Analize și opinii

Avocatul Dan Chitic: “Voi formula plângere penală împotriva doctorului Arafat! Terorismul medical de stat TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!”

Gata. E prea mult!!! Terorismul medical de stat TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!



Spun asta in condițiile in care Arafat continuă să răspândească informații alarmiste fără niciun suport factual: “La un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nu vrea să asculte ne rămâne nouă, partea medicală şi partea situaţiilor de urgenţă, o singură soluţie: aşteptăm la spital, ne pregătim, primul venit, primul servit şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia, nu eu, ci medicii care tratează, cum s-a întâmplat în alte ţări să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic, dar este realitatea, asta s-a întâmplat în alte ţări”, a precizat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Și mai spun ca in situația in care Arafat nu încetează să răspândească știri alarmiste fără nicio bază factuală, aruncând populația intr-o stare de panică la limita isteriei,

in momentul in care panisteria va lua sfârșit și “prorociile” lui nu se vor fi împlinit,

VOI FORMULA PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA DOCTORULUI ARAFAT!

Ii aduc aminte doctorului Arafat ca in Codul Penal este pedepsita “Comunicarea de informații false” (art. Art 404: Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”)

ȘI II CER IMPERIOS SĂ ÎNCETEZE DE ÎNDATĂ SĂ TERORIZEZE CETĂȚENII ROMÂNIEI!

#StopTerorii!

Autor: Dan Chitic

Sursa: Dan MV Chitic Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu