Analize și opinii

Bartolomeu Constantin F. Savoiu: “Hotărârea Curții Supreme a Statelor Unite: vaccinurile Covid NU sunt vaccinuri.”

Hotărârea Curții Supreme a Statelor Unite: vaccinurile Covid NU sunt vaccinuri.
Robert F. Kennedy Jr. a câștigat cazul împotriva tuturor lobbyștilor din domeniul farmaceutic.
Vaccinurile Covid-19 NU sunt vaccinuri. În decizia sa, Curtea Supremă confirmă că daunele cauzate de terapiile genetice cu ARNm Covid sunt IREPARABILE. Întrucât Curtea Supremă este cea mai înaltă instanță din Statele Unite, nu mai există nicio cale de atac și toate căile de apel au fost epuizate.
Într-o declarație, Robert F. Kennedy a subliniat că acest succes a fost posibil doar datorită cooperării internaționale a unui număr mare de avocați și oameni de știință. Desigur, această decizie creează un precedent internațional.
În special în Elveția, această decizie este de așteptat să aibă un impact, deoarece Elveția ocupă o poziție specială în Constituția sa federală. Pe de o parte, Codul de la Nürnberg apare în articolul 118b din Constituție, iar în Elveția, utilizarea necorespunzătoare a ingineriei genetice la om este interzisă, conform articolului 119 din Constituția Federală. Aceasta este completată de articolul 230bis din Codul său Penal și aceasta înseamnă că făptuitorii RISCĂ să petreacă până la 10 ani de închisoare.
Dar această decizie istorică ar trebui să dea o pauză și restului lumii, deoarece Codul de la Nürnberg are valabilitate internațională și este cuprins și în articolul 7 din Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice.
În cazul acuzațiilor penale, declarația ar trebui să facă referire la scandalul Contergan pentru a acorda o importanță deosebită importanței acestor acuzații.
Avocatul german Rainer Füllmich și alți peste 100 de avocați germani sunt implicați activ în aceste cazuri. Nicio presă nu vorbește despre asta, nici în Elveția, nici în Europa.
Din păcate, este aproape matematic că, în condițiile în care este un subiect perturbator capabil să modifice planurile financiare și economice ale puternicelor lobby-uri ale sectorului FARMACEUTIC, opinia publică să nu fie informată despre acesta. Ne aflăm în mijlocul unei campanii promoționale care vizează încurajarea oamenilor să se vaccineze și apoi să se vaccineze din nou, înainte de iarna viitoare.
Este foarte probabil ca dacă vreodată să circule vești despre această decizie istorică, va fi prea târziu pentru a permite clasei medicale corupte, aliniate cu pozițiile lobby-urilor farmaceutice, să avanseze cât mai mult în campania de vaccinare.
SĂ INVITĂM toți oamenii cinstiți de bunăvoință să difuzeze cât mai mult posibil această JUDECĂȚĂ istorică a Curții Supreme a SUA. Pentru binele nostru, dar mai ales pentru binele copiilor și nepoților noștri… să nu permitem lobbyștilor să ne strice iremediabil sănătatea și să ne pună viața în pericol.