Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Să fim creatori, tovarăși! Să afle alde Putin că Europa nu este sat fără câini! Nasc și în România diplomați!”

Iulian Chifu, fost consilier prezidențial al lui băsescu, și născătorul găinii care naște puii vii, cere public expulzarea ambasadorului Federației Ruse, pentru că a declarat, citez: ”nu există niciun motiv pentru care România să se îngrijoreze de situația din estul Ucrainei, cu excepția cazului în care, „din propria voință sau a aliaților săi strategici”, ea ar fi implicată într-un fel de – cităm din ambasadorul Rusiei – „aventură militară concepută de ‘capetele fierbinți’ din sediul NATO”.(Știri pe surse)
Domnu Chifu! Nu fiți modest! Nu vă limitați la mizilicul ăsta, cu expulzarea ambasadorului Kuzmin! . Convingeți-l pe președintele Iohannis ca, la summitul de la sfârșitul lunii mai, de la Bruxelles, ”dedicat” pedepsirii Rusiei pentru că are neobrăzarea să-și poziționeze trupele pe teritoriul propriu acolo unde NU este de acord NATO, să propună ”expulzarea” Rusiei din Europa! Da, de la Sankt Petersburg până la Urali să fie chel ca în palmă! Toată Rusia trebuie trimisă dincolo de Urali! Să nu ne mai facă probleme! Păi, se poate? Să fim creatori, tovarăși! Să afle alde Putin că Europa nu este sat fără câini! Nasc și în România diplomați!