Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Green Deal este un proiect absolut ticălos, care are drept consecință accentuarea dezindustrializării țărilor europene. Cu o excepție: Germania.”

Green Deal este un proiect absolut ticălos, care are drept consecință imediată accentuarea dezindustrializării țărilor europene. Cu o excepție: Germania. La câtă propagandă a făcut, inclusiv cu de-nuclearizarea producției de energie electrică, la câte sfârleze cu fofeze a instalat, are, acum, argumente să nu mai facă ”sacrificii” în aparatul productiv industrial. Va fi, nu doar pentru Europa, un soi de Chină regională în materie. Pe spinarea celorlalte națiuni.
De asta e important să știm care este planul nostru pentru viitor. Nu e monopolul cretinilor care ne guvernează acum. Ne privește pe toți! În funcție de ce mai rămâne din aparatul productiv dimensionezi restul: educație, sănătate, transporturi, etc. Inclusiv protecția mediului, amenajarea teritoriului, gospodărirea apelor. De ce trebuie să fie secret proiectul ăsta? Doar ca să nu vedem ce muhaiele ne conduc? Sau cât de ticăloși sunt nemții, care comandă și la Bruxelles, care, în felul ăsta, pot domina și mai copios economia și piețele europene?
Astea sunt cu adevărat probleme, și nu păruiala între două grupuri de securiști jegoși, via Cîțu și Vlad Voiculescu!