Analize și opinii

Combaterea tiraniei ciudaților

Nu există nicio limită pentru cât de nebuni vor deveni acești oameni și mulți, mulți aliați ai lor din sistem. Chiar și cea mai mică obiecție îi face să urle „Bigotism!”, ”Habotnicie!”

Acești ”experți” ne distrug societatea. Știți asta, nu? O societate care nu se va apăra pe sine și pe copiii săi împotriva acestor monștri nu merită să supraviețuiască. Vă amintiți când unii au avertizat: „Or să ne ia copiii!” și au fost denunțați ca niște bigoți alarmiști?

Parlamentarii republicani din Arizona renunță în sfârșit la chestii drag și trans. Extras:

Senatorul Anthony Kern a depus un proiect de lege care ar interzice spectacolele de Drag (travestiți – n.) în anumite ore – vizând în primul rând anularea spectacolelor de la matineu, pentru copii – și un altul care le-ar interzice pe domeniul public sau în orice locație unde ar putea fi vizionate de un minor. Senatorul John Kavanagh a intervenit cu un proiect de lege care interzice utilizarea fondurilor de stat pentru spectacole Drag care vizează minori.

Proiectul de lege 1030 al Senatului propus de Kern prevede că un spectacol de Drag nu ar putea avea loc între orele 1:00 și 8:00 de luni până sâmbătă și duminică până la prânz. Ar pune spectacolele Drag în aceeași categorie cu spectacolele care prezintă nuditate. Încălcarea ar fi contravenție. Proiectul său de lege care se ocupă de spațiile unde pot fi prestate spectacolele, SB 1028, ar include, de asemenea, spectacolele de Drag în acea categorie și ar face din prima încălcare o contravenție, iar din cele ulterioare o infracțiune. SB 1026 al lui Kavanagh ar împiedica distribuirea fondurilor de stat oricărui contravenient timp de 36 de luni după încălcare.

Mai mult:

Kavanagh a introdus, de asemenea, un proiect de lege, SB 1001, care nu ar permite angajaților școlii să se refere la elevi prin pronume care diferă de „sexul biologic” al unui elev, cu excepția cazului în care aceștia obțin permisiunea scrisă a părinților – ceea ce ar avea ca efect dezvăluirea către părinți a elevilor care sunt tentați să-și afirme o identitate de gen diferită. El a susținut că ascunderea acestor informații față de părinți i-ar împiedica să-și ajute copiii.

Dar Bridget Sharpe, directorul Campaniei pentru Drepturile Omului din Arizona, a spus că legislația lui Kavanagh va pune în pericol tinerii. „Un student are dreptul să-și exprime identitatea de gen”, a spus ea pentru KTVK/KPHO. „Au dreptul să exprime asta oricui doresc și depinde de ei în cine au încredere și față de ce persoane se simt în siguranță pentru a putea împărtăși aceste informații”.

Ei bine, spectacolele Drag nu sunt pe gustul meu, dar să zicem că nu ar fi treaba statului să le reglementeze. Dar dacă e să putem opri în acest fel această porcărie îndreptată spre colonizarea minții copiilor? Absolut de acord. Fără milă și fără să cerem scuze.

Conservatorul gay Chad Felix Greene vorbește pe Twitter în numele meu, când îi răspunde senatorului Scott Wiener:

Senatorul Scott Wiener: „Legislatorii GOP din Arizona propun să clasifice show-urile Drag la fel ca revistele porno, aplicând legislația oricărei persoane care poartă ‘îmbrăcăminte și machiaj opus sexului persoanei la naștere’. Se dovedește că văicărelile despre drepturile părintești ale conservatorilor sunt lacrimi de crocodil. Ce ipocriți”.

Chad Felix Greene: „Tipii precum Scott Wiener fac asta mereu. Mai întâi depășesc limitele și devin din ce în ce mai radicali, batjocorind societatea normală pentru faptul că obiectează, iar după aceea fac pe victimele, când în sfârșit spunem ‘Destul!’.

Poate că voi, băieți, nu ar fi trebuit să vă dedicați ultimii câțiva ani de susținere a LGBTQ pentru promovarea unor spectacole de Drag, explicit sexuale pentru copiii mici din întreaga țară”.

Nu există nicio limită pentru cât de nebuni vor deveni acești oameni și mulți, mulți aliați ai lor din sistem. Cum spune și Greene, chiar și cea mai mică respingere îi face să urle „BIGOTISM!”, ”HABOTNICIE!”.

Să nu credeți că dacă-i vom vota pe republicani aceștia vor opri asta cu siguranță. După cum a relatat Nate Hochman în National Review, Dakota de Sud este unul dintre cele mai conservatoare state din țară din punct de vedere social, dar legislatura republicană de acolo continuă să se aplece și să se pregătească pentru a fi susținută de Big Trans, sub masca Sanford, principalul sistem de sănătate cu sediul acolo.

