Analize și opinii

Conjuraţia imbecililor sub zodia dezumanizării

dictatorship1O tanara din Connecticut, in varsta de 17 ani, bolnava de cancer, este obligata de statul american sa faca sedinte de chimioterapie. Adolescenta a urmat doua sedinte dupa care a refuzat sa mai faca tratamentul si a parasit spitalul cu ajutorul mamei sale. Medicii au raportat cazul autoritatilor care au preluat custodia temporara a tinerei; in procesul care a urmat, Curtea Suprema din Connecticut a mentinut hotararea ca un pacient, aflat sub varsta consimtamantului legal, nu are dreptul sa refuze chimioterapia. In alta ordine de idei, in Connecticut o adolescenta de 14 ani poate face avort fara consimtamantul parintilor.

Abia intorsi de la marsul pentru libertate toti liderii politici si-au dat mana sa inaspreasca supravegherea si constrangerile. Efortul lor nobil a fost dublat de contrapartea (non)guvernamentala care a solicitat cu glasul acoperit legi Big Brother. Din conjuratia imbecililor nu puteau lipsiteleviziunile si editurile importante. Autoritatile franceze au continuat propaganda pentru libertate prin arestarea unui comic pentru o remarca neinspirata pe facebook, asa ca, la finalul zilei, singurele optiuni au ramas intre ipocriti si cenzori radicali.

Nu va lasati pacaliti de temperaturi si previziuni! Incepe iarna vrajbei noastre! Lustruiti-va bocancii, recuperati caciulile de astrahan, cumparati plapumi cat mai puteti! Adio incalzire globala, bun venit racire globala! Asta ne anunta acum cercetatorii englezi alaturi de oamenii de stiinta de la NASA. Dupa ce ani in sir ne-au innebunit cu temperaturi in crestere, topirea calotei glaciare, gaura din stratul de ozon si ursi polari, acum se pare ca ingheata Tamisa. Ridicolul predictiilor din ultimii 50 de ani ar fi inofensiv daca nu s-ar strecura in permanenta propuneri de taxe globale, reducere a populatiei si comunism verde, astfel incat oricine are ochi sa vada, poate observa ca singurele lucruri care nu se modifica sunt mijloacele de rezolvare a problemelor. Ca e racire, ca e incalzire, nu conteaza… Important e ca natura nu sta locului iar un grup de binevoitori are solutiile la indemana pentru intreaga omenire. Cum spunea celebrul ecologist Cousteau: eliminam 350.000 de oameni pe zi si scapam de griji. Vocea lui nu este solitara; o lucrare stiintfica recenta vorbeste despre cum “oamenii consuma sistemele de sprijin ale vietii la o rata nemaintalnita in ultimii 10.000 de ani”

Un scandal tinut in umbra pana acum este cel legat de pedofilii aflati la varful puterii. Ultima dezvaluire ii tinteste pe Bill Clinton, Alan Dershowitz (cel care in 1990, la sugestia lui Silviu Brucan, infiera demonstrantii din Piata Universitatii) si Printul Andrew care s-au intrecut in experimente sexuale pe insula bancherului Jeffrey Epstein. Insa acestea sunt doar numele mai cunoscute dintr-o poveste tenebroasa, care abia acum incepe sa fie investigata. Acuzatii consistente au curs in trecut, DJ-ul britanic Jimmy Savile fiind printre cei mai periculosi predatori, insa abia dupa moartea sa au aparut informatii revelatoare. La sfarsitul anului trecut, siteul de investigatii Exaro dezvaluia ca un membru conservator al Parlamentului Britanic ar fi strangulat un copil in timpul unei orgii sexuale, iar dovezile au fost suficient de credibile incat sa determine Politia Metropolitana sa deschida o ancheta. In fine, suspiciunile asupra ritualurilor sexual-oculte ale elitelor contemporane nu sunt o noutate, iar o descoperire a metodei a incercat sa ofere Stanley Kubrick in ultimul sau film “Eyes Wide Shut”.

