza separării formale de Alina Gorghiu, dirijoarea președintelui Klaus Iohannis.

Alt impostor în guvernul României

-Avem un fost ministru al Sănătății căruia o comisie de recunoaștere a diplomelor i-a echivalat o adeverință din Austria cu o diplomă universitară. Caricatura ministerială se numește Vlad Voiculescu.
-Avem o fostă secretară a lui Theodor Stolojan promovată insistent în parlament și în guvern, o super pavoazată care zice că a făcut facultatea la Moscova și care nu are doctoratul decît în ifose.
Am avut un prim-ministru care a renunțat în mare viteză la titlul de doctor în științe și a plecat pe fugă din lumea doctorilor în științe. A revenit în politică mai cu coada între picioare. Se numește Victor Ponta.
Am avut un președinte care a fost cel mai slab elev de la Institutul de Marină „Mircea Cel Bătrîn“ din Constanța. Se numea Traian Băsescu.
Am avut un vicepriministru Gabriel Oprea mare cît un plop putrezit și care a condus guvernul României și teze de doctorat, el avînd grave probleme de gramatică și de exprimare. Adică de gîndire!

Sentința care a făcut din FDGR un succesor în drepturi de organizație fascistă

Avem un președinte care împreună cu soția lui s-a ocupat cu recuperarea de case în Sibiu. Și, mai apoi, a fost implicat într-o operațiune de dobîndire prin succesiune a bunurilor unei organizații fasciste condamnate prin Decret Regal și aflată pe lista neagră a Tribunalului de la Nürnberg. Este vorba de Klaus Iohannis și de Grupul Etnic German.
Avem un primar care este acuzat că a fost implicat în furtul voturilor de la alegerile locale din sectorul 1. Se numește Clotilde Armand.

Deși i-am avertizat România TV, la un pas să compromită dezvăluirea cu Clotilde Armand

Am avut un premier devenit lider de grup în Parlamentul European care a făcut armata la Securitate și a păzit-o cu pușca pe singura disidentă adevărată a României. Doina Cornea. Iar beneficiarul protestelor sale se numește Dacian Cioloș. Omul este un mare susținător al dreptului bărbaților care vor să nască.
Avem o paparudă colorată care a fost ce mai puternică damă a României. I se închinau toți proștii. A fost arestată, a fugit, a scăpat, a revenit în țară și este judecată și acum dar se mișcă într-o afacere imobiliară de un miliard de euro. Totul cu sprijinul liberalului Emil Boc pentru fosta doctorandă în Teologie Elena Udrea.

Premierul Cîțu e bun de legat

Avem un premier care este amestecat într-o afacere cu 70 de hectare în județul Vîlcea. Dosarul se tîrie. Este vorba tot despre Florin Vasile Cîțu.
Avem un premier care folosește funcționarii guvernamentali într-o bătălie politică din partidul său. Recomandările cucoanelor din guvern pentru susținătorii PNL au fost îngropate. Pentru folosirea a două funcționare la PSD, Liviu Dragnea a făcut pușcărie.

Dezastru judiciar pentru PNL și DNA (I)

Avem un director la SRI care a fost secretar general al PNL și care a fost implicat într-o afacere de spălare de bani și corupție cu fonduri de la Ministerul Transporturilor. Și care afacere este cercetată de un procuror regal din Belgia. Este vorba de Eduard Hellvig și de Andreea Lambru, adjuncta sa.

Avem o clasă politică dominată de o nouă pătură numită prostocrație. Drept pentru care n-ar mai trebui să ne mirăm de ce România traversează această cumplită depresie socială.

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa:cotidianul.ro

Abonează-te la newsletter