După ce am scos în evidență textul grozav al lui Hochman, un oficial de stat republican mi-a trimis un e-mail pentru a spune că se întâmplă destul de des ca legislatorii conservatori din zonele rurale să se afle la cheremul capitaliștilor Woke („treziți”), care amenință că vor reduce locurile de muncă din aceste locuri dacă legislatorii nu se supun politicilor woke pe carele susțin. Remedierea acestui lucru va necesita o acțiune legislativă amplă și agresivă – și va fi necesar ca parlamentarii republicani să-și scoată o dată pentru totdeauna din cap ideea prostească că Big Business este altceva decât inamicul conservatorilor sociali și culturali.

După cum știți cei mai mulți dintre voi, am locuit în Ungaria în cea mai mare parte a ultimului an, un an și jumătate. Abia vă puteți imagina cât de radicale se văd de aici Statele Unite. Mass-media și sistemul de la Washington (inclusiv instituțiile și figurile aparent conservatoare) adoră să prezinte Ungaria ca un fel de stat fascist. De fapt, țara se simte cum era America în jurul anului 1998. Budapesta este un oraș liberal, după standardele maghiare, și votează, de obicei, împotriva partidului de guvernământ al premierului Viktor Orban. Poți vedea cu ușurință gay în public. Un expat englez care locuiește la Budapesta mi-a spus că prietenii lui din Marea Britanie îl întreabă, cu toată seriozitatea, dacă nu se teme pentru siguranța lui pe străzile de aici. Râde la așa ceva, pentru că întrebarea este absurdă. Budapesta nu are probleme nici măcar cu infracționalitatea, în general. Este un oraș sigur, ordonat, civilizat. De fapt, deși multe elite din Europa Centrală sunt disperate să-i imite pe progresiștii din Europa de Vest și din America, faptul că țările din Europa Centrală sunt atât de atrăgătoare are de-a face cu faptul că majoritatea oamenilor de acolo nu au devenit – încă – woke.

Nici Ungaria nu este deosebit de religioasă, dar aici există un conservatorism social general care contrastează viu cu ceea ce a devenit America. De exemplu, pur și simplu nu vezi steaguri Pride peste tot în timpul celebrării „queer” din luna iunie (”sfânta” queer, ”sfânta” LGBTQ, pe care trebuie să o venerăm). Mai vezi steagul în unele locuri – conducerea liberală a orașului a arborat anul trecut steagul Mândriei la Primărie – dar nu ești lovit peste tot cu el în cap. Cu alte cuvinte, Ungaria se simte ca un loc normal – „normal” în sensul în care fiecare american ar fi considerat normalul, înainte ca țara noastră să-și piardă mințile. Ungaria în 2023 este ca America cu ceva vreme înainte. A face o vizită aici înseamnă a vedea cât de duse cu pluta au devenit Statele Unite. Este un lucru dificil pentru americanii patrioți să vorbească cu bătrânii din țările din Europa Centrală, oameni care obișnuiau să iubească America și să o vadă ca pe un far al binelui și al libertății pe vremea când sufereau sub jugul comunist, dar care văd acum America ca pe un Babilon cultural imperialist. Au dreptate.

Oricum, ați văzut că un judecător din Maryland a tras la răspundere un spital catolic pentru că a refuzat să îndepărteze uterul sănătos al unei femei care dorea să treacă la transformarea în bărbat? Cam atât despre libertatea religioasă și de conștiință de la noi. Acum opt ani, la scurt timp după decizia Obergefell (decizia Curții Supreme a SUA care a legalizat căsătoria homosexuală, peste voința mai multor state americane care o interziseseră – n.), un savant în politicile de familie care s-a adresat unei întâlniri private la care am fost prezent a spus că, pentru conservatori, pierderea căsătoriei tradiționale este cu siguranță o mare problemă, dar nu e deloc cea mai mare problemă. Cel mai rău ar fi dacă ideologia transgender ar deveni mainstream, ceva comun acceptat. De ce? am întrebat noi. Pentru că, a spus el, civilizația noastră este construită pe binaritatea de gen în moduri la care nici nu ne gândim, pentru că faptul natural al existenței a două sexe, bărbatul și femeia, nu a fost niciodată pus serios la îndoială. Dacă pierdem realitatea stabilă a binarității de sex, a spus el, am înlătura acele bariere care susțin civilizația și totul se va prăbuși. Acest om era un universitar cu o poziție solidă, dar știa destul de bine încă de pe atunci ce urma să se întâmple, încât să insiste să nu-i menționăm numele.

Acum șapte ani, când am început să mă documentez pentru cartea care a devenit The Benedict Option, am vorbit cu un medic catolic proeminent care a lucrat la o unitate medicală importantă și destul de prestigioasă din SUA. Mi-a spus (am citat în carte) că nu-și va încuraja niciodată copiii să calce pe urmele tatălui lor în medicină, pentru că putea observa că, foarte curând, medicii creștini vor trebui să aleagă între licența medicală sau conștiința lor. De fapt, mi-a spus cât de ciudat este să meargă la muncă în marele său spital și să discute cu colegii medici creștini, să sublinieze nebunia care vine rapid spre noi și să constate că ei nu și-au dat seama de ceea ce implică asta pentru conștiința lor creștină. Ei compartimentaseră cumva deoparte criza care urma, pentru că, se pare, nu puteau suporta să-și imagineze că ar putea fi nevoiți să sufere ca medici pentru a apăra adevărul Evangheliei. Ei bine, iată ce găsim la Andy Ngô pe Twitter:

Un follower mi-a trimis chestia asta de la examenul de certificare pentru Consiliul American de Medicină de Familie. Întrebarea pusă la examen este„cum ar trebui să răspundă profesionistul unui copil cu disforie de gen?”. Dacă alegeți amânarea tranziției medicale, este incorect. Răspunsul corect este administrarea de hormoni blocanți ai pubertății.

