Analize și opinii

Angelo Davidescu: „ALTE MIZERII NEOMARXISTE”

ITV șterge sondajul dupa ce 89% dintre votanți se opun vaccinării obligatorii. „În situația în care infectările cu Omicron se dublează la fiecare două zile, este timpul să se treacă la obligativitatea vac—nării?”, a sunat întrebarea.
Emisiunea de televiziune „Good Morning Britain” de la ITV a primit reacții pe rețelele sociale după ce a șters un sondaj care a arătat că marea majoritate a respondenților s-au opus vaccinării obligatorii împotriva Covid-19.
Sondajul, care a întrebat telespectatorii dacă este „timpul ca vaccinurile să fie obligatorii” ca răspuns la răspândirea variantei Omicron de Covid-19, a fost postat marți pe Twitter și a primit în scurt timp peste 42.000 de voturi.
89% dintre cei care au votat s-au opus oricărei inițiative a guvernului de a face vaccinarea obligatorie, doar 11% votând pentru.
După ce sondajul a devenit viral, utilizatorii rețelelor sociale au observat că acesta a fost șters de pe contul de Twitter Good Morning Britain, iar criticii au acuzat stația Tv că încearcă să ascundă consensul public.
„De ce ați șters acest sondaj, dacă tot ne-ați întrebat? Pentru că arată că oamenii nu sprijină această mizerie, acest viitor tiranic pe care colegii voștri și-l doresc? Un altul i-a răspuns: «Ghici ghicitoare! Pentru că nu a fost răspunsul pe care îl căutau.»
Astea sunt mass media din ziua de azi: surse de manipulare, nicidecum de informare. Cu rarele excepții de rigoare, bineînțeles. Mercenari.