Analize și opinii Extern

Ce au stabilit Bilderbergii sa se intample in urmatorul an

Christine Lagarde, sefa FMI! Internetul ori in slujba lor, ori cenzurat! Razboi extins in Orientul Mijlociu si nordul Africii!

Europarlamentari si parlamentari elvetieni s-au alaturat manifestantilor antibilderbergi, stricand linistea elitei globalistilor.

Mario Borghezio, membru al partidului italian Liga Nord si parlamentar european in Comitetul pentru Libertati Civile, Justitie si Chestiuni Domestice, a fortat intrarea la intrunirea Grupului Bilderberg, care s-a desfasurat in acest weekend in statiunea elvetiana St. Moritz. Politicianul s-a ales cu nasul julit de gardienii de la firma privata care a asigurat paza la Hotelul Suvretta House. Borghezio a cooptat si alti colegi din Parlamentul European, care n-au reusit nici ei sa treaca pragul salii in care se tinea conferinta ocultului grup. Reporterii prezenti la fata locului au transmis ca Ambasada Italiei din Berna a demarat o ancheta privind incidentul. „Clubul Bilderberg este o societate secreta, nedemocratica, iar noi ne opunem sa se discute si sa ia decizii importante la nivel mondial fara niciun control din partea populatiei”, a declarat Borghezio.

Parlamentarii elvetieni au cerut arestarea criminalilor

Pe la usile hotelului elvetian au bantuit si cativa membri ai Parlamentului elvetian.  Dominique Baettig, reprezentant al cantonului Jura, si membri ai Consiliului National Elvetian au cerut autoritatilor federale „arestarea criminalilor de razboi Henry Kissinger, George W. Bush, Dick Cheney si Richard Perle”, adica strategii razboaielor moderne, nelipsiti de la intrunirile bilderbergilor. Pe langa acestia, Lukas Reimann, de la Partidul Poporului Elvetian (PPE), a declarat ca activistii sai militeaza si impotriva bancherilor care manipuleaza economiile lumii prin FMI si Banca Mondiala. PPE este formatiunea cu cei mai multi membri din cadrul Parlamentului, avand 58 de membri in Consiliul National si sase in Consiliul Statelor.

Se naste o „clona” a Internetului

Reporterii neinvitati la intrunirea secreta au reusit sa afle cate ceva de pe agenda de lucru a mai marilor lumii. Pe primul plan a fost alegerea noului sef al FMI, grupul insistand pentru Christine Lagarde, membra Bilderberg, trimisa cu treburi financiare in China! Al doilea punct fierbinte a fost oportunitatea largirii razboiului din Libia si asupra celorlalte zone de interes petrolier din Orientul Mijlociu si nordul Africii, deja macinate de revolte. Al treilea punct pe ordinea de zi a fost „supunerea Internetului”, Erich Schmidt, presedinte executiv al Google, fiind prezent la intrunire. Pe acest „fundal” a venit si „dezvaluirea” ca Administratia Obama se straduieste sa infiinteze o „clona” a Internetului si a unui sistem de telefonie mobila, la indemana disidentilor din zonele de interes, in caz ca guvernele tarilor macinate de revolte inchid Internetul-mama! Potrivit New York Times, „clona” este o valiza ce poate fi transportata in mod secret si setata sa permita comunicatii wireless pe o raza extinsa. Pana sa fie supus Internetul, asupra sediului FMI, instrument al Grupului Bilderberg pentru manipularea  economiilor nationale, s-a dat un atac masiv. Scopul atacatorilor, conform FBI, a fost instalarea unui software care sa ofere unei tari „o prezenta digitala interna in reteaua institutiei financiare, pentru a afla informatii despre actiunile de stabilizare a pietei valutare si despre strategiile de rezolvare a crizelor financiare”.  Codul folosit de atacatori a fost dezvoltat special pentru penetrarea retelei interne a FMI. In timpului atacului, Banca Mondiala, cu sediul peste drum de FMI, si-a intrerupt legatura digitala cu computerele atacate. Experti in securitate informatica au apreciat ca va fi dificil pentru autoritati sa demonstreze care tara s-a aflat in spatele atacului.

Balciul desertaciunilor

O picanterie care a aruncat o lumina tulbure pe intrunirea grupului si-asa umbrita de scandalul marelui absent Dominique Strass-Kahn a fost participarea, ca servanti, a unor transexuali si homosexuali. Acestia ar fi fost transportati nu departe de Hotelul Suvretta, la El Paradiso, unde membri ai Grupului Bilderberg si-au manifestat dorinta sa mearga in vizita. Unul dintre servantii homosexuali a declarat reporterilor ca a fost adus cu un elicopter la El Paradiso, nu numai sa serveasca la bar sau la mese. Respectivul tanar a sustinut ca el este pe agenda unor oameni extrem de bogati, care il platesc regeste pentru serviciile sale si ca acum a fost „inchiriat” pentru eveniment. De la El Paradiso au fost surprinsi plecand Peter Mandelson si Peer Steinbruck, iar ducandu-se, Erich Schmidt, presedinte executiv al Google, Franco Berabe, CEO la Telecom Italia si Ying Fu, viceministru de Externe al Chinei. Interesant, toti participantii la conferinta Bilderberg purtau canadiene rosii, prilej pentru manifestantii antibilderbergi de a-i numi pseudocomunisti! Cele mai hulite personaje sosite la eveniment au fost bancherul elvetian Jacob Wallenberg, bancherul Paul Arthur Allaire, director al Bancii J.P. Morgan si „Patriarhul” David Rockefeller!

Adina Mutar

sursa: enational.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu