Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Îi doare în c.r de noi și de neîncrederea noastră! Sunt la butoane, și doar asta contează!”

Să nu mai pierdem vremea: procesul de vaccinare este în criză, ritmul de vaccinare s-a plafonat, și are să scadă. Această criză reflectă neîncrederea cetățenilor în creștere în capacitatea celor care guvernează de a conduce țara. Capac a pus delirul din jurul fostului ministru al Sănătății, cu hăulituri între membrii coaliției, înjurături, ultimatumuri, după care pupat gros pe buze, a împăcare, cu cuțitul ascuns la spate!
Oamenii au fost mințit cu nesimțire, disprețuiți, li s-a promis celor care au avut obiecții tratament cu lopata peste gură, să le-o închidă, cum amenința premierul Cîțu. Tot felul de ”specialiști” au spus orice, numai să nu contrazică tezele oficiale. Știți toată povestea, n-o repet aici, și acum.
Nu știu cât de bine este cu vaccinul. În principiu ar trebui să fie o soluție, cu toate reacțiile adverse. Sigur nu e bine cu creșterea neîncrederii în guvernanți. Pentru că nu e vorba doar de criza
sanitară, legată de carcalac. Este vorba despre încercarea de distrugere a sistemului public de sănătate. De lipsa medicamentelor. De un nepotism feroce, care a exclus profesionalismul din administrație, și face din stat o formă fără fond. Este vorba de criza ucraineană. De cheltuielile extravagante cu o înarmare care nu ne folosește la nimic acum, în cazul în care războiul nu rămâne doar pe hârtie.
Recâștigarea încrederii cetățenilor nici măcar nu este pe agenda guvernanților. Îi doare în cur de noi și de neîncrederea noastră! Sunt la butoane, și doar asta contează!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “Sunt la butoane, și doar asta contează!”

    S-ar putea ca in curand sa ajunga la plutoane! Si da, atunci doar asta va conta!