Analize și opinii

Corespondență din Franța: Manifestațiile tind să devină mișcare națională împotriva globalismului sionist!

În Franța e jale mare, „vestele galbene” cresc în putere, poporul indigen este din ce în ce mai solidar. Macron forțat să plece de urgență de la G20 din Argentina și să se întoarcă la Paris.



Franța e în flăcări, simbolurile „republicii iudaice” sunt atacate, prefecturi arse, prefecți scoși cu forța în stradă, polițiști și jurnaliști bătuți, sute de răniți, trei morți și revolta crește în continuare. Se cere instaurarea democrației directe, demisia președintelui și a guvernului, iesirea din U.E., stoparea imigrației și multe alte măsuri antiglobaliste

Franța trăiește o autentică revoluția populară. Mișcarea „vestelor galbene” („gilets jaunes”) crește în intensitate în toată țara. În ciuda populațiilor negroido-arabe, poporul alb este din ce în ce mai coagulat în jurul valorilor naționale. Președintele Macron, în plin „Paso doble” cu bunică-sa, a trebuit să părăsească întâlnirea „G20” din Argentina și să se întoarcă de urgență la Paris – Franța este în flăcări, atmosfera este insurecțională!

Simbolurile „Republicii” iudaice sunt atacate în tot hexagonul: jandarmerii și prefecturi incendiate, prefecți scoși cu forța în stradă, primari luați pe sus, polițiști și jurnaliști bătuți, linșați, sute de răniți, morți și o revoltă populară ce nu dă semne de oboseală: „Nimic nu o să ne oprească, avem copii! Cuțitul a ajuns la os!”, „Macron dégage!”. Se cere demisia președintelui și a guvernului, ieșirea din U.E., stoparea imediată a agendei imigraționiste, a dictaturii LGBT și multe alte măsuri antiglobaliste, anticosmopolite, antinaționale, adică o stare generală de normalitate! Miercuri spre joi vor fi organizate baraje în fața rafinăriilor și pe autostrăzi – se urmărește paralizarea totală a infrastructurilor.

Contra-semitismul manifestanților este afișat pe față, fără jenă: „France, république-juive !”, în timp ce unul din liderii mișcării, Hervé Ryssen – intelectual cenzurat de Sistem și scriitor condamnat la 18 luni de pușcărie pentru o carte în care a dezvăluit „Mafia jidănească” – face apeluri către „vestele galbene” ca să nu se lase intimidați de Sistem și zbirii acestuia: „Tirania roșie iudeo-republicană stă să se prăbușească!”

Poliția refuză să-și asume ea eșecul politic, lipsa de responsabilitate și de gestiune a președintelui, iar armata dă semne că nu dorește neapărat să devină carne de tun pentru un guvern vândut capitalului transfrontalier. Sioniștiiii și lacheii lor tună în zadar, mass media nu mai știu cum s-o dreagă, partitura tradițională  a „antisemitismului” pare gripată… iar Macron, în disperare de cauză, vrea să decreteze „starea de urgență” și să trimită armata peste populație – Sistemul nu a înțeles nimic!

Când mass media iudaică nu mai reușește să mențină masele îndobitocite, menținute în starea de letargie, când popoarele arată semne de trezire, sătule să fie iudeo-sclavagizate, democrația iudaică asmute armata pe ei! Parcă miroase a colonie…

Însă, cum armatele nu sunt compuse din sioniști,  operațiunea s-ar putea întoarce împotriva statului-jidovit sub forma unei sănătoase dictaturi militare. Serialul continuă… Doamne ajută!

În apele teritoriale populare din Europa de viță, corabia sionistă, încet și sigur o să se scufunde… însă, fără ajutorul României – prea ocupată cu pregătirile de Crăciun după Calendarul Nou!

Autor: Mihai Serban

Sursa: justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Vive la France! De acolo avem liberté, égalité, fraternité! Mai actual ca oriând este vorba → Nici pâine fără muncă și nici muncă fără pâine. Se pare că a fost călcat în picioare acest adevăr. Unii nu muncesc deloc și mănâncă cozonac și alții se spetesc până la moarte și nu au nici o amărâtă de coajă de pâine.

  • Vive la France! Traiasca miscarea nationalista impotriva globalismului sionist! Traiasca Europa Libera!

  • “Zdrobiti oranduirea cea cruda si nedreapta / ce lumea o imparte in mizeri si bogti ‘