Analize și opinii

Comunismul new-age: călătorii interioare care (ne) costă

În ce fel de lume trăim!? Ce reducție la limite inferioare ale omului, fiindcă au apărut instituții spirituale care măsoară, prin aparatura unor guri special și a altor clișee mistico-elitiste new-age, valoarea intrinsecă a unui om, apoi a mai multora, luați în grupuri omogene, în care doamne-ferește vreunul să ridice nițel mai sus și mai strălucit capul, că i se spune că și-a pierdut dreptul la evoluție, aka nemurire.



pentru asta, dragi prieteni preocupați de așa ceva, ei au inventat institute și academii de spiritualitate, certificate și brevete, care atestă, precum știința, capacitatea foarte concretă și exactă, pragmatică, validabilă , a unui individ din homosapiens (oare chiar sapiens?) , de a-și descătușa forțe mistico-tactice din el, și de a se dezvolta pe o cale spirituală ascendentă, evolutivă, la unison cu alții, exact în același mod.

Cînd toți își unesc puterile și au ceva în comun- lumea spirituală, apăi acela se numește comunism, și proletariatul new-age, însetat ,face spume la gură de atâta prana, că îndrăznesc cu atîta tupeu, să amestec ceva atît de execrabil precum politica, în ceva atît de finuț, nelimitat, întrecut pe sine însuși, ieșit din afara tiparelor, extraordinar și inefabil domeniu precum ”spiritualitatea ” lor. Și nu oricare, ci una care, ghici ce!? A reușit să cuantifice în ceva limitat precum un sistem de măsurare precis inventat de om, puterea interioară, forța sufletească și capacitatea de evoluție a omului, măsurat din cap până în picioare, cu toate forțele lor la vedere, la care adaugă, spre deliciul altor fraieri care se gândesc să pășească în ”tainele absolutiste fără de margini” ale unui domeniu în care Omul are capacități nelimitate și puteri infinite, praf de stele și curiozități neexplorate încă, dar totodată, aceste puteri ale lui, pentru a nu deranja ”natura”, trebuiesc neapărat și obligatoriu, cîndva, CERTIFICATE.

Astfel că industria s-a îmbogățit și se îmbogățește, an de an, cu sute și mii de seminarii, training-uri, cursuri și workshopuri, care  în unele țări și continente însumează adevărate Academii de diverse practici, spre atragerea de cît mai mulți adepți, lingușind și dezmierdând chiar și pe cel mai aparent instruit dintre pământeni. De la titluri precum ”Cum să devii…”, VINDECĂ, Purifică, ”încetează”, Debarasează, spală și iluminează, până la chei bioenergetice de autovindecare, totul despre constelații astrale, ridicând în slăvi chiar și praful de stele (țărâna, mă, țărâna) din care suntem făcuți, atacă, deznoadă și luminează de fapt problema slăbiciunii și vulnerabilității a o mulțime dintre noi.

Căutând printre citatele altora, mai degrabă decît mulți să și le găsească pe ale lor, în ei înșiși, oamenii se lasă pe capete păcăliți, înșelați și conduși, guvernați la propriu pe o cale potrivită culmea, ca o mănușă, tuturor. Aceleași titluri, aceiași autori ( cu fețe care arată precum cadavrele îmbălsămate), care epatează în cunoaștere, aceiași parveniți care au dezertat din adevărata școală a vieții, și s-au înscris cu nesaț în aceste inginerii sociale inconștiente, făcătoare de minuni sociale. Societatea utopică este una din acele minuni sociale, și deși aceștia aplaudă această reușită, de a crea comunități care să se autoguverneze, pe niște principii dictate de mai înainte. Veganism, ecologie, sex cu plante, venerarea naturii, chipuri cioplite, umanizarea animalelor și îndobitocirea omului, toate atrag anual milioane de tineri de pe întreg mapamondul, dorindu-și cu rîvnă și aspirație mare, să-și atingă perfecțiunea, bunătatea și să se alinieze cu sinele, doar pentru că așa li s-a spus via marketing, postări, fotografii și alte meme-uri.

Puțini reușesc să pună la îndoială aceste credințe care nu au nicio noimă, și nici măcar vreo logică, un punct absolut de plecare. Spre deosebire de ei, Biblia e net superioară: Are un început concret, un conținut, o desfășurare a acțiunii și un sfîrșit, dar în new-age, adevărul e haotic, ciupit de ici-colo, așa încât orice fraier să poată crede că este fix ceea ce i se potrivește.

Ingineria socială continuă și în România. De la tehnici de defulare emoțională care costă scump,  și unele chiar și pentru copilași, învățați de mici cu controlul, autocontrolul absolut, până la tehnici de deschidere completă a ființei, sex cu plante, iluzii, halucinații, ritualuri îngrozitoare cu substanțe așa zis- divine, precum ayahuasca, (la care oamenii vomită la propriu, fără să cunoască riscurile spirituale la care se supun), totul pare un miraj. Cu cât te apropii mai tare însă, și pui întrebări pertinente ( nu uitați, se spune că diavolul stă în detalii) , cu atât magia se spulberă, și ești privit cu dispreț. Devii persona non grata: nu imbecil care nu vrea să evolueze, stagnat și blocat în emoții răufăcătoare, și pentru că ești un pericol, vezi-Doamne pentru ceilalți aflați pe cale, ești expulzat precum un embrion cu posibilități infinite și potențial de a deveni o ființă completă și complexă, afară din tribul care te-a înfiat, ca pe un ”muritor nevrednic de absolut” ce ești.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Autor: Andreea R. Hosu

