Analize și opinii

Ce servitori îi mai trebuie Domnului Barna, în afară de ridicătorul de ochelari

De fapt, nici nu a făcut Cavalerul Reformă cu mâna, o jupâneasă s-a îngrijit de nevoile stăpânului, chemând ”feciorul” să execute cerința, rezolvând problema, cum se spune la școala online. Vicepremierul nu a trebuit să întrerupă niciun moment lupta sa neobosită cu PSD.

Tocmai de aceea, spun și scriu: lupta cu PSD nu se oprește niciodată, osteneala apostolului Barna pe calea adevărului și mântuirii nu are sfârșit, nu ia pauze.

De aceea, Serviciul de protocol al Camerei ar trebui să aibă la îndemână și alți servitori pentru stăpân. Cum s-ar spune, în vremurile moderne, nevoile dlui Barna creează noi oportunități de angajare. Noi job-uri apar, iată, în societatea progresistă, digitală firește, fiindcă în majoritatea timpului servanții lui Barna își vor folosi degetele. Doar dacă nu vrei să te reinventezi, să te perfecționezi în aceste domenii de frontieră, nu găsești de lucru, rămâi un parazit dus în spinare de antreprenorii din USR-PLUS.

Iată doar câteva profesii emergente în domeniu:

-ridicător de ochelari, cum s-a văzut.

-tăietor de friptură vegetală bio (când dl Macron a semnat Green Deal, dl Barna a făcut legământ în spital, că nu vrea catedrale, să nu mai mănânce vițel, animal ce are o amprentă de carbon mai mare decât soia).

-scărpinător de ureche, cu supra-specializarea ureche stângă sau ureche dreaptă.

-legător de șiret (dl Barna vrea să facă economii la buget, să facă mai suplu aparatul de stat, așa că acest post este unul pe durată determinată, până își va achiziționa șeful pantofi cu arici).

-ștergător de…de ce-o fi nevoie, nu asta e problema. Întrebarea este cu ce? Cu hârtie reciclată, cum ne cere Inspectorul pădurii. Iar în acest caz cred că va fi hârtia reciclată din sutele de foi ale Planului de reziliență pe care îl va aduce dl Ghinea de la Bruxelles, după ce un servitor al Ursulei von der Leyen o să-i dea cu el în cap.

Autor: Val Valcu

Sursa: corectnews.com

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …am ”vedenii” ciudate de la o vreme… cam de un an jumate’… ii vad pe ASTIA, asa, aievea, cum se tavalesc pe jos de ris… la fiecare dezvaluire ”cutremuratoare” de la romaniatv, la fiecare reportaj ”exploziv” de la antena3, la descoperirile ”uluitoare” a lu’ rise_project, la articolele ”fulminante” din presa si din online… da’ am observat ca unii dintre ei au cam pus ceva kilograme… o fi de la covid? ori de la ”risu’ngrasa”? mai ca ”vad” ca de la ris… si cum sa nu rida? banii curg, firmele li se ”intaresc” cit la altii in citeva decenii, stare de alerta ori de urgenta, scenariu’ galben ori rosu… strazi pustii sau de maxim o suta de naivi, vuvuzele si fumigene, printuri si lozinci de infantili, in versuri neaparat… in concluzie, nici o apasare… daca erau mai de ”joasa speta”, spuneam ca sparg seminte si beau bere… da’ nu! ASTIA o dau cu whisky si sparg alune sau pistachio… asa ca, de ce ar trebui sa fie pre_ocupati? nici nu m-as mira daca as vedea, ”pe bune”, meseriile alea…