Analize și opinii

Bâlciul groazei și îndoctrinarea copiilor

Începe în curând. Dar să nu vă oripilați pra tare. Începe în avans cu multe zile bâlciul groazei de sărbătoarea morților (**mii lor), prin urmare vom asista neputincioși la defilarea caracterelor autentice pe străzile urbei.  Cei mai ”cool” și ”trendy” părinți vor defila de mână cu odraslele lor maimuțărindu-se pictate pe față, pe corp, pe haine, mânjite odios cu urâtul. Doar creierul lor ar mai putea fi spălat…



Știi cum se spune: Dă-i omului o mască, și îți va spune cine este el. Și nu, acești oameni nu vorbesc despre ce a devenit societatea, ci despre ce ar putea deveni societatea, dacă vor guverna ei. Dacă vor conduce ei. Acești libidinoși fără scrupule ahtiați după trenduri de orice fel sunt fix socialiștii de azi și mâine.

Niște cimpanzei dobitoci înzestrați cu simptomul copy-paste, în a prelua terori pseudoculturale de import, de la popoare fără vână și cultură, lăfăindu-se național cu această nouă ”cultură ” a lor. În lipsă de altceva, e de înțeles disperarea lor în a aplica machiaje și cosmetizări grotești. Ei nu au cultura binelui și a frumosului sădite în ei.

Pe de altă parte, remarc și ipocrizia asta de amploare: desființăm religia, pentru că miturile sunt fantezii dăunătoare copiilor, și părinții cool (majoritari, îndoctrinați via internet și alte workshopuri de parenting aberante) – nu doresc îndoctrinarea copiilor lor cu religie. Avem în schimb o mulțime de povești halucinante- ca să păstrez linia argumentației- cu zâne, babe posedate, (ați auzit de reclama la MagicFm cu Baba Sanca- talpa iadului?)  cai magici și unicorni gender neutral prezentați ca fiind realitate copiilor de pretutindeni. Toate pentru… a evita discriminarea- conform prezentării pe site:

Scenariul se dorește a fi unul educativ pentru copii, îndemnând la cultivarea prieteniei și a colaborării in fața adversitătilor, si promovând valori caevitarea prejudecăților, adevărul și bunătatea.

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Autor: Andreea R. Hosu

Sursa: Trăsături din front