Analize și opinii

BIG PHARMA A FOST ÎNTOTDEAUNA UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE FORȚE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ

În urmă cu cinci ani, cu mult înainte de începerea erei Covid, Jon Rappoport a scris că imperiul farmaceutic a fost și este una dintre principalele forțe din spatele Uniunii Europene („UE”). Nu este o coincidență că aceste companii de medicamente dețin o asemenea putere. Nu numai că sunt implicate în controlul cartelului de medicamente, ci sunt și planificatori politici.
IG Farben l-a pus pe Hitler în fruntea statului în Germania, iar războiul urmărea realizarea unei Europe unite care să fie condusă de gigantul Farben.
IG Farben a fost cea mai mare caracatiță chimico-farmaceutică din lume. Deținea companii și avea contracte de afaceri favorabile cu companii din Anglia până în America Centrală și până în Japonia.
Autorul cărții The Devil’s Chemists, Josiah DuBois, a mers în Guatemala într-o misiune de investigații în primele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial și a revenit notând că, din câte și-a dat seama, Guatemala era „o subsidiară deținută în totalitate de gigantul chimico-farmaceutic.”
Acesta este motivul pentru care Big Pharma este atât de strâns legat de ceea ce este denumit în mod liber Noua Ordine Mondială. Scopul includerii tuturor, de la leagăn până la mormânt, într-un sistem de diagnosticare a bolii și tratament cu medicamente toxice are un scop mai mare: slăbirea populației.
Acesta este un scop politic. Face controlul mai ușor.
La izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, principalele grupuri ale IG Farben erau Bayer, BASF și Hoechst. Erau producători de produse chimice și de medicamente. Concernul Farben l-a propulsat pe Hitler la șefia statului în Germania, iar războiul avea ca rezultat o Europă unită, condusă de „țesătura” de companii IG Farben.
Pierderea războiului nu a anulat acest plan. S-a transformat într-un concept economic care în cele din urmă a devenit Uniunea Europeană.
Primul președinte al Comisiei Europene a fost Walter Hallstein, un jurist nazist din timpul războiului, care a fost responsabil de planificarea juridică a noii Europe postbelice.
După cum raportează Fundația Rath, în 1939, în pragul războiului, Hallstein declarase: „Elaborarea Noii Legi [a naziștilor] este DOAR sarcina legislativului!”
În 1957, când reputația sa a fost „igienizată”, Hallstein a spus: „Comisia Europeană are putere deplină și nerestricționată pentru toate deciziile care afectează arhitectura acestei comunități europene”.
După război, IG Farben a fost împărțită în companii individuale, iar aceste companii (Bayer, Hoechst și BASF) și-au revenit și au atins noi niveluri de profit. Legătura dintre Rockefeller, Standard Oil și Farben a fost o piesă importantă a puzzle-ului care a condus lumea din spate.
Pentru a înțelege dimensiunile și istoria războiului chimic în curs împotriva populației sub formă de medicamente (și, desigur, pesticide), trebuie să includem caracatița originală, IG Farben.
Al Doilea Război Mondial nu s-a încheiat niciodată. Doar și-a schimbat strategiile.
(Jon Rappoport este reporter de investigație independent de 30 de ani. În 2000, și-a încheiat cariera de jurnalist de investigație și și-a fondat site-ul web, No More Fake News. În ultimii 30 de ani, Jon Rappoport a cercetat independent, examinând domenii precum politica profundă, conspirațiile, potențialul imaginației umane, controlul minții, cartelul medicamentelor, simbolismul și soluțiile pentru preluarea planetei de către elita ascunsă)

Sursa: pagina facebook Mario Munteanu

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu BigPharma l-aadus la putere pe Hitler, dar desigur l-a sprijinit, adică s-au sprijinit reciproc.
    Hitler a venit la putere în mod democratic: comuniștii votând în parlament alături de naziști. Cine a fost în spatele acestui vot sinucigaș pentru comuniștii germani ? Internaționala Comunistă,adică Stalin.