Înțelegeți? Asta este de la un examen de certificare în profesia de medic! Dați răspunsuri „greșite” – precum acela de încuraja pacientul să-și regăsească identitatea de gen similară sexului de la naștere sau de a amâna tratamentul de tranziție până la 18 ani – și nu vă veți obține permisul de liberă practică, doctore. Asta se întâmplă în țara noastră și nimănui nu pare să-i pese. Această depravare ar trebui să fie ilegală. Vedeți, așa funcționează totalitarismul care apare acum: nu strict prin ordine guvernamentale, ci printr-o mentalitate ideologică totalitară și practici implementate prin asociații profesionale și organisme private de reglementare. Din nou: această depravare ar trebui să fie ilegală. Totuși, va continua până legiuitorii vor spune stop – dacă o vor face vreodată.

Nu se va opri decât atunci când va fi oprită! De pe Twitter:

JD Haltigan, PhD: Absolut dement. O criză care continuă să ajungă spre galaxii neexplorate ale delirului:

„Alicyn Simpson, care lucrează la programul de gen al Spitalului de Copii UPMC, descrie posibilitatea ca transplanturile uterine de la DONATOARE VII să fie date bărbaților care încearcă să devină femei. ‘Majoritatea femeilor transgender ar alege să aibă experiențe fiziologice feminine’”.

Acești ”experți” ne distrug societatea. Știți asta, nu? O societate care nu se va apăra pe sine și pe copiii săi împotriva acestor monștri nu merită să supraviețuiască. Vă amintiți când unii au avertizat: „Or să ne ia copiii!” și au fost denunțați ca niște bigoți alarmiști? Ei bine, iată mai jos tot de pe Twitter:

Christopher F. Rufo: „Exclusiv: CA Conrad, teoreticianul queer afiliat la Columbia a condus un experiment stradal în care a ademenit copiii cu baloane colorate, apoi le-a spus părinților: ‘Acestea sunt baloane queer și îi vor face pe copiii tăi queer’. Detalii șocante aici: https://www.youtube.com/watch?v=rjFIn7hC14Q

Activismul Teoriei Queer se bazează pe două strategii manipulative: păcălirea intuiției publicului asupra a ce se întâmplă prin coerciție ideologică și utilizarea identității, mai degrabă decât a comportamentului, ca temei pentru judecata morală. Primul pas pentru a contracara aceste strategii este să le înțelegem”.

O societate sănătoasă ar ști cum să se ocupe de astfel de lucruri înfiorătoare. Dar noi nu mai avem o societate sănătoasă. Ieri am scris despre faptul că David Brooks și Bret Stephens s-au plâns că astăzi conservatorii nu au încredere în instituții. Am spus: dar de ce ar trebui să aibă încredere? Uitați-vă, de exemplu, la ce au devenit mediul academic și medicina sub influența ideologiei de gen. Aceste instituții nu mai slujesc binelui comun, ci au devenit dușmani ai familiilor și chiar ai sănătății. Dacă se va întâmpla vreodată vreun fel de lovitură de stat napoleoniană în această țară, în care un om puternic să preia controlul pentru a opri nebunia, sper că apărătorii acestui sistem corupt să recunoască faptul că toleranța lor nesfârșită față de corupția instituțiilor noastre a contribuit la producerea acestei reacții dure. Nu am fost niciodată un susținător al lui Trump (deși cu siguranță n-am fost nici genul „Niciodată Trump”), în parte pentru că cred că Trump face în mare parte gesturi goale (spre deosebire de Ron DeSantis, care până acum pare serios și substanțial). Dar prefer mai degrabă jumătățile de măsură performative ale lui Trump, decât de reținerea timidă a respectabililor conservatori de a se ridica împotriva tipului de lucruri care i-ar fi dezgustat cu doar un deceniu în urmă.

Interesant tweet despre acel bătrân murdar din filmulețul de mai sus:

Andrew Sullivan: Observați onestitatea lui neobișnuită: „nu gay și lesbiene, ci queer, sănătoși, revoluționari”. Extrema stângă nu se mai referă la acceptarea homosexualilor și lesbienelor. Este vorba despre folosirea noastră pentru revoluția lor „queer”.

Devine limpede că fie vom reuși să obținem și noi un Viktor Orban (adică stilul său de a apăra familia și bunul simț), fie îl vom avea pe C.A. Conrad ca să-și umfle „baloanele queer” în fața copiilor pentru totdeauna. Nu există cale de mijloc.

Preluare: The American Conservative

Autor: Rod Dreher

Traducere: Reacționarii