Analize și opinii

Ce-ar fi să plătiți din buzunarele voastre, așa cum i-ați condamnat voi pe alții să facă?

Cristina Tarcea – Președintele Înaltei Curți- MINCIUNA CONTINUĂ! Știți cât câștigă un judecător la ÎCCJ? Între 7.000 și 10.000 de euro pe lună! NU AVEM ÎNCREDERE ÎN VOI! BANII JOS!



O urmăresc cu greu pe Cristina Tarcea într-un interviu lung cu Radu Tudor. Doamna judecător MINTE cu nerușinare, știind că marea majoritate care o privește nu înțelege dreptul. Și manipulează, ca Angi și Dide, Ceaușescu și Bot!

Ce ne spune doamna Tarcea? Că d-sa și judecătorii de la ÎCCJ nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase, că trebuie să se bucure de prezumția de bună credință, că trebuie să existe încredere, că e nevoie de dialog, că legea era neclară, că sunt interpretări și interpretări! Că ministrul nu colaborează loial, că magistrații care sunt de acord cu reformele nu sunt reprezentativi etc., etc. Bre, nu ți-e rușine? Că m-am săturat să vă toooot domnesc!

Dar când ați emis zeci de mii de mandate de ascultare pe securitate națională, aceste mandate fiind de fapt niște falsuri – infracțiuni -, pentru a face poliție politică, situație declarată nelegală, N-AȚI MÂNCAT USTUROI? Că acele ascultări au costat statul român, adică bani furați din buzunarul cetățenilor – SUTE DE MILIOANE DE EURO, bani cu care făceam 5 autostrăzi, AȚI UITAT? UNDE SUNT TERORIȘTII?

Când ați arestat preventiv la grămadă înalți demnitari care ulterior au fost declarați nevinovați, sau l-ați executat pe Mircia Gutău cu ani grei de pușcărie și pe mulți alții; când ați făcut COMPLETELE MORȚII încălcând legea și Constituția – distrugând oameni nevinovați; când îi primeați prin birouri pe ofițerii SRI, să vă spună ce soluții să dați – situații pe care nu le-ați infirmat; când tot voi, cei de la ÎCCJ ați semnat Protocolul cu SRI – AȚI UITAT?

Dar N-AȚI UITAT să vă luați banii, la fiecare sfărșit de lună, între 7.000 și 10.000 de euro – cu tot felul de sporuri! Doamna Tarcea, SĂ ARĂTAȚI POPORULUI ȘI FLUTURAȘUL CU BANII PE CARE-I ÎNCASAȚI, pe care vi-i plătește poporul cel prost și corupt! Acum vreți să scăpați de răspundere, că CSM-ul este pe urmele dvs. Ce-ar fi să vi se impute numai cheltuielile risipite de milioane de euro, pentru prejudiciile că trebuie rejudecate cauzele cu completurile ilegale de 5 judecători! Poporul vrea o CONSTATARE contabilă, făcută așa, ca la DNA!

CE-AR FI SĂ PLĂTIȚI DIN BUZUNARELE VOASTRE, AȘA CUM I-AȚI CONDAMNAȚI VOI PE ALȚII SĂ FACĂ! La voi mergea doar cu CONSTATAREA, AȚI UITAT? Banii jos, și apoi va vedea poporul dacă mai are încredere sau nu: fiecare judecător al ÎCCJ să pună jos cam așa, câte 10 MILIOANE DE EURO, SĂ FACEM AUTOSTRĂZILE ALEA ODATĂ! Că de la popor vi s-au dat VOUĂ ȘI TREBUIE SĂ SE ÎNTOARCĂ LA POPOR!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook