Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Nu e nicio mirare că madam Armand a furat voturi, cu largul concurs al Justiției”

Hai, că m-am plictisit de subiect! Nu e nicio mirare că madam Armand a furat voturi, cu largul concurs al Justiției, al unei părți a clasei politice, a serviciilor secrete. Care era miza grupului de crimă organizată ce a făcut posibilă frauda? Ceva între 3 și 5 miliarde de euro, vezi terenul de la Romexpo! Grupul a finanțat și ”victoria” lui Nicușor Dan. Aici sunt vizate companiile municipale și serviciile precum apa, încălzirea și transportul public, educație, dar mai ales cele 19 spitale publice, gestionate de municipalitate. În ăștia patru ani de mandat băieții pot avea acces la circa 10 miliarde de euro!
Ce a prezentat EvZ e doar un nimic din aisbergul fraudei! Au pus mâna pe oraș, și-l vor jefui cu metodă, fără milă! Lucrurile merg mai departe! Au acoperire contra-informativă de la SRI, cel puțin. DNA nu aude, nu vede! Justiția este pe mâinile USR. Cine să-i salte?
Nu, prieteni! suntem tufuți! Definitiv! Cine să li se opună? Cumpărați sau șantajați, liderii politici și sociali tac! Elitele intelectuale tac! Liderii de opinie, la fel, tac! Pregătiți-vă pentru cea mai urâtă parte a vieții voastre! În ceea ce mă privește am decis: sinuciderea este un mod elegant și demn de a ieși din scenă. Nu merităm așa ceva, dar avem și noi partea noastră de vină…