Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Cum era? Happy war?! Slava Ukraina! MuiePutin!”

Să presupunem că între România și Ungaria apare un conflict. Fără bum-bum, dar nici fără șanse prea mari de rezolvare. Și atunci puterea de la București pune gheara pe Kelemon Hunor, și-l face monedă de schimb cu Ungaria, pentru a forța o soluție. Atenție: Kelemen Hunor ARE dublă cetățenie! Ia imaginați-vă cum ar reacționa coana Iuropa, ce ar zice NATO, Casa Albă, intergalacticul președinte al Ucrainei!
Dacă un soi de Kelemen Hunor ucrainean, cetățean al pomenitei țări, fără cetățenie rusă, parlamentar, este arestat, și folosit drept obiect de troc cu Rusia, toți privesc în altă parte, și fluieră ”Odă Bucuriei”. În numele valorilor ălora europene, și al democrației, pentru care luptă Ucraina!
Să nu te piși pe ele de valori? Să nu le zici de mamă cu ipocrizia lor? Nimic nu mai are sens în lumea noastră. Totul este o imensă minciună. Și o luptă sterilă pentru putere. Ce a făcut Occidentul cu autoritatea morală pe care o avea? Ce au făcut Statele Unite cu puterea discreționară pe care a avut-o vreo trei decenii? Care este binele făcut de ei umanității? Ne-au adus pe toți în pragul unui război nuclear? Au generat o criză economică devastatoare, prin consecințele ei sociale? Cât despre cetățenii occidentali, ce mai avem de spus? Statutul lor de ”stăpâni” le-a întunecat judecata. Urmează trezirea. Dar va fi prea târziu pentru ei.
Cum era? Happy war?! Slava Ukraina! MuiePutin!

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …in Yemen s-au inregistrat peste 150.000 de morti de cind dureaza conflictul de acolo… s-a vazut macar o stire pe un banner despre asta? si SE INTIMPLA ACUM… ii pasa cuiva? conteaza doar ”Slava Ukraina!”