Analize și opinii

Câteva chestii care n-au absolut nicio logică

1. Ordonanțele militare sunt date de Ministrul de Interne, adică de șeful unui minister eminamente civil;
2. La fiecare ieșire, cei care ne anunță ce alte restricții mai urmează, își încalcă propria ordonanță emisă(nr. 2): sunt mai mult de trei persoane care nu locuiesc în același spațiu;
3. Cu toate că Plăvanul ar trebui să fie șeful întregului dispozitiv, el se comportă mai degrabă ca purtătorul retardat de cuvânt al acestuia. După ce-a înțeles, în sfârșit, chestia cu spălatul pe mâini, a reușit s-o înțeleagă parțial și pe-aia cu carantina în timpul zilei. N-a priceput cum e cu recomandarea și-a rămas ca el, adică obligatorie.


4. Ludovic Orban și Rareș-rujuleț acuză PSD-ul(cum altfel?) pentru situația din România. Așa e, doar PSD-ul urla din toți bojocii „alegeri anticipate”, PSD-ul punea prim-ministru la mișto și tot PSD-ul n-a achiziționat echipamente de protecție, testere, biocide s.a.m.d. în perioada în care pârghiile erau toate în mâna PNL. Acum se vede clar cum înțelege PNL puterea: cât se află ei la guvernare, PSD trebuie să facă achizițiile necesare țării pe persoană fizică. Frumos! Curat-murdar monșer!

5. Cu toate că nu banul fizic e responsabil pentru nebunia COVID-19, băncile centrale au intuit că acum e momentul să dea atacul. Banca Angliei a anunțat că va lansa o liră digitală și la fel face și SUA. Astfel, drumul spre digitalizarea întregii mase monetare e deschis.

6. N-ai voie să te duci la Biserică și dacă, Doamne ferește!, îți moare un apropiat, e interzis să participi întrucât numărul maxim de 8 persoane abia face posibilă prezența unor membri ai familiei. În schimb, nu-i interzis să mergi la muncă în secții în care sunt sute de oameni provenind din medii eterogene și folosind o mulțime de spații comune(birouri, toalete, zone comune etc.).

7. Hidroxiclorochina are atât rol profilactic, cât și capacitatea dovedită de a vindeca în totalitate organismul atacat de COVID-19. În ciuda evidențelor, în loc să se producă în masă(avem capacități de producție chiar și în țară!) se preferă achiziția unor antivirale de nouă generație, foarte scumpe și cu efecte îndoielnice. Hidroxiclorochina duce costul de tratament pe pacient la imensa sumă de … sub 1$! Dar, vedeți care-i problema? La 1$ cât naiba spațiu să mai rămână pentru șpagă?
Mai mult, într-o sfidare completă a logicii, media și companiile farmaceutice îi dau înainte cu vaccinul. Care vaccin probabil există și probabil trebuie să producă mulți bani în buzunarele unor șmecheri. Ca să nu mai vorbim de presiunea la care trebuie supus individul. Așa că, în ciuda existenței tratamentului, rămâne cum am stabilit: „dacă noi l-am răspândit, tot noi trebuie să luăm banul pe vaccin”. Care „noi” veți constata în perioada următoare.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: trenduri.blogspot.com

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

 • mitica: acesti indivizi NU vor plati nimic; asta cred ca voiaia sa zici! Nu ne speria asa rau ca vor plati ca , nu se va intampla .

 • Pun pariu ca la inceputul toamnei, lacustele globaliste de la FMI vor fi in Romania, chemate de catre Iudele dambovitene ramase fara parale, ca sa puna in aplicare programul lor dracesc: taieri de pensii si salarii, cresteri de impozite, falimente si inchideri, vanzarea pe nimic a resurselor, etc!

 • La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
  Un batran atat de simplu, dupa vorba , dupa port.
  – Tu estin Mircea?
  – Da,-mparate!
  – Am venit sa mi te-nchini,
  De nu, schimb a ta coroana intr-o corona cu spini.
  – Orice gand ai, imparate, si oricum vei fi sosit,
  Cat suntem inca pe pace, eu iti zic: Bine-ai venit!
  Despre partea inchinarii insa, doamne, sa ne ierti;
  Dar acu vrei vrea cu oastea si covid ca sa ne certi?
  Ori vrei vrea sa faci intoarsa de pe-acum a ta cale,
  Sa ne dai un semn si noua de mila Mariei tale…
  De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris si pentru noi,
  Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.

  Pace tuturor!

 • “Specia umană terestră a intrat în ultima fază de involuție biologică. Simțurile sale se află în regres iar super-simțurile proprii materiei vii au rămas blocate în subconștient. Potrivit prognozei elaborate de oameni de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). Și celelalte simțuri primordiale ale omenirii sunt în atenuare galopantă. Creierul uman se află în proces involutiv din cauza unor factori tributari civilizației tehnologice actuale. Omul nu a ținut seamă și dezvoltarea sa psihică, în raport cu progresul tehnologic. Cu alte cuvinte, specia umană s-a lenevit sub impactul facilităților tehnologice zilnice și nu își mai folosește creierul la capacitate integrală.

  Omenirea reprezintă singura specie biologică terestră, care are super-simțurile blocate în subconștient. Din această cauză, acțiunile omului au devenit nesăbuite. Proliferează invidia și ura între semeni, declanșează războaie pustiitoare, dezvoltă arme nucleare, chimice și bacteriologice mortale pe care le scapă de sub control în mediul înconjurător, poluează cu substanțe otrăvitoare solul și subsolul planetei noastre, apele de suprafață și cele subterane, aerul pe care îl respirăm și mediul înconjurător care întreține viața tuturor organismelor vii terestre. Omul reprezintă unica specie biologică terestră, care își distruge în mod deliberat mediul în care trăiește. Omenirea are creierul blocat, incapabil să mai raționeze în mod lucid. Nu se oprește din drumul său dezastruos pe care a pornit, pentru a privi prăpădul ce îl face pe Pământ.

  Viața ne-a fost dată ca un dar divin și trebuie protejată ca atare. Viața omului nu este o osândă, ca să o anihileze psihopații speciei umane, când cred ei de cuviință. Persoanele cu deficiente psihotice nu manifestă compasiune pentru suferințele pe care le provoacă semenilor. A se vedea în acest sens și articolul Trăim printre psihopați.
  Prin acțiunile sale iresponsabile, specia umană actuală riscă să fie distrusă în viitorul apropiat de rase extraterestre, care supraveghează Terra. Nu din răutate, ci din necesitate. Omenirea a devenit periculoasă pentru celelalte specii biologice terestre și pentru organisme vii care trăiesc pe planete apropiate de sistemul nostru solar. Precedentul a fost creat: civilizația umană pe planeta Marte a fost distrusă de extratereștri, printr-un bombardament nuclear. A se vedea în acest sens articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!”

  “A sosit ceasul al 12-lea…”, Vasile Rudan