Analize și opinii

Conu Fănică de Sibiu şi „religia curcubeului” contra românilor şi a României

Afirmam cu ceva vreme în urmă că Iohannis nu este preşedintele meu. Astăzi întăresc afirmaţia, pentru că îmi este ruşine cu un asemenea preşedinte. Mai grav, însă, îi este ruşine şi Ţării! Mărturisesc că din multiple motive – inclusiv cel al instinctului de conservare – m-am străduit să evit subiectul „Klaus”.

Klaus

Deşi am primit „felicitări” şi trimiteri la origini sau pe alt tărâm, n-am reuşit să mă abţin. M-a împiedicat perseverenţa în fărădelegi a „minoritarului” K.W.I., pe care, unele „organe” străine de interesele naţiei, l-au instalat pe scaunul de la Cotroceni, folosind Facebook-ul, pentru promovarea manifestărilor împotriva statului naţional român şi a Neamului Românesc, împotriva tradiţiilor şi Credinţei acestui neam oropsit, a existenţei noastre ca stat.

Ce ne oferă de doi ani Conu Fănică de Sibiu? Gafe peste gafe! De la „Primul pas” a tot călcat în străchinile lui Păcală. Excursii – cu toptanul, cu Coana Joiţica după el. Musai! Fiind preşedintele concediului făcut pe muteşte, Conu Fănică de Sibiu, cu bilet de voie de la bec a hoinărit pe banii publici, pe meridiane şi paralele de lux! Calităţile sale remarcabile sunt déjà cunoscute, iar ca poliglot, ştie să tacă în toate limbile pământului. Având afinităţi neascunse pentru „Deutschland uber alles”, când rupe „tăcerea de aur”, spune „Da!”, subscriind fără rezerve celebrei cugetări a lui Friedrich Nietzsche: „A spune întotdeauna « Da! » O face numai măgarul şi cel care are spiritul lui!”. Nu ştiu ce i-a şoptit Coana Joiţica de Sibiu între două escapade, dar Conu Fănică se dă de-a berbeleacul să execute, necondiţionat, poruncile străinătăţii, fără crâcnire sau comentarii: cote obligatorii de năvălitori, bombe nucleare pe teritoriul României… Şi de parcă nu ar fi suficient, firmanele primite de la Inaltele Porţi lovesc Neamul Românesc, lovesc în tot ce are El mai preţios: Credinţa, Demnitatea, Suveranitatea, Independenţa, iar el spune numai Da! O fi fost Conu Fănică de Sibiu racolat de Remus Cernea – apărătorul curcubeiştilor? S-o fi convertit la Religia Curcubeului ? Mai degrabă cred că tot de la acel „Da!” i se trage? Atâta vreme cât în România raportul dintre deviaţii sexuali şi milioanele de „fanatici religioşi” – cum îi numeşte pe români acest flutură vânt – nu poate fi contestat, atâta vreme cât normalitatea este numită chiar de şeful statului „fanatism religios”[1], poziţia acestuia este, evident, contrară voinţei poporului român, deci nu mai are ce căuta în funcţia pe care o ocupă vremelnic şi nevrednic !

Trăim în plin Pact molotov-Ribbentrop, ediţie revăzută şi adăugită. Pe de altă parte, lupta care se duce astăzi între Unchiul Sam şi Europa este „pe viaţă şi pe moarte”, iar cei ce conduc România stau cu fundul în două luntri. Cu riscul de a mă repeta, după un Preşedinte-dictator – dar pentru români -, ţara a fost/este diriguită de: un Criminal parşiv, un Prostovan-trădător, un Hoţoman-şmecher şi o Marionetă-preş pentru picioarele Înaltelor Porţi de la Bruxelles, Washington, Tel Aviv & Co., via Triateralei B.N.R. Frământările din Europa occidentală, din Germania, Suedia, Franţa, Olanda… nu pot fi ignorate. Statele bogate mai au resurse să muşamalizeze nouă „inginerie financiară”, însă prăbuşirea conglomeratului înstelat este doar o chestiune de timp. Se vrea distrugerea Europei, iar în Europa – să nu uităm – se află şi România. Un articol al ţării unde Frau Merkel mai are – încă – pâinea şi cuţitul, anunţă că: „Europa va suferi o adevărată explozie, ceva mai groaznică decât cea de la Hiroshima, un Tsunami mai uriaş ca dimensiune şi durată ca cel din Tailanda sau Japonia”[2]. Ceasul bombei cu explozie programată a fost pornit şi este evident că, asemenea altor mari imperii, imperiul U.E. a alunecat deja pe panta căderii libere, context în care noi trebuie să ne păstrăm Ţara şi Neamul, demni şi liberi, nu slujind paraziţilor Occident!

