Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Mă, frate!”

Mă, frate! Ăștia de la The Economist sunt bine cu capul? Acum acuză Germania că, deși și-a schimbat politicile externă și de apărare, NU și-a schimbat mentalitatea. Adică vrea să trăiască în relativă înțelegere cu Rusia. Și asta nu e bine! Trebuie să fie mai agresivă. Mai tăioasă. Eu zic că trebuie să ne întoarcă la nazism! Să vezi ce bine se vor simți englezii, cei mai virulenți în a acuza Germania. Cretinii ăia de la Londra, în frunte cu clovnul BoJo, au uitat de le-a putut pielea nemților? Vor să retrăiască zilele de fior și râs din WW II? Se poate!
Un idiot de comentator, cu Ucraina pe gard, comentează, apropo de mentalitatea germanilor: ”German culture lacks the ideas that made individualism and liberty possible. Instead it is an altruist and collectivist society.”
Boul chiar n-a înțeles că individualismul și ”liberalismul” sunt cancerul societăților noastre, pe care le macină, provocând conflicte fără sfârșit?
Dar cea mai promițătoare idee, susținută de unii comentatori, este aceea de a introduce sancțiuni pentru Germania, pentru că nu i-a dat pe loc lui Elenski tancurile cerute! Prea mulți tâmpiți în lume!

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu