Analize și opinii

Controlează informația și controlezi puterea

Fiul lui Biden a făcut oareșce exces de șulfăreală, stabilind legătura între tatăl său, Joe Biden, candidatul democrat la funcție de președinte al Statelor Unite ale Americii, și o persoană din zona energiei din Ucraina.
Afaceri problematice, posibile mațocării urîte, care îi pot afecta puternic credibilitatea lui Biden Sr. Afaceri despre care poporul american trebuie să afle, pentru a putea vota în cunoștință de cauză.
Informația a apărut în presa americană, în The New York Post. Reacția Facebook a fost una instantanee. A blocat orice transmitere a acestei informații în rețeaua sa. Americanii nu au voie să afle nimic de rău despre Biden, doar de rău despre Trump.
Maniera în care rețelele sociale intervin în procesul democratic este din ce în ce mai periculoasă.
Mulți deontologi se plîng de felul în care rușii sau chinezii ar influența procesul electoral american. Cînd, de fapt, cea mai mare primejdie zace în însuși sînul națiunii, acolo la ei acasă, deghizată în ditamai farul de corectitudine și de deontologie tefelistă.
O ipocrizie scîrboasă, consonantă stilistic cu toate abuzurile pe care fac tefeleii globaliști în ultima vreme.
Rețeta e simplă. Controlează informația și controlezi puterea.
Și dacă își permite să facă asta în ditamai America, vă dați seama ce nemernicii face Facebook aici, în România, la capătul galaxiei, în această biată colonie bicisnică, unde poți să vorbești doar ce-ți dau ei voie.
Ghinion.

Autor: Mirel Palada