Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „7 aprilie 2022 trebuie să fie zi de doliu! România a încetat să mai existe!”

Bă, lăsați-o dracului cu fuga Elenei Udrea! E un iepure, și ăla șchiop! Decizia de azi a ÎCCJ este bomboana de pe coliva suveranității naționale! Azi, 7 aprilie 2022 trebuie să fie zi de doliu! România a încetat să mai existe! Nu știți de ce? Pentru că Justiția refuză să aplice Constituția româniei(de acum, cu minusculă!) și judecă după o ”indicație” a CJUE! ”Justiția” s-a pișat cu boltă peste Parlament, peste Curtea Constituțională, și-a inventat un cadru legal, după care judecă! Cine mai poate crede într-o astfel de Justiție, care are puteri depline asupra vieții și averii cetățenilor români? Ce cale de atac mai ai? Și ce să ataci? Legislație inventată ad-hoc de judecători, care judecă după cum vrea plua lor?
Asta e! românia, odihnește-te în pace, deși n-o meriți pe ea, pe pace! Acum te bucuri, pentru că Udrea era un personaj detestat. Dar când ai să fii tu, cetățean român? Când va fi vorba despre bunuri publice, precum educația și sănătatea? Despre resursele româniei? Care pot fi legal jefuite: domnii judecători vor aplica legea di Alabama! Și gata! Ce-i așa complicat?
Întrebarea este ce urmează după această abominație? A, știu: marea crăpelniță de Paști, cuplată cu grătarele de 1 Mai! Atât mai putem…

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu