Analize și opinii

Angelo Davidescu: „AU APĂRUT CIFRELE!”

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor a publicat primele cifre legate de varianta Omicron, arătând că rata de mortalitate este de 0,06%, iar rata de internare în secțiile ATI, de 0,16%.
Totodată, din totalul celor infectați cu ultima variantă Covid, 90% erau vaccinați cu una, două sau trei doze, și doar 10% erau nevaccinați, aceștia din urmă intrând probabil în procentul de 24% asimptomatici.
Ce vorbești, mă! Asta e manipulare! Jurma, Cherecheș, săriți, mă! Ăștia zădărnicesc combaterea bolilor!
Așa bătaie de joc, la adresa unei întregi omeniri… Băi, manipulezi o categorie socială, populația unei țări, dar o omenire întreagă? Bine, nu e vina lor, ci a celor care s-au lăsat manipulați. Transformați în talibani.
Sincer, nu sunt virolog, virusolog. Vai de capul meu! Dar nu lipsit de logică. Tot timpul am spus-o, din 2020 până acum: pandemia se va sfârși când întreaga populație va contacata virusul. Fiindcă virusul nu va dispărea niciodată din natură. Ci doar va fi adaptat de organism. Va deveni gripă sezonieră. Sistemul imunitar natural îl va descifra. Asta e tot! Nu trebuie să fii briliant. Ci alfabetizat.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu