Analize și opinii

Ce se mai aude cu Sarscov-ul? Chiar nimic? A dispărut complet?

Ce se mai aude cu Sarscov-ul? Chiar nimic? A dispărut complet? La jurnalele de știri nu se mai spune nimic despre dinamica lui. Dacă de mâine s-ar anunța că a început să crească numărul infectărilor, să vezi iar măști pe străzi, prin autobuze, magazine… Și-acum mai sunt, dar foarte puține.
Experimentul s-a încheiat. Cei care l-au orchestrat au făcut analizele, statisticile, au tras concluziile. Cunosc de-acum psihologia planetară. Știu ce au de făcut. Ce bătaie de joc a fost… Eu nu neg existența virusului. Ci doar amploarea care i s-a dat fenomenului. Unul creat cu un scop anume. În vederea altor scopuri.
Rămân la opinia mea. Originea lui? Factorul uman. Intenționat. După ce mă ghidez? După măsurile absolut iraționale adoptate la nivel planetar. Vă reamintiți? Lugubrele izolete. „Cosmonauții” care le manipulau. Care a durat o lună. Oamenii îngropați în saci. Interdicția examenelor anatomopatologice. Ca și când morții ar mai fi expirat. Blocajele.
Mesajele macabre din miez de noapte ale mașinilor poliției: „Stați în casăăăăă…!” Imagini cu bătăi cu bâte prin alte state. În Australia, femei culcate la pământ de polițiști. Declarațiile pe proprie răspundere. Gardurile din supermarket-uri. Manipularea datelor. Privirile pline de ură ale purtătorilor de mască. Cenzura planetară a oamenilor de știință care aveau o altă opinie. Depersonalizarea ființei umane.
Chiar de ar fi fost ceva grav, măsurile aberante luate de OMS – organizație globalistă extrem de bine instruită și „motivată” – în toate țările, prin rețeaua ei globală, s-au întors împotriva ei. Lumea a rezistat. A demonstrat că între a renunța la libertate, la demnitatea persoanei și obligativitatea injectării impusă de o majoritate, împotriva unei convenții internaționale (Oviedo) preferă libertatea.
Ar trebui întrebat Jurma acum ce va urma. El e specialistul suprem. Niciodată, în istoria modernă, omenirea n-a fost supusă unui asemenea experiment la scară globală. Ca o rețea de instituții globale să-și impună dictatura asupra planetei.
Acest experiment – eșuat din perspectiva inițiatorilor – ar trebui să rămână o lecție. Deoarece n-a avut de-a face în mod real cu sănătatea publică. Ci cu planurile unor demenți. Recent, am citit, tot somități din medicină afirmă, imunitatea naturală rămâne cel mai puternic antidot într-un asemenea caz.
Asta nu înseamnă că ești antivaccinist. Ci doar că nu poți accepta un vaccin descoperit și administrat după numai 6 luni, fără să fi trecut prin cele 3 studii clinice consacrate: între 6-10 ani. Cum faci cu efectele pe termen lung? Mergi în orb, prin inducție? Ești nebun, când în joc e soarta omenirii?
Da, trebuie să riști, pot spune unii. Uite că și eu prefer să risc. Mă bazez pe sistemul imunitar, care m-a ajutat de atâtea ori. De ce să mă bazez pe tine, dacă tot pe presupoziții mergi? Că va fi bine, când nici tu nu ești sigur? Cu ce garantezi dacă mor? Ești cretin să vaccinezi o planetă, când nu știi efectele peste 6-10 ani? I-ai pe cei care se bazează pe tine, și lasă-mă! Idioten!

Sursa: Angelo Davidescu