Analize și opinii

Ambasadorii americani sunt în parteneriat infam cu palatul Cotroceni, nu cu România!

Atacurile asupra identităţii naţionale şi integrităţii teritoriale se ţin lanţ. Şi parcă mai violent ca niciodată. După declaraţiile condamnabile, scandaloase şi jignitoare ale lui James D. Pettit – reprezentantul „Stars and Stripes” la Chişinău la adresa românilor de pe ambele maluri ale Prutului, iată, acum, la împlinirea a cinci ani de la semnarea pe 13 septembrie 2011 a Declaraţiei Comune ce a deschis calea „Parteneriatului strategic pentru secolul al XXI-lea dintre România şi Statele Unite ale Americii”, vizirul-tâlâmb american trimis la Bucureşti reiterează aceleaşi gen de atacuri bine ticluite.

112

După efectuarea unei vizite a ambasadorului Hans Klemm și a soției sale la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc un nou scandal deconspiră infidelitatea imperiului american. Hans Klemm, apare pe internet într-o fotografie alături de anti-românii extremişti din U.D.M.R. şi din hoardele lui Atilla, ale lui Dücsö Csaba şi Miklos Horthy: Antal Árpád, primarul U.D.M.R. al Municipiului Sfântu Gheorghe, Tamas Sandor, Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna și alţi inamici declaraţi ai românilor, afişând steagul secuiesc[1]. Pe contul de facebook al Ambasadei Potomacului la Bucureşti pot fi vizionate fotografiile din turneul lui Hans Klemm în fieful U.D.M.R.[2].

„Discret”, vizirul american nu ne spune ce a complotat cu căpeteniile hoardei maghiare, dar nu m-ar mira ca cei numiţi să-l fi supus unui program de instruire cu ajutorul „celebrei” fiţuici otrăvite a lui Dücsö Csaba -„Nincs kegyelem” (Fără îndurare) – tipărită la Budapesta în 1939: „Naţia ungară este cea mai splendidă realizare a rasei dominante mongole, care nu cunoaşte decât victoria. In noi fierbe sângele lui Attila, al lui Arpad si al lui Ghinghis-Han. […] Eu nu aştept să vină răzbunarea nu aştept! Voi suprima pe fiecare valah ce-mi va ieşi în cale! Pe fiecare îl voi suprima! Nu va fi îndurare ! Voi aprinde noaptea satele valahe! Voi trece prin sabie toată populaţia. Voi otrăvi toate fântânile şi voi ucide până şi copiii din leagan! In germene voi distruge acest neam de hoţi şi ticăloşi! Nu va fi pentru nimeni nici o milă! Nici pentru copiii de leagăn, nici pentru mama care va naşte copil. […]. Voi suprima fiecare valah şi atunci nu va mai fi în Ardeal decât o singură naţionalitate, cea maghiară, naţia mea, sângele meu! Voi face inofensivi pe viitorii Horia şi Cloşca. Nu va fi milă!”

Pentru a egala gesturile nediplomatului Hans Klemm, recomand domnului George Maior, ambasador – sau ce o fi în realitate – al Coloniei România în S.U.A., să facă şi el o poză cu niscai „pretini” ai Statelor Unite ale Americii având în faţă steagul confederat, să confecţioneze un banner de câţiva metri patraţi şi să-l afişeze pe faţada ambasadei României la Washington. La inaugurarea isprăvii, să-i invite pe Donald Trump şi Hillary Clinton la festivitate şi, împreună cu tot personalul ambasadei, îmbrăcat în costume naţionale româneşti să cânte în cor „Sfântă ţinereţe legionară”. Nu de alta, dar să crape Alexandru Florian de ciudă! Doar S.U.A. este ţara tuturor libertăţilor, nu? La ei este posibil!

Ambasadorii americani sunt în parteneriat infam cu palatul Cotroceni, nu cu România

Căţeluşul Pufi al lui Frau Merkel, Marele Mut sau, ştiu eu?, la ce titlu o mai aspira scriitorul navetist săptămânal Cotroceni-Sibiu, ţinând cont că – nu întâmplător – din Codul Penal a fost eliminată (pe furiş) clauza „Trădare de ţară”, se comportă la fel ca un inamic al poporului român. În vizită la Berlin, a „pupat Piaţa Independenţei” sau Poarta Brandemburg cu Frau Merkel. Ipochimenul cu coloană vertebrală de meduză şi coeficient de inteligenţă de salamandră şi-a îndreptăţit încă o dată poziţia de slugă a oricui, asigurând-o pe coana cancelar că-şi merită numele de Pufi. I-a promis că – în virtutea prerogativelor de şef de trib – va accepta orice îi va ordona Uniunea şi N.A.T.O.: cote de migranţi cât cuprinde, soldaţi străini pe pământ românesc, „câtă frunză câtă iarbă”, cu un cuvânt, va fi preş de şters picioarele oricărui invadator. Tropăind cu pantofii murdari peste Tricolor, a îndrugat bazaconii verzi şi uscate despre „un larg consens” în ce priveşte măsurile de prevenire a terorismului şi că în viitorul apropiat, „cu siguranţă”, la nivel european vor apărea „măsuri foarte concrete” pentru îmbunătăţirea situaţiei. Şeful actual al Coloniei România a mai făcut „un pas” spre groapa istoriei.

Apel pentru salvarea Naţiei!