Pe malurile Dâmboviţei, Conu Fănică şi Pristandaua tehnocrată guvernamentală dau ordine ca românilor care nu păstrează „Tăcerea mieilor” să li se aplice „Bătuta pe loc”, adică să fie bătuţi bine de jandarmi ca să le iasă din cap întregirea României Mari. Fără îndoială că „sarsailă” – a se citi Ф.С.Б., Г.Р.У., Bundessicherheitsdienst, Mossad, C.I.A., A.V.O. şi alte „case de binefacere” – şi-au vârât coada printre unionişti. Adresându-mă celor doi primi căpcăuni ai ţării, le-aş zice de la obraz: măi păsărilor de pripas, aţi fost puşi acolo să slujiţi Ţara şi Neamul, nu să fiţi argaţii altora! Cu lipsa noastră de atitudine nu vom scăpa prea uşor de puşlamalele din vîrf, care îşi fac cruce doar înainte de a jefui. Politica românească nu-i altceva decît un bordel de lux cu prostituate şi clienţi înstrăinaţi atît de mult de Neamul Românesc, încât poruncile din afară preţuioesc mai mult decât interesele Ţării.

[1] Iohannis despre fanatism religios https://www.youtube.com/watch?v=KZFiVKzh94M
[2] http://journalistenwatch.com/cms/16-fakten-warum-die-migrationskrise-nicht-enden-wird/

Autor: Ion Maldarescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Dom’le, dac’ io, l-am votat, in conformitate si in baza datelor de la vremea respectiva care nu mai seamana nici de-o culoare cu astea de azi, cu promisiunile si bunele-intentii ale domniei sale si cu… “demersurile strategice din spatele cortinei, la ordinul vreunei privighetori, colac peste pupaza”, inseamna ca-i “Presedintele meu!”. Am investit speranta, credinta, increderea ca va reprezenta tara cu demnitate, profesionalism, chemare/vocatie, decenta, tarie de caracter. Dovezile confirma…realitatea obiectiva, asta care ni se infatiseaza cu subiect si predicat. Vb ceea, ia mai “da din casa”, “mai unje una, nu hi kitra”, ca sa ma luminez”: io, cu cine votez?!

  • ” Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si Pamant, si tot sufletul VIU din tot trupul ce este pe Pamant!” Facerea 9,16-in fapt, curcubeul este simbolul aliantei intre Dumnezeu si oameni, semnul unei noi creatii, izvorata din uniunea/comuniunea dintre un barbat si o femeie ocrotita de bunavointa divina:Facerea 9- 9 luni durata unei sarcini, a legamantului incheiat si consfintit pe bolta cereasca, nu pe steaguri false, puntea de lumina ce uneste pamantul cu cerul, conferind protectie spatiului sacru/aurei atribuita corpului uman, intregii creatii, semn ceresc care aduce: binele, prosperitatea, pacea nu discordia, invrajbirea, mascarada si parada. Adam si Eva! deturnati, transmutati/hibridati/incrucisati/metisati in Adam si Walter, Ofelia si Desdemona (infiltrandu-se pe la noi in Ovidiu cu Vasile, Ileana cu Florica etc) aceeasi deturnare de la valori, principii, morala, etica, ordinea de drept fireasca, identitatea individuala, nationala.

  • Despre morti numai de bine; haideti mai bine sa vorbim despre poporul asta care nu-i in stare sa distinga graul de neghina. Cand ai “partide” care au “membri” care deleaga pentru alegeri aceeasi indivizi corupti si cu bube in cap, ba chiar unii deja condamnati si scapati ca prin minune de puscarie de umbrela “imunitatii”, ce sa mai astepti pe viitor?! Cand un partid ca PSD-ul de exemplu care are filiale in mai toate catunele din tara asta pune pe lista unul ca Dragnea, de parca ar fi singurul om eligibil din partid, ce sa mai spui de unii vantura tara, pardon, vantura-partid care infiinteaza si fuzioneaza partide doar-doar or prinde un ciolan? De unde sa aleaga romanul? Credeti ca de-alde “Conu Fanica” mai are importanta in acest context? Va mira nepasarea si nesimtirea pe care o arata acest individ patriotilor care sustin unirea intre frati? E spun ca nici macar nu ar trebui sa ne punem problema atitudinii acestui individ. E clar ca nu reprezinta interesele poporului roman, e clar ca e un neica-nimeni fara atitudine pripasit de unii ca sa mimeze conducerea unei asa-zise tari. Stiti ce-as vrea eu sa vad? Stiti ce m-ar convinge sa votez altfel decat sa-mi anulez votul?! O revolutie politica dragilor! Vreau sa vad si eu membrii unui partid iesind in strada, cerand schimbarea “liderilor” proprii, vreau sa vad sedii de partide blocate si accesul inerzis acestor lideri de partid care au ruinat si instrainat aceasta tara, vreau sa vad asta macar la un partid politic; abia atunci as putea sa mai creditez clasa politica a acestei tari, sau macar un partid politic cu increderea mea.

  • D-le Maldarascu nici animalele nu inteleg de ce trebuie sa traiasca in grajd, asa cum nici tu nu intelegi nimic despre lumea civilizata.