Analize și opinii

Bogdan-Valentin Brateanu: „Mizeria asta cu vârsta de pensionare la 75 de ani și eliminarea pensionării anticipate nu are cum să funcționeze”

Mizeria asta cu vârsta de pensionare la 75 de ani și eliminarea pensionării anticipate nu are cum să funcționeze, chiar și într-o republică bananieră populată de maimuțe, precum România. Este o condamnare la sclavaj, o formă de exterminare infinit mai eficientă și mai inumană ca lagărele de muncă ale regimurilor naziste sau comuniste. Deja, de ceva timp, după ce sari de 40 de ani să îți găsești de muncă este o MARE problemă, preferându-se animalele tinere care muncesc ca niște ocnași pe nimic, pentru că nu au responsabilități, care nu au nicio perspectivă afară de a “trăi clipa”, așa cum li s-a băgat în cap, și care nu pun întrebări incomode. Aceștia pot fi schimbați ușor, cu frecvența și valoarea ciorapilor, dar nu ăia colorați ai jegului bulai. Ăia sunt de calitate.
Pensionarea anticipată era singura salvare a celor care nu mai găseau de muncă altundeva în afară de muzee… ca exponate. Acum, vor fi condamnați la moarte, cu cinism și nepăsare de către niște naziști care deja și-au făcut viața vânzându-și semenii și devalizând România.
Puțoimea de azi, crezându-se veșnic la 20 de ani, încă nu realizează că ei vor fi victimele acestui sistem inuman de recuperare a banilor furați chiar de cei pe care îi aplaudă pentru măsurile “de dreapta”. Tot ei, când le va veni vremea, vor fi coloana întâi a reinstaurării comunismului considerând stupid că e singura lor șansă de supraviețuire. Adevărul, pe care nu îl înțeleg acum, este că singura șansă a lor se joacă ACUM, oprindu-i pe demenții ășia să transforme România în Iobagistan, stat sclavagist.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …”tardiv de tirziu”… EI au vrut asta, EI vor asta acum… imi place fenomenul si il urmaresc atent… ca un pensionar care DEJA sint… au strigat ani de zile ca EI nu au loc de astia, de batrinii care nu se lasa dati la o parte, ca sa vina EI sa ”faca” lucrurile… si, acum, cind au ajuns EI la putere, cind EI fac ”politicile”, legile, cind conduc EI destinele, fac legi prin care nu-i ”lasa” pe ”batrini” sa plece, sa-i lase pe EI sa conduca… sa ”zaca” batrinii pe un post pina cind trag fermoarul deasupra… iar EI sa astepte pina cind vor fi, la rindul lor, aidoma celor de acum, asistati… si stirbi… si neputinciosi… nu este frumos? sau chestia este mai perversa? marim virsta de pensionare, ii punem oricum pe liber pe batrini, le platim citeva luni ajutoru’ de somaj dupa care ne spalam pe miini… ce ne intereseaza pe noi ca nu-si gasesc loc de munca? somaju’ nu se plateste la infinit iar pensia se primeste la implinirea virstei de pensionare… 1-0 pentru Stat… in orice varianta, looser-ii sint batrinii… cei care azi au mai multa grija de FB decit de soarta lor, de ziua lor de miine… mult succes! eu va spun doar ”Ghinion!”

  • Ca de obicei, ati uitat?
    Se arunca ceva mare ca sa faca ceva mai mic.
    75 la testare, si se face la 70.
    Vom vedea.

  • Majorarea varstei de pensionare la 70-75 de ani, stiind ca speranta de viata este de 70 de ani, este GENOCID si poate fi asociata cu sloganul nazist “ARBEIT MACHT FREI”.

  • Idioții utili, nu pot percepe realitatea, nu se pot proiecta dincolo de 35 de ani, așa au fost stați, sunt sclavii care vor cere să fie eutanasiați nu pensionați.

  • Si uite asa se va ajunge la aparitia unui partid cu doctrina nazista, in genul “camasilor brune, dar adaptat la nevoile varstei a doua, care va fi propulsat la putere. Uneori am impresia ca astia, prin masurile luate acum, isi doresc aparitia unui asemenea partid care sa ii impuste mai tarziu! Cica Dumnezeu cand vrea sa isi bata joc de cineva ii ia mintile. Astia de conduc acum tara parca nu sunt in mintile lor!