Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Afacerea laboratoarelor de cercetări biologice, finanțate de americani pare tot mai greu de mușamalizat”

Mă știți, sunt prost. Așadar, îmi pun prostia la muncă. Joe ”Bășina Atomică” Biden anunță, înaintea sosirii lui în Europa, că Rusia va ataca sigur chimic sau biologic. Pentru că, nu-i așa, Putin este un criminal de război, și se comportă ca atare. Perfect, Putin e criminal. Dar până și criminalii au o rațiune, în justificarea actelor lor criminale. Care ar fi justificarea lui Putin?
Armele chimice și biologice sunt nediscriminatorii. La dracu, de aia sunt ”arme de distrugere în masă!” Dacă noi am uitat, el sigur n-a uitat câți ruși și rusofoni sunt în Ucraina. I-ar ocoli VX sau vreun carcalac inventat pentru scopuri militare? Haida-de! Și ce valoare militară ar avea un astfel de atac? Că Putin n-o va face doar pentru prestigiu!
Cu ce anume i-a ajutat pe germani, în WW I folosirea gazelor de luptă? Că japonezii au făcut experiențe cu arme biologice pe pielea chinezilor, în WW II, e o realitate. Dar nu au folosit asta pe câmpul de luptă. Până și ”atacurile” cu arme chimice din Siria nu au avut nicio valoare, în afară de moartea câtorva civili, pentru nevoi de propagandă. Cum spuneam, până și nebunii au un soi de raționalitate a actelor lor!
Afacerea laboratoarelor de cercetări biologice, finanțate de americani prin diverse țări foste socialiste, și prin China, pare tot mai greu de mușamalizat. Și atunci totul trebuie acoperit cu astfel de manipulări de doi bani. Care nu ajută pe nimeni. Cum îi spuneam unei prietene, propaganda este doar un soi de calmant, cu ”rază foarte scurtă” de acțiune. Efectul ei ”calmant” ține extrem de puțin, și după durerea este și mai mare. Altminteri, de ce nu? Putin e un criminal, și ne dezamăgește dacă nu se comportă ca atare. Știu și eu? Poate îi vine sinistra idee să fie cu adevărat un criminal. Atunci am pus-o grav! Chiar am pus-o! Uitați-vă și voi pe hartă! O să înțelegeți, dacă încă nu ați înțeles, de ce…

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cei mai mari criminali ai acestei planete sunt chear americanii!!!Astia s-au nascut criminali!Ei traiesc si prospera exact pe spatele razboaielor pe care le gestioneaza peste tot pe acest pamint!Instiga,provoaca si dirijeaza razboaiele din intreaga lume,razboaie care au distrus si distrug in continuare,tari si popoare intregi nevinovate si care ii imbogatesc pe americani care produc si furnizeaza majoritatea armelor si frimele carora reconstruiesc pe bani multi distrugerile din acele razboaie din intreaga lume!!!SUA este intradevar un stat terorist si criminal!!!