Prima scoala LGBT s-ar putea deschide in Anglia peste trei ani. In principiu vestea este buna, pentru ca s-ar realiza o separare fireasca. In realitate, cel mai probabil vor fi transformate scolile pentru cei “nediferiti” in institutii cu programa adecvata “alternativelor sexuale”, iar scolile dedicate vor ramane pentru performeri si viitoare cadre de activisti. “Este vorba despre salvarea vietilor”, a declarat una din reprezentante organizatiei care sustine acest proiect.

Autor: Ninel Ganea

Sursa: Karamazov.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Un om sanatos, intreg la minte ( nu mai poate accepta asemena specimene in societate…bine, locul lor e altundeva sau; sa nu fiu mai drastic, si glontul e mai valoros decat astia). Totusi , lumea trebuie sa nu mai pune botul unei lumi fanteziste ( plina cu ingeri si cu cativa demoni sau deloc). Ci, adevarata lume in care oamenii sunt impinsi cumva de la spate sau lasati in voia lor ( sa-si satisfaca nevoile dupa poftele lor).

  Dar, cu victimele cum ramane ( ahh, ca incep sa sara unii in ajutor dupa ce fapta e consumata)..ca vezi si razboaiele au creat criminali si tot felul de specimene ( cum si in ziua de astazi….multora e oferita cam intr-o masura destul de ampla in ceea ce priveste liberatea de a alege).

  Si, tot omul e constient de ceea ce face ( bine, ii lasam pe aia care sunt insetati/nebuni sau vor se pare)..dar tot recurge la unele lucruri neortodoxe ( mai ales daca e acoperit de ceilalti sau participa la un nou trend numit , prostitutie generala).

  De aici, vor scapa sau vor ramane doar cei constienti de rautatea celor din jur si luptand impotriva lor cu credinta dreapta!

 • Un om sanatos, intreg la minte ( nu mai poate accepta asemena specimene in societate…bine, locul lor e altundeva sau; sa nu fiu mai drastic, si glontul e mai valoros decat astia). Totusi , lumea trebuie sa nu mai pune botul unei lumi fanteziste ( plina cu ingeri si cu cativa demoni sau deloc). Ci, adevarata lume in care oamenii sunt impinsi cumva de la spate sau lasati in voia lor ( sa-si satisfaca nevoile dupa poftele lor).

  Dar, cu victimele cum ramane ( ahh, ca incep sa sara unii in ajutor dupa ce fapta e consumata)..ca vezi si razboaiele au creat criminali si tot felul de specimene ( cum si in ziua de astazi….multora e oferita cam intr-o masura destul de ampla in ce priveste liberatea de a alege).

  Si, tot omul e constient de ceea ce face ( bine, ii lasam pe aia care sunt nebuni sau se vor nebuni)..dar tot recurge la unele lucruri neortodoxe ( mai ales daca e acoperit de ceilalti sau participa la un nou trend numit , prostitutie generala).

  De aici, vor scapa sau vor ramane doar cei constienti de rautatea celor din jur si luptand impotriva lor cu credinta dreapta!

 • Un om sanatos, intreg la minte ( nu mai poate accepta asemena spe.cimene in societate…bine, locul lor e altundeva sau; sa nu fiu mai drastic, si glontul e mai valoros decat astia). Totusi , lumea trebuie sa nu mai pune botul unei lumi fanteziste ( plina cu ingeri si cu cativa demoni sau deloc). Ci, adevarata lume in care oamenii sunt impinsi cumva de la spate sau lasati in voia lor ( sa-si satisfaca nevoile dupa poftele lor).

  Dar, cu victimele cum ramane ( ahh, ca incep sa sara unii in ajutor dupa ce fapta e consumata)..ca vezi si razboaiele au creat criminali si tot felul de spe.cimene ( cum si in ziua de astazi….multora e oferita cam intr-o masura destul de ampla in ceea ce priveste liberatea de a alege).

  Si, tot omul e constient de ceea ce face ( bine, ii lasam pe aia care sunt insetati/ne.buni sau vor se pare)..dar tot recurge la unele lucruri neortodoxe ( mai ales daca e acoperit de ceilalti sau participa la un nou trend numit , pro.stitutie generala).

  De aici, vor scapa sau vor ramane doar cei constienti de rautatea celor din jur si luptand impotriva lor cu credinta dreapta!