Analize și opinii

 Angelo Davidescu: „Cine își imagina în `90 că ajungem aici?”

Cine își imagina în `90 că ajungem aici? Să nu ne mai înțelegem om cu om? Cine-și imagina că UE, Occidentul, va da o lege că dacă fetei tale – între 14-16 ani – i se năzare că simte că e băiat și trebuie să-și schimbe sexul – la fel și pentru băiețași -, și că dacă te opui ca părinte, ești decăzut din drepturi?

Realizați ce transformare a suferit Occidentul descreierat? Dar nuuuu…, ea n-a apărut spontan. Ideologic era pregătită din anii `30. Ca ideologie. Școala de la Frankfurt. A erupt în anii `60. Apoi, pas cu pas, pe multiple planuri, ideologic, educațional, artistic (Hollywood), muzical, sportiv a metastaziat societățile occidentale.

Eu am o mare dilemă. Mă lupt cu mulți pro-occidentali analfabeți. Pentru mine, Occidentul înseamnă culmea culturii, a științei umanității. Occidentul ca paradigmă civilizațională. Nu cel al lui Biden, Ursula, Macron, Scholz și alți decerebrați. Ci al Creștinismului care l-a creat. Analfabeții nu știu. Am tot postat.

Acești fanatici iraționali, părinți fiind, cum s-ar simți dacă fiica sau băiatul lor ar veni mâine seară să le mărturisească (sic) că fiica/fiul lor vrea să-și schimbe sexul? Sau că sunt gay? Eu cred că orice părinte așteaptă, de la o vreme, cu mare nerăbdare să-și vadă nepoții. Să-i plimbe prin parc. Să se joace cu ei. Ar fi o împlinire în plus. Poate ultima.

Atunci, le spun eu adulatorilor ideologiilor occidentale, anti-umaniste (nu mai spun anti-creștine, că e prea mult), chiar nu sesizați că sunteți deviați de la cursul firesc al umanității? Al curgerii omenirii? Cu voi, omenirea și-a atins sfârșitul. Apocalipsa prin ne-concepție. Prin extincție. Nu mai e nevoie de aia cu plăgi. Ne scutește.

Sunt nebun? Trebuie să-mi demonstrezi și mă duc să mă internez.

Autor: Angelo Davidescu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu