Analize și opinii

Comandantul de pluton Ludovic Orban

Comandant de pluton de execuţie!Oribilă reptilă: se ridică pentru o secundă de la mijloc în sus,  cât să lanseze focul letal, apoi cade la loc în poziţia de târâtoare, în condiţia de târâtoare!

Dar năpârca nu e singură! Are un şef în regnul ei, care o alimentează cu ură şi misiuni asasine.

Ciudată simbioză între furnizorul de venin şi ucigaşul cu venin.

Primul indică ţinta şi încarcă arma, celălalt ordonă tragerea. După care se îmbuibă amândoi cu hămeseală şi fără şerveţele igienice.

Un atotputernic arogant şi o slugă crudă pun periodic la cale festinuri cu români demni la proţap.

Şi, ambii se cred cu mâinile curate. Pentru că niciunul dintre ei nu a apăsat pe trăgaci şi nici nu a înfipt, personal, ţepuşa. S-au folosit de o slugă nevertebrată, cu un nume predestinat: Tătaru!

Profesorul Străinu Cercel devine, prin martiriul la care îl supun aceste lighioane, un simbol al inegalei (dar necesarei) lupte dintre binele mic şi răul mare!

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Chiar sunt curios sa stiu, ce vor sosi mai intai?  Masurile de “relaxare”(in sensul vazut de Streinu cu Cercel) luate de guvernanti  sau revoltele, gherilele urbane si loviturile de stat,  provocate de lipsa de bani, alimente, locuri de munca, boli si infractiuni, ca urmare a  Pandetradarii elitelor dambovitene vandute?