Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: “M-am uitat la niște fotografii de la parada lgbtqwerty”

M-am uitat la niște fotografii de la parada lgbtqwerty

E imposibil să nu vezi că de fapt este o paradă a ideologiei progresiste. Mesaje anticapitalism, ecologiste, antifa, etc….
E un fenomen puternic în cadrul mișcării progresiste, acela de a deveni o salată ideologică fără de care nu se poate.
Ești gay? Nu e suficient. Trebuie să lupți cu pasiune și pe tema tranșilor, trebuie musai să crezi în încălzirea globală, să urăști capitalismul, să disprețuiești valorile creștine, să vânezi „fasciști”, etc.
Ceea ce duce la o creștere a iritabilității multor oameni care nu țin neapărat să fie progresiști în toate aspectele vieții lor.
Nici tabăra ailaltă nu e mai brează. Marșul progresist a fost încadrat de un marș pentru normalitate, al unei mișcări explicit fasciste (ceea ce e mănușă pentru progresiști- practic confirmă narativul progresist că fasciștii sunt după ei) și de un circ marca Gigi Becali plus popi, de ”sfințire” a Căii Victoriei cu agheasmă.
În fapt, cea mai bună soluție este, mi-am dat seama și eu în timp, ignorarea liberal conservatoare. Adică: fiecare să își vadă de viața lui și de credința lui, încercând să ignore, ideal politicos, viețile și crezurile care vin în contradicție cu valorile sale.
Marșurile lgbtqwerty și-au avut momentul de glorie când se lăsau cu bătăi între ultrașii pravoslavnici și ultrașii antifa (plus o desfășurare impresionantă a forțelor de ordine).
Când nu au mai fost astfel de evenimente violente, necreștine și idioate, ”parada” a devenit un eveniment minor, secundar, de o știre la ”și altele”.

Autor: Bogdan Alexandru Duca