Sursa: Trăsături din front

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Felicitări pentru articol ! Atotcunoscător (probabil) al fenomenului care ne îneacă zilnic, autorul face o analiză întemeiată probabil pe experienţe şi certitudini pe care mulţi le sesizează, dar rămân sub influenţa drogului, în “pusee acute”. Chiar şi aici, sunt zeci de articole în care subiectul e unul, iar comentariile unor rătăciţi ajung pe căi “astrale” la “integrări divine” absolute. Plângi natură …

  • ce dovada mai vrem? ce argumente mai cautam? ce strigate asurzitoare ne mai trebuie sa auzim, sa ne trezim?
    cand iudeomasonii isi bat joc de noi pe fata cu obraznicie, fara nici o retinere….
    cand alogenii si cozile lor de topor primesc pe…printii intunericului…pe noii komisari neocomunisti europeni calcand in picioare imnul si memoria stramosilor nostri : preotii cu crucea-n frunte, pentru a face pe plac printilor intunericului care zidesc pas cu pas noul Babilon antihristic sub ochii nostri, calcand simbolic ca un semn al triumfului lor pe valorile crestinismului :
    “printul” intunericului, komisarul neocomunist juncker intinand sfintenia crestina reprezentata de sf. Constantin cel Mare, prin elogierea satanistului marx, parinte al comunismul, cel care se ridica asemeni lui lucifer, sfidator, impotriva lui Dumnezeu :

    „Vreau să mă răzbun pe Acela Care domnește deasupra tuturor”
    ……..
    „Atunci voi fi în stare să merg triumfător, / Ca un zeu, printre ruinele împărățiilor. / Fiecare din cuvintele mele este foc și acțiune. / Pieptul meu este la fel ca cel al Creatorului…”.
    …….
    „Aburi infernali se ridică și umplu creierul, / Până când înnebunesc și inima mi se schimbă cu desăvârșire. / Vezi această sabie? Prințul întunericului / Mi-a vândut-o. / Pentru mine el este cel care măsoară timpul și dă semnalul, / Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morții”.

    “Printii” intunericului sunt primiti ci onoruri de alogeni si cozi de topor, lupii in blana de oaie care ne ofera cu obraznicie, lectii de….stat de “drept”…de “justitie” independenta….care ne aburesc ei si ne asigura ca ne e bine in babilonia satanica ue, fara resurse, economie paduri, pamant stramosesc…ca ne e bine sa fim dependenti de ei, de multinationalele si corporatiile lor…si cat de “bine” ne este sa fim invadati de imigranti, de mahomedani si sodomisti !
    Totul de fapt pentru a desavarsi opera antihristica a satanistului marx elogiat in 2018, la 200 de ani de la nasterea sa, intr-un loc simbolic al crestinismului, in bazilica construita in anul 310, de Sfantul Constantin cel Mare la Trier, reprezentand autoritatea statului, respectiv institutia imperiala din acea vreme : Sfantul Imparat Constantin cel Mare, care a permis crestinismul ca religie oficiala de stat, dupa trei secole de prigoana pagana, pentru a lovi de fapt, in nebunia lor, in Biserica crestina – CEA PE CARE PORTILE IADULUI NU O VOR BIRUI – oricat se vor osteni nelegiutii, declansand astfel, simbolic, ca un omagiu adus “parintelui” satanist elogiat, noua prigoana impotriva crestinismului atit de evidenta in politica lor satanica din ziua de azi, prin promovarea multiculturalismului babilonic, a invaziei imigrantilor si a desfraului sodomist homosexual !

    http://www.agorapress.ro/cine-a-fost-cu-adevarat-karl-marx-parintele-ideologiei-comuniste/

    https://m.evz.ro/inchinarea-la-marx-si-satanismul-uniunii-europene.html

    https://m.activenews.ro/externe/Jean-Claude-Juncker-i-a-aparat-memoria-lui-Karl-Marx-intr-un-discurs-ELOGIOS-tinut-intr-o-BISERICA-ridicata-de-Constantin-cel-Mare-150690

  • Felicitări pentru articol ! Atotcunoscător (probabil) al fenomenului care ne îneacă zilnic, autorul face o analiză întemeiată probabil pe experienţe şi certitudini pe care mulţi le sesizează, dar rămân sub influenţa drogului, în “pusee acute”. Chiar şi aici, sunt zeci de articole în care subiectul e unul, iar comentariile unor rătăciţi ajung pe căi “astrale” la “integrări divine” absolute. Plângi natură … !

  • de’nteles… onoare….va imbratisez cu drag, mai am inca multe de invatat… de invatat ce stiti si voi…sic!

  • … se incearca la niv global crearea unei specie de homo nesapiens, din pactae!, specie despre care ma tem ca divinitatea, insasi inteligenta suprema, universala , nu are o parere prea buna… procedura in “prelungiri”…

  • atingerea masei critice de nesapiens atrage oe legis universalis, urgia, potopul, hipersonica, fenomenu’ extrem, conventional, neconventional, cu consecinta extinctiei rasei umane pe fata Pamantului, ce-ar fi atat de greu de priceput,,,,

  • ori invatam urgent lectia iubirii predata de Iisus, preluata de cercetatori precum Einstein – iubirea, cea mai puternica forta, forma de energie, frecventa, traire, vibratie preainalta, ori, disparem, transformam in alte creaturi…animalice, daca facem sex animalic, de ex. sfasiem intre noi, executam, lichidam, exterminam, orbecaind precum drogatii, inconstienti de consecintele faptelor noastre… fara suparare, cu tot respectul, toata dragostea din lumea asta si cealalata, respect, constientizare, responsabilitate, cu toata raspunderea