Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Nu înțeleg furia și încrâncenarea englezilor, când e vorba despre ruși!”

Nu aveam chef de idioți și de prostiile debitate de ei. Dar m-a călcat pe coadă clovnul BoJo. Căruia gura nu-i mai tace, berea nu-i mai place! De asta vreau să precizez niște lucruri. Poveste cu ”rușii care amenință cu nucleara”, ca Gâdea cu bășinile lui de presă răsuflate este doar propagandă pentru minți tâmpe. Moscova a precizat foarte clar care sunt condițiile în care Rusia ar recurge, nu prima, la folosirea armei nucleare.Clar și fără posibilități de interpretare: atunci când este pusă în pericol existența statului rus! Punct! Nu a fost nominalizat nimeni, nicio țară nu a fost ”vopsită” ca potențială țintă.
Clovnul BoJo numește Rusia și pe ruși, spunând ceva de genul: ”Putin să nu uite că și noi avem arme nucleare!” Nu uită, idiotul! Dar tu ai proferat amenințări cu folosirea armei nucleare împotriva Rusiei! A numit Rusia, prin vocea vreunui oficial, un stat-țintă? Trecem!
Nu înțeleg furia și încrâncenarea englezilor, când e vorba despre ruși! Bine, sunt niște povești cu oligarhi și cu firme engleze sancționate de Moscova. Dar astea se pot rezolva. Nu folosești instrumentele nazismului pentru a te răzbuna pe ruși! Cât despre ”dragostea” subită de ucraineni, ea are miros de bani! Nimic altceva!

Autor: Constantin Gheorghe