Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Nici guvernele comuniste nu s-au comportat cu atâta dispreț față de cetățeni și față de legile țării”

Știu, pentru părinți Anisie devine inamicul public numărul unu. Doar că ea este doar o țintă fără prea mare miză. Orban, Cîțu, tipa de la Muncă sunt cu adevărat ținte care trebuie doborâte rapid, până când nu ajungem la punctul în care nu mai există cale de întoarcere pentru România, când pagubele devin imposibil de recuperat.

Niciodată în istoria post-decembristă nu a existat un guvern care să se comporte așa cum o face gașca lui Orban. Nici guvernele comuniste, totalitare în esența lor, nu s-au comportat cu atâta dispreț față de cetățeni și față de legile țării, bune, rele, cum erau ele, precum guvernul condus de consumatorul fruntaș Orban. Practic, avem refuzul explicit al respectării Constituției, legilor, interesului public. Am mai scris: ăștia și-au luat țara pe persoană fizică, și fac ce vor cu ea! Nu dau nimănui socoteală, nu le pasă de nimeni.

Astea nu s-ar putea întâmpla fără complicitatea lui Iohannis, a gunoaielor ălora împuțite din serviciile de informații, și a jegurilor din PPE, partid practic nazist, care domină spațiul politic european precum PCUS, pe vremea CAER. Ați văzut vreo boare de critică dinspre Bruxelles, privind abuzurile liberalilor, pe lângă care ungurii și polonezii sunt niște sfinți ai statului de drept? Nu, evident! De ce? Nu cumva pentru că ăia de-ar fi putut mustra guvernarea de la București au fost mituiți, via SIE? Știți, acel SIE care a făcut un erou al timpurilor noastre din Lulutza! Ați mai auzit ceva despre MCV? Mai măcăne Comisia de la Veneția? CEDO? Care tocmai a spus că nebuna aia din procesul Telepatia a fost dată afară din magistratură în mod abuziv! A cârâit ceva GRECO?

Cum dracu se face că România, după ceva progrese, se întoarce la trecut, și crește riscul de sărăcie? Astea sunt lucrurile fantastice promise de Cîțu, un consumator de droguri, ajuns ministru al Finanțelor, care va distruge România cu politicile lui demente, pe care nu le poate stopa nimeni!
Altminteri, stați în casă, dacă vă pasă! Masca pe bot, să suportați tot! Bine, pa!

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Din pacate, cei care inteleg mizerabila situatie in care se afla Romania, sunt ori prea batrini,ori prea bolnavi ca sa mai poata protesta fizic la mitinguri!Iar tinerii nu inteleg!!! Niciodata nu a existat un presedinte si un guvern mai antinationali decit acum!!!Nicicind Romania nu a trait o asemenea mizerie de regim!!!