Analize și opinii

Atacul camionagiilor transfobi-nazisti-putiniști

S-au urcat pe Dealul Parlamentului din Ottawa, ca una dintre plăgile din Cartea Apocalipsei,  urlând din claxoanele lor infernale, cu grătarele tractoarelor lor rânjind demonic, cu părțile laterale ale camioanelor vopsite cu blasfemii precum „LIBERTATEA DE A ALEGE”, „LIBERTATE”, „FĂRĂ VACCINARE OBLIGATORIE” și „UNIȚI ÎMPOTRIVA TIRANIEI”.

Da, așa e, Canada Noii Normalități a fost invadată și acum este sub asediul hoardelor de camionagii transfobi naziști-putiniști, homofobi rasiști, islamafobi antisemiți și de alți membri ai clasei muncitoare!

Dacă ne-am lua după presa corporatistă, acești rasiști, susținuți de Rusia, războinici ai clasei muncitoare, aleargă de-a dreptul pe străzile din Ottawa, fluturând „steaguri cu svastica” gigantice, își fac nevoile la monumentele memoriale de război, au prădat „cantinele săracilor” de milioane de dolari, mâncând mâncarea chiar de la gura oamenilor fără adăpost.

Se zvonește că o echipă de camionagii ucigași umblă după pradă prin secțiile postnatale ale spitalelor, căutând  bebeluși din Kuweit pe care să-i scoată din incubatoare.

Știu, aceasta e Canada, așa că sună puțin îndoielnic, dar toate acestea au fost verificate temeinic de către verificatorii de fapte de la Ministerul Adevărului din Noua Normalitate… știți, cei care au verificat  Russiagate și  Atentatul lui Putin – Insurecția nazistă din 6 ianuarie la Capitoliul SUA – și  siguranța și eficacitatea „vaccinurilor” Covid și a măștilorstatisticile umflate despre Covid și  restul narațiunii oficiale despre coronavirus.

Sau, pur și simplu, direct de la premierul Justin Trudeau…

(Traducerea tweet-ului: ”Astăzi, membrii Parlamentului au condamnat în unanimitate antisemitismul, islamofobia, rasismul anti-negri, homofobia și transfobia pe care le-am văzut expuse la Ottawa în ultimele zile. Împreună, să continuăm să lucrăm pentru a face Canada mai incluzivă.”)

Acum, acesta este actualul prim-ministru al Canadei, nu doar un fanatic revoluționar vigilantist woke pe Twitter. El a scris pe Twitter din buncărul său fortificat anti-Covid, situat într-o locație nedezvăluită, undeva în Yukon, sau posibil în Statele Unite, unde a fugit în timp ce camionagiii transfobi naziști-putiniști au venit cu mașinile lor în fața biroului său din Ottawa.

Trudeau a promis să rămână drept și să lupte, dar nu a avut de ales decât să fugă din capitală după ce  a fost în chip misterios testat pozitiv pentru Covid  (ceea ar fi putut fi, și asta, opera rușilor,  posibil aceeași echipă profesionistă de fumători de iarbă, bătăuși de prostituate, Asasinii Novichok care au ajuns la Skripals în 2018).

Implicarea Rusiei nu a fost încă confirmată de foștii oficiali ai CIA și NSA ce se prezintă drept „analiști” pe CNN, însă, conform CBC:

Există îngrijorarea că rușii ar putea continua să alimenteze lucrurile pe măsură ce protestul se amplifică și poate chiar că l-au instigat de la început.”

Și, în lumina expunerii  complotului lui Putin de a produce un videoclip „impresionant grafic” sub steag fals  „care implică desfășurarea de cadavre” ca pretext pentru a invada Ucraina și a declanșa Armaghedonul nuclear, sau cel puțin o serie de sancțiuni economice și verbiaj belicos de nivel 1 DEFCON, este posibil ca întreaga „pandemie de Covid” să fi fost o viclenie elaborată naziști-putiniști, menită să doboare guvernul Trudeau și să saboteze implementarea sistemului de segregare globală al Noii Normalități și a vaccinării obligatorii cu mRNA a fiecărui bărbat, femeie și copil de pe pământ, a „democrație” și drepturile transsexualilor… sau orice altceva.

Dar, serios, aici ne aflăm în acest moment. Ne aflăm în acel stadiu final, periculos și absurd al prăbușirii unui sistem sau a unei mișcări totalitare când domnește haosul și orice se poate întâmpla. Narațiunea oficială Covid se evaporă rapid.

Din ce în ce mai mulți oameni ies în stradă pentru a cere încetarea întregii șarade fasciste… nu, nu „suprematiști albi transfobi” sau „extremiști anti-vax” sau „naziști susținuți de ruși”, ci oameni din clasa muncitoare de toate culorile și crezurile, familii cu copii, de peste tot din lume.

Cultul Covidian și-a pierdut controlul. Chiar și membri hardcore care poartă mască, țin distanță socială, triplu-vaxxați-dublu-boosteriști au dezertat. Foștii fasciști fanatici din Noua Normalitate își șterg în masă tweet-urile din 2020 și își schimbă uniformele cât de repede pot. Nu, încă nu s-a terminat, dar totul se zguduie, și GloboCap știe asta. Și funcționarii lor din guvern știu asta.

Și în asta constă pericolul actual.

Există o fereastră îngustă – de o lună sau două, poate – pentru ca guvernele să declare „victoria asupra virusului” și să-și anuleze sistemele de segregare, obligația de purtare a măștilor, mandatele de „vaccin” și restul așa-numitelor restricții „Covid”. Multe guverne fac deja acest lucru: Anglia, Norvegia, Danemarca, Suedia, Elveția, Finlanda, Irlanda etc.

Au văzut în ce direcție bate vântul și se grăbesc să demonteze Noua Normalitate în țările lor înainte de… ei bine, v-ați prins, înainte ca un convoi de camionagii furioși să sosească la ușile lor.

Dacă vor lăsa acest lucru să se întâmple, se vor găsi în poziția de neinvidiat în care se află acum Trudeau. Camionagiii canadieni par să fie serioși să rămână acolo până când cerințele lor sunt îndeplinite, ceea ce înseamnă că Trudeau are doar două opțiuni:

  1. să cedeze cererilor camionagiilor sau

2. să încerce să îi îndepărteze cu forța. Se vorbește deja despre aducerea armatei. Imaginează-ți ce murdărie ar fi asta. Este posibil ca armata să nu asculte ordinele lui sau, dacă le va executa, lumea va asista la spectacolul în plină desfășurare al Fascismului Noii Normalități în acțiune.

Oricum ar fi, Trudeau este istorie, atâta timp cât camionagiii se mențin pe poziții. Mă rog pentru ei să nu cedeze niciun centimetru și sper că liderii altor țări din Noua Normalitate, precum Australia, Germania, Austria, Italia și Franța, sunt foarte atenți la ce se întâmplă acolo.

Unii dintre cititorii mei își vor aminti probabil un editorial anterior al meu, în care scriam:

Aceasta nu este o dezbatere abstractă asupra „științei”. Este o luptă… o luptă politică, ideologică. Pe de o parte este democrația, de cealaltă parte este totalitarismul. Alege naibii una dintre tabere și asumă-ți de ce parte te vei afla.”

Asta este. Aceasta este lupta. Nu este un simplu protest. Până la urmă, politica se reduce la putere. Puterea de a-ți impune voința asupra adversarului tău. GloboCap a forțat Noua Normalitate împotriva oamenilor din întreaga lume în ultimii doi ani.

Ceea ce vedem în Canada este puterea oamenilor, puterea pe care oamenii au avut-o întotdeauna și pe care o vom avea întotdeauna, atunci când vom decide să o folosim… puterea de a închide întregul spectacol GloboCap, oraș după oraș, dacă este necesar.

Așa că ieșiți acolo și susțineți-i pe camionagiii naziști-putiniști transfobi canadieni… sau pe camionagiii voștri locali transfobi naziști-putiniști. Nu vă faceți griji dacă nu aveți un steag cu zvastică. De asta se vor ocupa agenții provocatori și propagandiștii oficiali din mass-media corporativă!

(Traducere twitter: ”Poate cineva să ne trimită fotografii cu hoardele de camionagii canadieni „cu steagul cu svastica” pe care le raportează mass-media corporatistă? Ne-am uitat, dar tot ce am putut găsi sunt fotografii de genul acesta.”)

Traducere după https://consentfactory.org/2022/02/04/attack-of-the-transphobic-putin-nazi-truckers/

Sursa: https://reactionarii.home.blog/