Domnilor politicieni – mă adresez celor care au dreptul la această denumire, domnilor membri ai Parlamentului României – mă adresez celor sănătoşi la minte şi credincioşi Ţării:
Treziţi-vă din acea „Dolce farniente”! Ieşiţi din rama tabloului lui Winterhalter, opriţi ilegalele şi trădătoarele acţiuni ale actualului Preşedinte al României, stopaţi demersurile de vindere a pământului şi bogăţiilor Ţării, opriţi acţiunile de dezmembrare a României la care subscrie însuşi Guvernul României!
Confiscaţi averile celor judecaţi şi dovediţi vinovaţi pentru acumularea de bunuri necuvenite şi redaţi-le poporului!
Opriţi acţiunile duşmanilor seculari ai Neamului Românesc şi contestatari ai Tratatului de la Trianon!
Denunţaţi urmările Pactului Molotov-Ribbentrop şi a anexelor sale secrete, pact lovit de nulitate ab iniţio, chiar dacă potentaţii planetei vor altfel!
Luaţi exemplu de la polonezi şi de la unguri, organizaţi referendum pentru luarea de decizii fundamentale pentru interesele României şi cereţi Unirea cu românii din stânga Prutului!
Apăraţi românii de pe pământul românesc al nordului Bucovinei şi al Ţinutului Herţa, pe care Emil Constantinescu i-a abandonat „pe vecie” printr-un tratat criminal, pe românii din jurul României şi din toate locurile unde se află !
Dacă doriţi ca Ţara să nu piară, dacă doriţi ca Românii să trăiască la ei acasă, în România, dacă doriţi să „fim ce-am fost şi mai mult decât atât”, cereţi suspendarea, cereţi destituirea actualului Preşedinte al României, pentru că şi-a demonstrat incompetenţa! Nu lăsaţi un incapabil slugă la străini să arunce Ţara în prăpastie!
Reintroduceţi în Codul Penal clauzele: „Trădare de ţară” şi „Subminarea economiei naţionale”, cu sancţiunile corespunzătoare gravităţii faptelor comise. Aveţi toate prerogativele. Aplicaţile! Se poate!
Ridicaţi-vă în picioare domnilor demnitari ai României, nu mai staţi în genunchi! Fiat Justitia, ruat coleum! (Prăbuşească-se cerul, dar să se facă dreptate!).

„Petru, cu mila lui Dumnezeu voievod şi moştean al Moldovei […] Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi ce am fost, şi mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai. A scrie mai mult nu ni-a dat vremea. Miercuri spre Sâmpietru, anul 1540″. (Petru Rareş).
Grafica – Ion Măldărescu
————————————————-
[1] http://www.stiripesurse.ro/ambasadorul-american-la-bucure-ti-a-pozat-cu-steagul-secuiesc_1151815.html
[2] https://www.facebook.com/bucharest.usembassy/?ref=nf

Autor: Ion Maldarescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Noi, copilul nazbatios numit umanitate, am realizat performanta de a atinge pragul critic in care, constatam pe probe, ca Programul de instruire globala derulat de veacuri, ne-a adus in punct distructiv planetar. Asa dupa cum aprecia, acad. Florin Constantiniu,” Dispretul pt. OM-civil sau militar-a atins in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cote fara precedent, iar din speta umana, a tasnit la suprafata cu o FORTA NECUNOSCUTA…”, aceeasi forta impinsa in prezent-scenariul razboiul perfect, catre extinctie planetara!
    Mircea Eliade, sustine ca “Fiecare descopera adevarul pe care este pregatit sa-l descopere”
    Oameni buni, de pretutindeni: Ne nastem APA si murim PAMANT; la nastere corpul uman contine 75% APA (desigur, procentul de apa in corp variaza de la un individ la altul si, fara a intra in detalii, demonstrat stiintific, creierul, plamanii si rinichii contin cele mai umede tesuturi- de aceea este importanta HIDRATAREA si, nu-i paradoxal ca, in conditiile in care planeta are atata apa, noi, oamenii, lesinam prin deshidratare, responsabila de provocarea comotiei cerebrale, accidentului vascular cerebral, infarct ( un pas pana la prabusirea in direct a candidatei democrate, Hillary-model de sacrificiu feminin impins pana la extrema epuizare. Ii transmitem un gand bun, pur de insanatosire, revigorare, asa, ca intre oameni!). Parafrazandu-l pe Philippe Bouvard care spunea ca ” In materie de dragoste fizica, astazi, hainele jeneaza mai mult decat principiile”, conchidem ca: In materie de PARTENERIAT, astazi, STRATEGIA jeneaza mai mult decat PRINCIPIILE…si cu asta ne ocupam tot timpul si spatiul, eterne in infinitul Univers, dominat de Lumina din Lumina Adevarata , sursa datatoare de Viata a sufletului nemuritor care din Lumina se naste si in Lumina se intoarce, regula de aur a Creatiei.

  • La capitolul Tradare de de Tara si Subminarea economiei de Stat, se incadreaza si parteneriatul derulat subtil de mai nou descoperitul, demascatul, deconspiratul Daniel Dragomir & Casa Regala?!…intrebam si noi, profanii?!!!!!!

  • Tactica globalistilor ocultisti: instaurarea terorii si a fricii, dupa experimentul lui Avicenna. Intr-o cusca s-a pus un MIEL si intr-o cusca alaturata, s-a instaurat un LUP. Mielul a murit in scurt timp din cauza stresului provocat de frica. Orice dezechilibru fizic, psihic, emotional, genereaza mai devreme sau mai tarziu boala organismului uman, a unui popor, natiuni, aliante, uniuni etc
    Nu intamplator, stramosii nostri, prin glasul lui Zalmoxis, ne lasa drept invatatura sacra: “Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici Soarele nu-l vede!” Musai: Sa RIDICAM CAPETELE spre SOARE, LUMINA, ADEVAR, DREPTATE, PACE, IUBIREA DIVINA!