Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Presiunea vine nu dinspre opinia publică, ci dinspre cercuri de interese care s-au săturat de Cîțu!”

Domnule președinte Iohannis! Bre! Regret să-ți stric fengșuiul, dar tocmai ce ai în brațe a mai gravă criză politică pe care ți-o putea ”oferi” ”guvernul meu”. Mă tem că tactica amânării, în speranța că poate uită ghiolbanul, ocupat să râgâie bere din mălai și hamsii la preț de somon de Alaska și bere artizanală, nu mai funcționează. Presiunea vine nu dinspre opinia publică, ci dinspre cercuri de interese care s-au săturat de Cîțu! Nu cred că puteți ignora acest lucru. Așa că demisia ignobilului, și când alegeți următorul premier, începeți prin a-i pune fiola! În rest, strigătul de luptă al democrației, Tenerifeeeeeee!

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …cercurile de interese? pai ”cercurile” nu au acces la asemenea informatii… vivat serviciile! inca o dovada, de mai era nevoie, despre cine ”face politica” in Balcani… si este clar ca nu o face electorul romanesc… ma gindesc la o ”situatiune”… ce-ar fi fost daca… daca ”premierul” era de la peee-see-deee… ce spectacol de lumina si culoare aveam prin piete, ce forfoteala, ce ”zece august”… urmaresc cu infrigurare actiunile si declaratiile ”decidentilor”’… adica sint curios care ”aripa” din servicii cistiga tiebreak-ul asta… si cind va spune arbitrul ghem-set-meci…