Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Ce triști au fost cei patru ani cu Trumpișorul! Acum a venit circul democrat în oraș, s-a schimbat lumea!”

Ce triști au fost cei patru ani cu Trumpișorul! Acum a venit circul democrat în oraș, s-a schimbat lumea! A început distracția! Madam Nuland lucrează în regim de forțaj, 110%!
Acum am înțeles și eu de ce insistă americanii, și după ei occidentalii, să-l ”omoare cu Noviciok pe Navalnîi: ”if Russia is found to break international laws against the use of chemical weapons….Biden would be prepared to place restrictions on Russia’s government debt, if he could convince Europe to do the same”. Cum știți, Noviciokul este considerat armă chimică, deși nu a existat ca atare, iar substanța de la care s-a pornit e la vânzare liberă pe piață, sub forma unor medicamente împotriva demenței senile, și ceva prin agricultură.
Ce vor tembelii? Să prăbușească rubla, pentru a stârni violențe sociale în Rusia, și o schimbare de regim politic. Nimic mai puțin! Mai gândește cineva în America? Vrei să arunci o putere nucleară în război civil, doar pentru a arăta cine e jupânul? Și un neanderthaliandea mai subtil, și mai nuanțat.
Sigur, pot face tot ce vor. Este politica lor de când s-a născut ”națiunea americană”. Doar că sper că nu-și închipuie că lumea îi va aplauda și urma. SUA și-au pierdut îndreptățirea morală. Se comportă ca niște mafioți. Au distrus țări, au distrus națiuni, fac prăpăd pe unde se duc. N-au fost capabile să rezolve absolut nicio criză: Irak, Afganistan, Iran, Siria, Libia, Yemen. Nu mai au nimic de oferit lumii, în afară de armament, violență și ipocrizie!
PS: apropo de Noviciok. DARPA, Agenția Americană pentru Proiecte Avansate în domeniul Apărării are depuse peste 150 de patente numai cu substanța bază de la Noviciok. Surse deschise, nu din alte surse.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …da! asa ar fi… cu conditia ca Rusia sa nu faca nimic si sa astepte sa se ”intimple”… insa…

  • Dumnezeu inainte sa-ti ia viata, iti ia mintile. Agamita Dandanache de la Washinigton nu a fost numit intamplator “presedinte.Sa nu uitam ca orice drum are si un sfarsit.